Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A nap vicce: Gyurcsány szerint eljött a kijózanodás ideje

888

2020.07.26. 19:00

Feri, hidd el, sokan örülnének, ha neked sikerülne végre kijózanodni.

Hosszas Facebook-bejegyzésben taglalja Gyurcsány Ferenc, hogy mégis hogy kéne kijózanodniuk az embereknek. Ez már önmagában mulatságos szófordulat a „kígyók kígyóznak” szerzőjétől, akiről köztudott, hogy nem veti meg az alkoholt.

Eljött az idő. A kijózanodásé, a számvetésé.(...) Mondom minden demokratának, minden európai hazafinak

– írja.

Gyurcsány hős hazafiként hív „csatába” mindenkit, és azt sem titkolja, hogy ezeknek az erkölcsös férfiaknak és nőknek ő lenne a bölcs vezére.

Jöjjenek lánglelkű civilek, emelkedett erkölcsű férfiak és nők, így-úgy szervezett körök, egyesületek, mozgalmak, pártok. Bárki. Mindenki

– írja.

Na de még a drámai hangvételnél és a csatába toborzásnál is messzebbre ment a bukott miniszterelnök. Gyurcsány azt állítja, hogy Magyarországon nincsen demokrácia.

Majd egyszer lejátsszuk ezt a meccset. De nem most. Majd ha egyszer megint lesz szabad szó, szabad szerveződés, szabad egyház, szabad egyetem és a többi. Egyszer. Majd ha demokrácia lesz.

 

Ez a néhány sor annyira sok sebből vérzik, hogy felmerül a kérdés, hogy esetleg Észak-Koreában él-e a nagyot mondó politikus? Mert ha a válasz nem, akkor lehet, hogy az alkoholnál súlyosabb problémákkal is küzd a DK vezére. A demokráciát ugyanis népakaratnak hívják, bár lehet, hogy ez fájdalmas számára, hiszen 10 éve nézi, hogy a magyarok nem őt akarják. (Vajon miért?) A népakaratot pedig akkor is érdemes tiszteletben tartani, ha abban nem szerepel Gyurcsány Ferenc.

https://www.facebook.com/gyurcsanyf/posts/3598333223532447

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére