Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A Jobbik megint félre akarja vezetni a választókat

888.hu

2020.12.01. 16:35

Brenner Kolomannak, a Jobbik országgyűlési alelnökének valószínűleg elmentek otthonról.

Az Országgyűlésben napirend előtt ugyanis Orbán Viktor azon állítólagos veszélyes tervéről beszélt, miszerint a kormányfő előkészületeket tesz arra, hogy kivezesse az országot az Európai Unióból. Bár erre utaló szavakat nem tudott idézni a kormányfőtől. Továbbá azt is eldünnyögte, hogy a miniszterelnök megpróbálja visszafordítani azt a stratégiai váltást, amellyel Szent István eldöntötte, hogy a kereszténységhez és Európához csatlakozunk. Az nem tűnt föl neki, hogy épp az Európai Unió alkotmányából hiányzik a keresztény gyökerekre való utalás. Aztán levonja a következtetést, hogy ez rossz minden magyarnak, mert megfosztja őket attól a jóléttől és szabadságtól, amelynek biztosítását 30 éve elvárják a magyar politikai elittől.

Schanda Tamás, az Innovációs és Technológiai Minisztérium parlamenti államtitkára kifejtette: a Jobbik néhány éve még uniós zászlót égetett, és az akkori pártelnöke felrótta az EU-nak, hogy nem tett semmit a 2010 előtti magyarországi történések miatt. Most viszont a képviselő egy baloldali beszédet mondott el, és politikai szövetségre lép azokkal, akik ellen létrejött a politikai közössége – fogalmazott.

Úgy vélte, a Jobbiknak el kellene hagynia a nemzeti, a keresztény, a konzervatív, a jobbközép jelzőt, mert ezek semmit nem jelentenek neki, a pártnak csak egy célja van: felkerülni a Soros György által finanszírozott „Gyurcsány-listára”.

Kitért arra is, hogy az európai állam- és kormányfők a nyáron megegyeztek, amihez Magyarország és Lengyelország tartja magát, nem ők rúgták fel a megállapodást, hanem Soros György emberei az Európai Parlamentben kezdeményezték, hogy az változzon meg. Egy világjárvánnyal küzdünk, ezért most nem ideológiai vitákat kellene folytatni – hangsúlyozta.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére