Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Meglepetésre nőnemű lett az „Év sportolónője díj” idei győztese

888.hu

2022.07.28. 08:00

A hírhedt „transznemű” úszó, Lia Thomas csalódott lehet, miután az amerikai egyetemi sportolószövetség (NCAA) idén mást választott az Év sportolónője díjra.

 

Néhány éve még értetlenül álltunk volna egy ilyen cím előtt, de ma már egy olyan elcseszett világban élünk, hogy egyáltalán nem biztos, hogy egy sportolónő nőnemű.

 

Lia Thomas, a termetes, férfinak született, de nőként induló úszó egyike volt az 577 jelöltnek.

 

Annak ellenére, hogy Thomas uralta az NCAA úszóbajnokságát, a főiskolai sportszervezet más irányba indult el, az Év sportolónője díj kiosztásakor, és helyette a Columbia Egyetem vívójának, Sylvie Bindernek adta át a kitüntetést, aki

ötödik helyezést ért el az Ivy League-bajnokságon ebben a szezonban, második a Northeast Regional-ban, és harmadik az NCAA-bajnokságon 17-6-os összesítéssel. A 2022-es női Connie S. Maniatty-díj nyertesévé is kinevezték, mint a Columbia Egyetem legjobb diáksportolója”

 

– számolt be a Fox News.

 

Az NCAA az év nője díjjal azt ismeri el, akik egyetemi pályafutásuk során kitűntek a közösségükben, a sportban és a tanulásban egyaránt.

 

Lia Thomas, aki három szezonon át kimagasló úszókarriert futott be, amikor férfiként versenyzett női számokban a Pennsylvaniai Egyetemen, idén az első helyen végzett a női 500 yardos gyorsúszásban az NCAA úszóbajnokságában.

 

Korábban már többször írtunk a Thomas-botrányról és azt követő állami törvénykezésről is:

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére