Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: úszás

Gálicz Péter bronzérmes 25 kilométeren

Gálicz Péter bronzérmet nyert a nyíltvízi úszók 25 kilométeres versenyében csütörtökön a Lupa-tavon rendezett világbajnokságon.

Milák Kristóf Budapesten is meghódította a világot

Újabb Milák-csúcsot úszott a 200 méter pillangó több ízben is megkoronázott királya. Persze győzelme előre borítékolható volt a budapesti úszó vb-n, legfeljebb a világcsúcsban nem lehettünk száz százalékig – legfeljebb nyolcvanötig – biztosak.

Cseh László: a verseny láz helyett már csak hőemelkedést okoz

Cseh László: a verseny láz helyett már csak hőemelkedést okoz

Cseh László egy híján hosszú ideig állandó főszereplője volt a világversenyeknek. Ha a 2002-es riesai rövid pályás Európa-bajnokságot is beleszámoljuk, akkor kerek húsz éve a ma kezdődő budapesti vizes vb lesz az első nagy nemzetközi úszóesemény, ahol a háromszoros olimpiai ezüstérmes versenyző nem áll rajthoz. A 888.hu kérdezte a tavaly visszavonult háromszoros olimpiai ezüstérmes, korábbi világbajnok úszót.

Hosszú Katinka és ami a siker mögött van

Hosszú Katinka és ami a siker mögött van

Követtük mindig, szurkoltunk mindig, örültünk mindig. De sosem tudtuk elképzelni, hogy mennyi munka van a siker mögött. Most megmutatták nekünk.

Bemutatták a Hosszú Katinka életéről és pályafutásáról szóló filmet

A sajtó képviselői előtt bemutatták a Hosszú Katinka háromszoros olimpiai bajnok úszóról szóló életrajzi dokumentumfilmet. A Katinka című, közel 100 perces alkotásban exkluzív archív felvételeken keresztül is megismerhetjük a klasszis versenyző életútját, amelynek csúcspontjaként a 2016-os riói olimpián három arany- és egy ezüstérmet nyert.

Florida republikánus kormányzója szerint Lia Thomas úszőnő nem lehet első a nők között

Florida republikánus kormányzója szerint Lia Thomas úszőnő nem lehet első a nők között

Ron DeSantis floridai kormányzó aláírt egy kiáltványt, amiben az NCAA úszóverseny második helyezettét, Emma Weyantot kiáltja ki győztesnek.

A transzúszónő miatt áll a bál az amerikai úszók között

Az amerikai úszók szövetségének egyik bírója lemondott, tiltakozásul a Pennsylvaniai Egyetem úszója, Lia Thomas miatt, aki három évig férfiként versenyzett, mielőtt átment volna a női úszók közé.

Turi György felfüggeszti alelnöki tevékenységét az úszó szövetségben

A Magyar Úszó Szövetség mai, kaposvári elnökségi ülésén megtárgyalta a Turi György mesteredző korábbi edzői munkája kapcsán nyilvánosságra került információkat. Mint ismert, a napokban előbb a háromszoros olimpiai ezüstérmes, világbajnok Cseh László, majd nyomában több más úszó is arról beszélt, hogy Turi edzői módszereinek a része volt a bántalmazás, és a lelki terror alkalmazása.

Milák Kristóf mestere a 888.hu-nak: Nagy nyomás volt rajtunk

Milák Kristóf mestere a 888.hu-nak: Nagy nyomás volt rajtunk

Az uszodának még a környékét is kerülni fogja néhány hétig Selmeci Attila. A frissiben olimpiai bajnoki aranyat és ezüstöt nyert úszó, Milák Kristóf mestere inkább otthon kertészkedik, megpróbálja bepótolni a tokiói felkészülés miatt az elmúlt egy-másfél évben elmulasztottakat. S persze a jövő feladataira készül, újratárgyalják az együttműködést tanítványával.

Rasovszky ezüstérmes nyílt vízi úszásban

Rasovszky ezüstérmes nyílt vízi úszásban

Rasovszky Kristóf ezüstérmet nyert a 10 kilométeres nyílt vízi úszásban a tokiói olimpia csütörtöki napjának nyitányán.

Vissza az oldal tetejére