Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Már a haditengerészet is érzékenyít Amerikában

888.hu

2022.06.28. 14:50

Az amerikai haditengerészet szerint fontos a megfelelő nemi névmás használta a hadseregben.

 

Az amerikai haditengerészet közzétett egy oktatóvideót, amely úgy néz ki, mint egy gyerekeknek szóló tévéműsor, és arra ösztönzi a tengerészeket, hogy jelentse be a saját névmásukat, hogy „biztonságos teret” hozzanak létre, és elkerüljék az emberek megsértését.

 

Szia! A nevem Jony, és a he/him névmást használom.”

–mondja az egyik előadó a haditengerészeti képzési videóban, amelynek célja, hogy rávilágítson „a helyes névmások használatának fontosságára, valamint az udvarias etikettre, amikor esetleg nem vagy biztos valakinek a névmásában”.

„A közel négyperces haditengerészeti videó hangsúlyozza, hogy a tagok »biztonságos teret« teremthetnek kollégáik számára azáltal, hogy »befogadó nyelvet« használnak, amely jelzi, hogy »szövetségesek«, akik mindenkit elfogadnak.”
– számol be a Washington Free Beacon.

 

 

„A szolgálati tagoknak meg kell tenniük ezeket a lépéseket, hogy biztosítsák, hogy nem »tévesztenek meg valakit«. A haditengerészet arra is figyelmezteti a személyzetet, hogy ne gyakoroljanak nyomást egy személyre, hogy felfedje a nemi névmását, mondván, hogy a kollégák még »a felfedezés folyamatában« lehetnek, és még nem állnak készen arra, hogy megadják ezt az információt”.

„Miközben arra képzik a katonákat és a tengerészeket, hogy a »megfelelő« névmások használatával jelezzék az LMBTQ emberek elfogadását és tiszteletét”, ezzel egyidejűleg arra képzik a többnyire fehér újoncokat és katonákat, hogy a fehér emberek eredendően gonoszak – írta meg a Summit News.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Orbán Viktor a Türk Befektetési Alap elnökével tárgyalt

Orbán Viktor miniszterelnök a Karmelita kolostorban fogadta Bagdad Amrejevet, a Türk Befektetési Alap elnökét – közölte az MTI-vel Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke pénteken.

Olajozottan megy a felvételi

Olajozottan megy a felvételi

Azt írja az újság, hogy félmillió forint segít átlendülni a felvételi vizsga okozta nehézségeken.

Orbán Viktor: Magyar nemzeti érdek, hogy maradjunk ki a háborúból

Orbán Viktor: Magyar nemzeti érdek, hogy maradjunk ki a háborúból

Magyarország mindent meg fog tenni a béke érdekében, és nem fog belesodródni a háborúba – mondta Orbán Viktor kormányfő péntek reggeli szokásos rádióinterjújában. A miniszterelnök szerint az infláció egy közellenség, le kell törni az inflációt, majd azt mondta: úgy számol, hogy február-március körül csökkenni fog az infláció, decemberre pedig egy számjegyű lesz.

Áthelyeznek egy transznemű elítéltet, mert féltik a női foglyok testi épségét

Áthelyeznek egy transznemű elítéltet, mert féltik a női foglyok testi épségét

Skócia áthelyez egy nemi erőszak miatt bebörtönzött transznemű elítéltet egy női börtönből, miután politikusok, aktivisták és jogászok is aggodalmukat fejezték ki a többi fogoly biztonsága miatt – közölte Nicola Sturgeon skót miniszterelnök csütörtökön.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére