Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Lia Thomas csapattársa szerint is tönkre teszik a transzneműek a női sportot

888.hu

2022.02.02. 22:00

A nem rég nőket simán legyőző Lia Thomas nevű transznemű úszó egyik csapattársa panaszkodott, mert szerinte az egyetem döntése arról, hogy transzneműek versenyezhessenek a nők között, egy igazságtalan helyzetet alakított ki.

A transz-lobbi módszeresen próbálja kicsinálni a női sportot azzal, hogy biológiai férfiakat is engedi a nők között indulni.

Most azonban nagy felháborodást keltett, hogy hogy a fent említett Lia Thomas egyik női ellenfelére 38 másodpercet vert az egyik versenyen. Erre Egyesült Államok Úszószövetsége különleges szabályokat hozott. Ezentúl egy három fős orvosi bizottság fogja eldönteni, hogy az adott transznemű indulhat-e a nők közt. 36 hónapra visszamenőleg vizsgálják az illető tesztoszteronszintjét. Ami persze bizonyítottan nem garancia, hiszen az alacsony tesztoszteron szint nem csökkenti jelentősen a transznők előnyét.

Ezenfelül Lia Thomas egy csapattársa szerint a UPenn Athletics vagy az egyetem beperelhet bárkit, aki megtiltja Thomasnak, hogy részt vegyen a közelgő NCAA női úszó bajnokságon. (Ismerve a transz-lobbit simán lehet, hogy ez lesz a forgatókönyv.)

Az úszónő neve elhallgatását kérte, mert félt hogy nyilatkozatáért megbüntethetik, de keményen kifakadt a transz-lobbival szemben.

„Ismét csak azt bizonyítják, hogy valójában nem törődnek a női sportolóikkal”

–nyilatkozta a FOX News-nak, majd hozzátette:

„Azt mondják, hogy törődnek, és hogy az érzelmeinkért vannak itt, de miért kell nekünk kegyes veszteseknek lennünk? ... Ki vagy te, hogy azt mondod nekem, hogy ne akarjak nyerni, mert én nyerni akarok. Úszom. Heti több mint 20 órát szentelek a sportnak.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére