Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Kisfiúk nemiszervének laposítására ad tanácsokat egy oregoni gender-klinika

888.hu

2022.03.18. 20:30

A portlandi Doernbecker gyermekkórház tanácsokat osztogat és lehetőségeket kínál fel a fiúk nemiszervének „biztonságos betakarására”.

 

A gyermekkórház működtet egy úgynevezett Gender-Klinikát – mert az a 21. században mindenhol kell egy gyermeket csonkoló intézmény – amely nemrég kiadott egy brossúrát arról, hogy mit kell csinálni a kisfiúk hímtagjával, ha az „útban van”.

Fogós kérdés, hogy kinek és miért lenne útban egy gyermek pénisze, de tény, hogy a progresszív orvoslás képviselői egészen sok módszert találtak ki, hogyan kell a testrészt „simábbá és laposabbá” tenni.

A kiadvány szerint két fő út van erre: ragasztószalaggal vagy anélkül.

Annyira azért vannak jófejek, hogy elmondják a fiataloknak, hogy nem érdemes sima, leukoplaszthoz hasonló dolgokkal kísérletezni, mert az igen csúnyán letépheti a bőrt. Ehelyett vannak orvosi szalagok, amik biztonságosabbak.

Ha viszont a ragasztós módszer nem jön be annyira, akkor jöhetnek a szűk alsóneműk, amikkel össze lehet szorítani a heréket és a péniszt, hogy laposnak látsszon.

A kiadvány egy pontján még azt is javasolják, hogy aki nagyon akarja, a saját heréit akár fel is küldheti.

 

 

Ha pedig egy ilyen hosszú leírás nem volna elég, mellékeltek néhány szemléltető ábrát is.

 

 

Röviden: a fejlett nyugaton ez egy gyermekkórház ajánlata kisfiúknak, akiket még nem lehet konkrét műtétekre küldeni, ha éppen nincs rendben az önképük.

Ebből is látszik, hogy mennyi „álproblémával” jár a transz-lobbi térnyerése. De ebben azért jó volna lemaradni a nyugattól.
(Aki a teljes kiadványt elolvasná, az ITT megtalálja.)

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére