Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Jó hír: még minden második londoni fiatal heteroszexuális. Rossz hír: ők főképp muszlimok

888.hu

2020.10.16. 18:00

És akkor most ismételjük együtt hangosan: „homoszexuálisnak csak születni lehet”.

A brit – de facto – statisztikai hivatalként működő adatelemző cég, a YouGov felméréséből kiderül, hogy

2020 augusztusában már csak a brit lakosság 67 százaléka vallotta magát kizárólagosan heteroszexuálisnak.

Ez az arány persze értelemszerűen csalóka, hiszen vannak társadalmi csoportok – a konzervatívabb régiók (pl. Észak-Írország) lakossága vagy kisebbségi/vallási közösségek tagjai (pl. muszlimok) –, ahol ez az szám jóval magasabb, ezért ha szimplán a fehér fiatalokat nézzük meg, már sokkal ijesztőbb adatokra bukkanhatunk.

A kérdőív alapja az úgynevezett Kinsey-skála, ahol nem csak arra kérdeznek rá a kitöltőktől, hogy hetero- (0) vagy homoszexuálisak (6), hanem a kettő között van további 5 kategória, amelyet a megkérdezettek kiválaszthatnak. Egy kérdőív így sokkal pontosabb képet ad a jelenségről.

Egy 2015-ös tanulmányból a pontos megoszlást is megtudhatjuk:

a 18–24 évesek 43 százaléka biszexuálisnak, további 6 százaléka pedig homoszexuálisnak tartotta magát.

Az eredmény tovább erősíti azt a feltételezést, hogy a korai szexuális felvilágosításnak kulcsszerepe van a szexuális orientáció kialakulásában.

A legvilágosabb jele ennek az a jelenség, hogy a kizárólag homoszexuálisok száma nagyjából stabil tudott maradni generációról generációra – vagyis hozzávetőleg a lakosság ugyanakkora része vonzódik kizárólag a saját neme iránt –, a biszexuálisok száma ugyanakkor kilőtt, ahogy az az alábbi ábrán is látszik.

Míg a 60 évesnél idősebbek körében mindössze 7 százalék nem tudta eldönteni, hogy hetero- vagy homoszexuális-e, addig ez az arány generációról generációra visszafelé haladva 10 százalékponttal csökken, egészen addig, hogy a 24 évnél fiatalabbak körében már majdnem megegyezik a hetero- és homoszexuálisok teljes számával.

A szexualitást a mai napig legteljesebb körben feltáró Kinsey szerint egyébként normál esetben a lakosság maximum 10 százalékának kellene születéstől fogva kódoltan homoszexuálisnak lennie, így felmerül a kérdés: vajon honnan származik a maradék 40-45 százaléknyi biszexuális lakos?

2020-ban is megállja-e még a helyét az az egyébként a mai napig semmilyen kutatás által nem megerősített hipotézis, hogy homoszexuálisnak csak születni lehet? Egyre kevésbé valószínű.

Rohamosan csökken a magukat heteroszexuálisnak nevező fiatalok száma Nyugaton

Lassan 40 éve tartja magát a mítosz, hogy homoszexuálisnak csak születni lehet, pedig a jelszót már a baloldalon is elengedték egy ideje. Az igazi tragédia viszont az, hogy a konzervatív értelmiség a mai napig fél ezzel a hazugsággal szembeszállni, és viszonozni azt a kultúrháborút, amit a baloldal évtizedekkel ezelőtt megkezdett.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére