Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Így lesz lassan minden rajzfilmben meleg karakter

888.hu

2021.07.15. 13:00

A Danube Institute az Insider és a Daily Wire című amerikai lapokra hivatkozva a héten mutatott be egy jelentést, amely hosszabban foglalkozik azzal a kérdéssel, hogy hogyan lesz egyre több kisgyerekeknek szánt meséből LMBTQ-propaganda.

 

Amint arról a Daily Wire az utóbbi években beszámolt, robbanásszerű a homoszexuális tartalom növekedése a gyerekek szórakoztatásában, ideértve a transznemű Pride felvonulásokat és koncerteket, valamint azt, hogy a Nick Jr. és a Disney Jr. csatornák egyre több LMBTQ-szereplőt vonnak be a műsoraikba”

– írja a Danube Institute.

A Daily Wire mellett az Insider is foglalkozott a témával.

Felmérésük szerint a női, transz- és nem bináris művészek előszeretettel feszegetik a nemi identitás kérdésének határait a gyermekeknek szóló rajzfilmekben.

Az Insider cikke szerint nem véletlen az LMBTQ-propaganda nagymértékű terjedése, hiszen a gyerekműsorokon sokszor nagy számban dolgoznak az LMBTQ-mozgalom aktivistái.

Erről a She-Ra című rajzfilm készítője, Noelle Stevenson, aki szintén nem binárisként azonosítja magát, így nyilatkozott:

A She-Rán egy olyan társaság dolgozik, amelynek sok transz- és nem bináris tagja van, és csak történeteket mesélnek saját magukról.”

Így persze egyáltalán nem meglepő, hogy a mostanság induló gyereksorozatok már inkább a korai érzékenyítést szolgálják, semmint a történetmesélést.

A „színes” nemi identitású szereplők megjelenítésének rekordját a Steven Universe című sorozat tartja a maga 33 LMBTQ-karakterével.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére