Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Ha még nem tudtad volna: a hajléktalan szó „elavult és dehumanizáló”

888.hu

2022.08.27. 14:05

A pedofilokat mostantól „kiskorúakhoz vonzódó személyeknek”, míg a nőket „anyák” helyett „szülő embereknek” nevezik. Szép új világ...

 

A Los Angeles-i Hajléktalanszolgálati Hatóság azt szeretné, ha a hajléktalan szót olyan kifejezésekkel helyettesítenék, mint például a „kint élő emberek”. A cél az, hogy „a személyiséget hangsúlyozzák a lakhatási státuszukkal szemben”.

 

Természetesen az, hogy más kifejezést használunk a hajléktalanra, nem fog segíteni az utcalakók helyzetén, amely gyakorlatilag egész Amerikában pusztít, és hónapról-hónapra rosszabb.

2020. januárjában az adatok szerint az Egyesült Államokban

több mint 580 000 ember volt hajléktalan,

közülük 226 000 ember aludt a szabad ég alatt, autókban, vagy elhagyatott épületekben.

2019-ben Los Angeles hajléktalanügyi vezetője lemondott, miután öt év alatt 33%-kal nőtt a hajléktalanok száma.

 

A hajléktalanság kéz a kézben jár a drogfüggőséggel, a bűnözéssel, a mentális betegségekkel, a járványok tombolásával és a közösségek tönkretételével.

Csak azt ne mondd, hogy „hajléktalan”, mert kirekesztő!

 

A pedofilokat mostantól „kiskorúakhoz vonzódó személyeknek”, míg a nőket „anyák” helyett „szülő embereknek” nevezik, hogy megnyugtassák a nemi diszfóriában, vagy egyszerűen csak mentális betegségben szenvedő embereket.

Az amerikai Orvosi Akadémia új útmutatót adott ki, amelyben azt tanácsolja a kórházaknak és az egészségügyi dolgozóknak, hogy változtassanak a nyelvezetükön, hogy az „nemeket jobban befogadó” legyen.

Az útmutató felsorolja a „hagyományos kifejezéseket”, mint például az „anyatej”, majd olyan befogadó alternatívákat javasol helyette, mint az „emberi tej”, vagy az „apatej”.

Nem tudni, hogy az útmutató szerzői pontosan mire gondoltak, amikor leírták, hogy „apatej”, de nálunk ez a kifejezés mást is jelenthet. Ha érted mire gondolok...

(Rossz az, aki rosszra gondol, de hülye aki nem!)

A befogadás hangsúlyozása egészen odáig jutott, hogy a szótárak szó szerint megváltoztatták a „nő” fogalom definícióját, hogy az mindenkit magában foglaljon, aki nőként azonosítja magát.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

„Több kihívás éri Európát, de Magyarország nem hagyja magát”

„Több kihívás éri Európát, de Magyarország nem hagyja magát”

Orbán Viktor miniszterelnök, a Kereszténydemokrata Internacionálé (CDI) alelnöke szombaton videókonferencia keretében részt vett a jobboldali világszervezet Panamavárosban zajló vezetőségi ülésén – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

Sokan eltűntek egy földcsuszamlás után az olaszországi Ischia szigetén

Sokan eltűntek egy földcsuszamlás után az olaszországi Ischia szigetén

Tizenhárom ember eltűnését jelentették szombaton kora reggel a heves esőzések okozta földcsuszamlás után, mely a nápolyi partok közelében, Ischia szigetén történt.

Novák Katalin: A szükséget szenvedők mindig számíthatnak a magyarokra

Novák Katalin: A szükséget szenvedők mindig számíthatnak a magyarokra

„A szükséget szenvedők mindig számíthatnak a magyarokra, ezért jöttem ma Kijevbe és ezért támogatjuk a Gabona Ukrajnából elnevezésű kezdeményezést is” – mondta el Novák Katalin köztársasági elnök szombaton Kijevben, ahová Voldomir Zelenszkij ukrán elnök meghívására érkezett.

A 888 megmondja a tutit: Franciaország – Dánia

A 888 megmondja a tutit: Franciaország – Dánia

Ahogy mondani szokták: az élet a legnagyobb rendező. Ki gondolta volna, hogy eljön az az idő, hogy nem nyáron, hőségben, sörsátrak árnyékában, hanem ősszel/télen forralt bort szürcsölve kell végig izgulnunk egy labdarúgó-világbajnokságot? De azzal, hogy Katar nyerte a 2022-es vb rendezési jogát, ezt is megtapasztalhatjuk. A 888.hu is kiveszi a részét a szurkolásból, a torna ideje alatt minden nap egy slágermeccs győztesét tippeljük meg párokba osztva, nem feltétlenül futballszakmai szempontok alapján. A mai meccs: Franciaország – Dánia.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére