Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: hajléktalan

Ha még nem tudtad volna: a hajléktalan szó „elavult és dehumanizáló”

A pedofilokat mostantól „kiskorúakhoz vonzódó személyeknek”, míg a nőket „anyák” helyett „szülő embereknek” nevezik. Szép új világ...

Afgán migráns gyilkolt az egyik németországi migránstáborban

Halálos késelés történt vasárnap este a németországi Greven településének migránsszállásán – közölte hétfőn a münsteri ügyészség és a rendőrség.

Kuncze gyógyul, máris Orbánt utasítgatná

Kuncze gyógyul, máris Orbánt utasítgatná

Kuncze Gábor, a minap koronavírus-fertőzéssel intenzív osztályra került volt SZDSZ-elnök, belügyminiszter ismét a régi. Régi, azaz „jól van”, mert azóta már mintha nagyobb lenne a szája.

Tarlós: álságos, gonosz, tisztességtelen propaganda zajlik a hajléktalanok ügyében

A fõpolgármester szerint az ellenzéki médiában embertelen propaganda folyik a hajléktalanok ellen, miközben az önkormányzat méltó körülményeket biztosít nekik.

Ebben a hidegben még fontosabb, hogy a hajléktalanok ne az utcán legyenek

Beköszöntött a tél, így még fontosabb, hogy a hajléktalanok ne az utcán, parkokban vagy az aluljárókban töltsék az éjszakákat.

Õszintén a hajléktalanokról

Volt egy nekem egy barátom, aki mérhetetlenül sokat ivott. Egyszer megmondtam neki, hogy ne igyon annyit, mert nem lesz ennek jó vége, teljesen leépül, elveszíti a maradék kapcsolatait, a munkáját, végül az életét is. Igazad van - sóhajtott az én barátom, és mintha egyet is értett volna velem. Aztán másnap ugyanott folytatta, ahol abbahagyta.

Aki ma a hajléktalanok utcai életformáját támogatja, az azért teszi, hogy tavasszal el tudja mondani, hányan fagytak halálra

Miközben a baloldali média tejes mellszéllességgel kiáll az utcán fagyoskodó, éhezõ, ivó és néha drogozó hajléktalanok mellett, addig a kormányzat megpróbálja emberségesen, körültekintõen és céltudatosan megközelíteni és megoldani ezt a szociális kihívást.

Gyurcsányék ismét porig égették magukat

Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció (DK) elnöke az Apró-villa helyett az utcát választotta csütörtök este. A "performansz" apropója az ún. hajléktalanrendelet.

Vissza az oldal tetejére