Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Florida republikánus kormányzója szerint Lia Thomas úszőnő nem lehet első a nők között

888.hu

2022.03.24. 13:00

Ron DeSantis floridai kormányzó aláírt egy kiáltványt, amiben az NCAA úszóverseny második helyezettét, Emma Weyantot kiáltja ki győztesnek.

 

Ron DeSantis floridai republikánus kormányzó kedden sajtótájékoztatón közölte, hogy aláírja a hivatalos kiáltványt, amelyben a Sarasotában született és olimpiai ezüstérmes Emma Weyant-ot nyilvánítja a múlt heti női úszó- és műugró bajnokság

500 méteres gyorsúszásának győztesévé, miután Weyant a második helyen végzett a transznemű sportoló Lia Thomas mögött.

 

Weyant, aki a Virginiai Egyetem elsőéves hallgatója, múlt csütörtökön 4:34.99-es időt ért el, és az 500 méteres verseny utolsó szakaszán maradt le Thomas mögött.
„Ha megnézzük, mit tett az NCAA azzal, hogy alapvetően férfiaknak is lehetővé tette a női atlétikában való versenyzést, ebben az esetben az úszásban, akkor az első helyen végzett nő Sarasotából származott Weyant, aki ezüstérmet nyert, és egész pályafutása során abszolút szupersztár volt” – mondta DeSantis.

 

Most az NCAA alapvetően arra törekszik, hogy tönkretegye a női atlétikát”


– folytatta.
„Megpróbálják aláásni a verseny integritását, és valaki mást koronáznak női bajnokká, és szerintünk ez helytelen. És ezért Floridában szerintem megérdemli az elismerést, tudjátok, ki fogjuk hirdetni, hogy Emma a legjobb női úszó az 500 méteres gyorsúszásban, mert ezt kiérdemelte.”

 

És nem szabad megengednünk, hogy az olyan szervezetek, mint az NCAA, csalást kövessenek el a nyilvánossággal szemben, pedig most pontosan ezt teszik. Az ideológiát helyezik a női sportolók lehetőségei elé”


– írta meg a Daily Wire.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Fegyverekkel támadtak egymásra migránscsoportok a magyar határ közelében

Fegyverekkel támadtak egymásra migránscsoportok a magyar határ közelében

Migránsok két csoportja támadt egymásra lőfegyverekkel szombat hajnalban a magyar határhoz közeli szabadkai erdőben, a helyszíni beszámolók szerint több súlyos sérült van, a rendőrség, a katonaság és a mentőszolgálat is nagy erőkkel vonult a helyszínre.

Fleck Zoltán: „Lehetetlen választásokon ezt a rendszert leváltani”

Fleck Zoltán: „Lehetetlen választásokon ezt a rendszert leváltani”

Fleck Zoltán jogász, szociológus, kőbaloldali gyurcsányista értelmiségi hatalom iránti tehetetlen kapálózását az ember örömmel hallgatja.

Orbán: A haza véd meg minden bajtól és veszélytől

Orbán: A haza véd meg minden bajtól és veszélytől

Nekünk magyaroknak szükségünk van a hazánkra, mert a haza véd meg bennünket minden bajtól és veszélytől – mondta Orbán Viktor miniszterelnök szombaton a budai Várban, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem (NKE) tisztavatási ünnepségén.

Brüsszel további egymilliárd eurós pénzügyi támogatást javasol Ukrajna számára

Az Európai Bizottság pénteken javaslatot tett egy új, egymilliárd eurós makroszintű európai uniós pénzügyi támogatásra (MFA) Ukrajna számára – tájékoztatott a brüsszeli testület sajtóközleményben pénteken.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére