Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Ellopott mesékbe rejtett propaganda

888.hu

2021.08.16. 19:00

Fantáziátlanul, klasszikus meséket egyszerűen átírva, csupán a szereplők nemét megváltoztatva ontja magából az LMBTQ-propaganda a gender-ideológiával átitatott újabb és újabb kiadványait, melyeket gyermekkönyveknek álcáznak. A gyerekek ráadásul könnyedén hozzáférhetnek ezekhez a könyvekhez, akár a szüleik tudta nélkül is belelapozhatnak a könyvesboltokban vagy a könyvtárakban – olvasható a V4NA Hírügynökség cikkében.

 

Már óvodás kortól, a játékos tanulás eszközével érzékenyítik a gyerekeket az LMBTQ-propaganda képviselői azokon a könyveken keresztül, melyeket a V4NA is bemutatott. Így tesz például a The GayBCs című keménylapos mesekönyv is, amely az ábécé betűit LMBTQ szavakon keresztül tanítja meg a gyerekeknek, így egyből a szexuális irányultságokról is felvilágosítják őket az író elképzelése alapján.

Így kerülhetett többek között a C betűhöz a coming out, a D betűhöz a drag és a Q betűhöz a queer.

A könyv nyíltan célozza meg az óvodás korú gyerekeket, és már egészen kis korukban beléjük sulykolják a melegpropagandát.

A könyv megjelenését követően számos negatív hozzászólást kapott, különösen konzervatív csoportoktól és személyektől, akik szerint a korai felvilágosítás összezavarhatja a gyerekeket, és káros a hosszú távú fejlődésükre.

Hasonló módon érzékenyíti az óvodás korú gyermekeket a Pink For Boys című könyv is, amelyben a színekkel kapcsolatos sztereotípiákkal próbál leszámolni a szerző úgy, hogy közben színekre, a Pride zászló színeire tanítja a gyerekeket. A szerzők tudatosan kihasználják azt a tudományos tényt, hogy a színek tanulása kiemelt jelentőségű a gyerekek fejlődése szempontjából.

Az oktató jellegű könyveken túl, a klasszikus mesék ötlettelen átírásával is utat törnek maguknak a genderpropaganda aktivistái.

Számos könyvet írtak át ezen forgatókönyv alapján. Így született meg többek között a Prince & Knight című könyv is, amely semmiben se tér el egy klasszikus mesétől, ahol a királyfi megmenti az ellenkező nemű, és segítségre szoruló hercegnőt, csupán annyiban, hogy a nőnemű szereplőt kicserélték férfira. A mese többi elemét pedig meghagyják az eredeti történet szerint, vagyis a meleg pár, miután összeházasodtak, együtt irányította a királyságot, és boldogan éltek ameddig meg nem haltak.

Más könyvek nem akarják véka alá rejteni, hogy

genderideológiával átitatott történeteket készítenek babáknak.

A Love Makes a Family könyv a szivárványcsaládokat népszerűsíti, és úgy mutatja be azokat, mint egy teljesen általános jelenséget. A könyvből azonban kihagyták a fehér heteroszexuális családokat, de a helyükre bekerült egy vallásos muszlim család az elfogadás jegyében, ahol az anyuka még fejkendőt is visel. Úgy tűnik, a szerzők fontosnak tartották, hogy egy muszlim családdal is ráerősítsenek a könyv sokszínűségére, azt azonban már nem merték bevállalni, hogy ne hagyományos családként ábrázolják őket.

Az ilyen típusú könyvek a legtöbb boltban és webshopban gyermekkönyvként vannak feltüntetve.

Nincs semmilyen figyelmeztetés arra vonatkozóan, hogy a művek a hagyományos családmodellel szembeni ellenérzéseket ültetnek el a gyermekekben.

És ezen a mesekönyvek egyikében sem lehet találni fehér heteroszexuális párokat, akik konzervatív értékrendűek, és aszerint nevelik a gyermekeiket. Ezek az ideológiával erősen átitatott könyvek könnyedén, akár a szülők tudta nélkül is a gyerekek kezébe juthatnak, olyannyira egyszerű hozzájutni a mesékhez akár a könyvesboltokban, akár a könyvtárakban.

Arról a V4NA is beszámolt, hogy a The Heritage Foundation nevű konzervatív think tank arra hívta fel a figyelmet, hogy az iskolák polcain szabadon elérhetőek az efféle kiadványok a gyerekek számára szerte az Egyesült Államokban. Egy tanárnő arra figyelmeztette a szülőket, hogy alaposan nézzenek utána, mihez férhetnek hozzá gyerekeik az iskolában.

De nem kell az Egyesült Államokig menni. Nem rég egy svéd könyvtár is bejelentette, hogy Pride-hetet tart gyerekeknek és fiataloknak. Közösségi oldalukon még azt is közzétették, hogy milyen megdöbbentő mennyiségű LMBTQ-témájú mesekönyvet és ifjúsági regényt gyűjtöttek össze – olvasható a V4NA Hírügynökség cikkében.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Jé, Márki Zay bevallotta, mindenben egyetért Gyurcsánnyal

Jé, Márki Zay bevallotta, mindenben egyetért Gyurcsánnyal

Voltaképpen csak idő kérdése volt, hogy Márki Zay Péter mikor mondja ki a saját szájával, amit enélkül is mindenki eddig is kézenfekvőnek tartott. Márki Zaj most közösségi oldalán videóban mondta el, hogy mindenben egyetért Gyurcsánnyal.

Bangóné ma is a plakáton vigyorogna

Bangóné ma is a plakáton vigyorogna

Napra pontosan 17 évvel ezelőtt történt a rendszerváltás utáni magyar politika első és azóta is egyik legocsmányabb eseménye. 2004. december 5-én tartották azt a népszavazást, amelyen a külhoni magyarok kettős állampolgárságáról lehetett dönteni. Ugyan a voksolók többsége az igen-re szavazott, de Gyurcsányék undorító kampánya a szavazásra jogosultak többségét távol tartotta.

Önkéntesség Világnapja

Önkéntesség Világnapja

Az Önkéntesség Világnapja alkalmából Orbán Viktor kilenc új képet töltött fel Facebook-oldalára az adventi készülődésről. Egy önálló videót pedig a Bazilika környékén zajló adventről.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Részletes leírás ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére