Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Egy kérdőív miatt balhézik az LMBTQ-lobbi az USA-ban

888.hu

2021.11.03. 16:40

Valaki kérdőíveket osztogatott egy amerikai iskolában arról, hogy ki melyik vécében végezhesse a dolgát. A liberálisok kiakadtak.

A magát Anti-Queer Associationnek nevező társaság összeállított egy kérdőívet, amelyben arra kérdeztek rá az Illinois állambeli Anna-Jonesboro középiskolában, hogy a „normális embereknek” egy mellékhelyiséget kellene-e használniuk a queerekkel.

A kérdőív teljesen névtelen. Válassz bölcsen!”

– állt a kérdőíven. A két válaszlehetőség pedig így szólt: „Igen, szeretnék queereket a mosdóba”, illetve „Nem szeretnék queer gyereket egy mosdóban velünk, normális emberekkel”.

Ez lényegében a klasszikus „vécévita”, ami arról szól, hogy a magukat transznemű nőnek nevező fiúk járhatnak-e ugyanoda a dolgukat végezni, mint ahová a lánynak született lányok. A liberális mainstream szerint természetesen már az is teljesen transzfób, hogy valaki ilyen kérdést fel mer tenni.

„Tessék végre felfogni: a pénisz is lehet női nemi szerv.”

Az iskola igazgatója természetesen komoly vizsgálatot indított, és az NBC News kérdésére válaszolva azt is elmondta, hogy nagyon szigorúan veszik az ilyen ügyeket, és semmilyen körülmények közt nem nem tolerálják az ilyen zaklatást.

A liberálisok kiakadását egyébként nemcsak az okozta, hogy valaki kérdőívet mert készíteni a témában, hanem hogy a nem queer embereket szimplán normálisaknak nevezte.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére