Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Angelina Jolie-t lenyűgözte a 13 éves transz és LMBTQ aktivista kislány

888.hu

2021.09.04. 15:15

Emily Waldron a The One Show-ban tudott pár szót váltani a színésznővel, akinek elmesélte, hogy mivel tölti fiatalkora szabadidejét: LMBTQ könyvekkel lát el számos iskolát.

A műsorban a színésznő elmesélte, hogy jelenleg azon dolgozik a Soros György által is busásan megfinanszírozott Amnesty International-el, hogy miként tudják a gyerekek érvényesíteni a jogaikat.

Jolie először a 17 éves Christina Adane-vel beszélgetett el, aki az iskolai ingyenes étkezés biztosításáért kampányolt, majd jött a 13 éves Waldron, aki azzal tölti aki szabadidejében

LMBT- témájú könyveket küld az Egyesült Királyság iskoláinak és jótékonysági szervezeteinek,

hogy azokkal segítsék megelőzni a queer fiatalok elszigeteltség-érzését.

 

Waldron a következőket mondta Jolie -nak:

Meglehet, hogy nem tudja, de én transznemű vagyok, és jelenleg az LMBTQ+ könyvek gyűjtésén dolgozom iskoláknak és jótékonysági szervezeteknek.”

Angelina Jolie azonban ahelyett, hogy lebeszélte volna ezekről az akciókról, vagy helyes irányba terelte volna az életét, ehelyett ámulatba esett a kislánytól. Attól a kislánytól, aki még mindig csupán 13 éves. Lenyűgözte a színésznőt a munkája, és közölte vele, hogy a lány „tanított neki valamit”

Van néhány iskola, ahol nemzetközi szinten dolgozom, és tudod, őszintén szólva nem igazán ellenőriztem még a könyvtárakat kifejezetten a reprezentáció szempontjából.”

Majd megígérte a kislánynak, hogy ezt meg fogja tenni, amint kilépnek a beszélgetésből. Hogy ez valóban megtörtént-e azóta, a hírből nem derül ki.

 

 

A cikkben megszólalt a lány édesanyja is, aki nagyon büszke a kicsi Emily-re, hogy tudott a színésznővel beszélgetni az aktivista életmódjáról.

 

Ijesztő belegondolni abba, hogy egy gyermeket ennyire befolyásolhatja az LMBTQ-lobbi – ami ugye a liberálisok szerint nem is létezik-, és senki nem kívánja őt erről lebeszélni, valamint nem beszélgetnek el a lánnyal. És ezt elmulasztotta Angelina Jolie, valamint nap mint nap a saját édesanyja is – akiktől ráadásul a bátorítást is megkapja, így természetes az, hogy azt gondolja: amit tesz, az jó.

Pedig ebben a korban a kortársaival kellene az ideje nagy részét töltenie, valamint az iskolában tanulnia.

Borítókép: Twitter

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére