Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A Youtube eltávolította Tucker Carlson interjúját egy volt transznemű nővel

888.hu

2022.04.20. 11:30

A YouTube eltávolította Tucker Carlson egy olyan nővel nemrégiben készített interjúját, aki „nemi átalakulásból visszaváltozott”, és most a fiatalok körében az ideológia népszerűsítése ellen emeli fel szavát.

 

Helena Kerschner elmondta, hogy 15 éves korában úgy érezte, hogy „beszippantotta az online nemi ideológia”, és az iskolája tisztviselői még arra is bátorították, hogy alávesse magát egy maszkulinizáló hormonkezelésnek, amit ő „nagyon károsnak” nevezett. Az interjú során Kerschner megjegyezte, hogy

teljesen normális, hogy nemcsak a fiatal lányok, hanem gyakran a fiatal fiúk is kényelmetlenül érzik magukat a testükkel kapcsolatban. De van ez az ideológia, ami különösen az interneten elterjedt, ami azt mondja, hogy ha ilyen érzéseid vannak, az azt jelenti, hogy transz vagy.”

 

Elmondta továbbá Carlson-nak, hogy
„szó szerint vannak emberek, akik azt mondják, ha még a hangod sem tetszik egy felvételen, az a nemi diszfória jele, és el kell menned egy orvoshoz, mert transz vagy”.

Majd folytatta:
„Tényleg féltem a hozzám hasonló fiatal lányokat, akik talán nem olyan szerencsések mint én, tudod, én szerencsésnek tartom magam, hogy orvosilag tényleg seb nélkül megúsztam, de nagyon sok fiatal van, aki nem mondhatja el ugyanezt”.

 

Egyszerűen pusztító, különösen fiatal korban, amikor a felnőttek az iskolában és az egészségügyi szakemberek hazudnak, és azt mondják, hogy a tested rossz, változtatnod kell rajta, hormonokat kell szedned, műtéteket kell végezned, ez pusztító egy fiatal számára. Szóval nagyon aggódom a fiatalabb lányokért és fiúkért, akiket, mint ahogyan engem is, egykoron erre az útra tereltek, és akiknek ez fájdalmat okoz.”
– hangsúlyozta Kerschner.

Megjegyezte azt is, hogy bár sok szülő és fiatal hálás azért, hogy megszólalt,

vannak a transz aktivisták, akik nagyon egészségtelen, szektaszerű dinamikát mutatnak, őket ez nagyon felzaklatja.”

 

A videót „a YouTube spamekre, megtévesztő gyakorlatokra és átverésekre vonatkozó szabályzatának megsértése miatt” levették, azonban másolatok, valamint részletek jelentek meg a Rumble-ön és más platformokon – írta meg a Summit News.

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

A rendőrség megakadályozott egy július 4-i tömeges lövöldözést Virginia állam fővárosában

A richmondi rendőrség megakadályozott egy július 4-i tömeges lövöldözést Virginia állam fővárosában, miután egy állampolgári bejelentés nyomán több embert letartóztattak, és számos fegyvert lefoglaltak – áll a helyi hatóságok szerdai nyilatkozatában, amely további részleteket azonban nem tartalmazott.

A FINA elnöke köszönetet mondott Orbán Viktornak

A FINA elnöke köszönetet mondott Orbán Viktornak

„Az egész FINA-család nevében” köszönő levelet írt Orbán Viktor miniszterelnöknek Husszein al-Musszalam, a vizes sportokat tömörítő nemzetközi szövetség (FINA) elnöke a 19. FINA világbajnokság sikeres magyarországi megrendezéséért – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke szerdán.

Foglalkozunk nőügyekkel: Fiút nevelni

Foglalkozunk nőügyekkel: Fiút nevelni

A 888 podcastjának vendége: Bohár Tünde, a Megafon munkatársa.

Sopánkodhatnak a baloldali politikusok: az EP az atomenergiát is fenntartható energiaforrásnak minősítette

Az Európai Parlament (EP) elutasította az úgynevezett taxonómia rendelet kiegészítése elleni indítványt, mely megakadályozta volna, hogy a gáz- és atomenergia-ágazatok bizonyos tevékenységei környezeti szempontból fenntarthatónak minősüljenek, ezzel mindkét energiahordozó biztonságos és tiszta energiaforrás minősítést élvezhet – közölte az uniós parlament szerdán.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére