Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A rasszizmus csak addig rasszizmus, amíg nem egy fekete követi el

888.hu

2022.02.21. 15:40

Egy fekete diák írta a rasszista graffitiket, amelyeket egy kaliforniai középiskolában találtak.

 

Múlt héten Sacramento város egyik iskolai körzetében a CK McClatchy High School egyik szökőkútjára írtak rasszista falfirkákat.

Az elkövető az egyik csap felé azt írta: „színes”, míg a másik csap felé pedig azt, hogy „fehér”, utalva ’50-es évek szegregációs időszakára.

 

Miután a közösségi médiában elterjedt egy kép a graffitiről, az aktivisták gyorsan felháborodásukat fejezték ki, annak ellenére, hogy az iskolákban az állítólagos rasszista üzenetek többsége színes bőrű diákok által elkövetett álhírnek bizonyult. Mielőtt a gyanúsítottakat azonosították volna – és még mielőtt a megfigyelési felvételeket megnézték volna –, Jorge Aguilar, Sacramento város egyesült iskolakerületének felügyelője elítélte a tettet.

Berry Accius, a Fiatalok Hangja nonprofit szervezet alapítója azt követelte a tankerülettől, hogy vegye komolyabban a rasszista incidenseket.

Ez egyszerűen az 1950-es évek törvénye 2022-ben”

– mondta Accius. „ Amíg ezek az iskolák nem fogadják el a zéró tolerancia politikáját a rasszista viselkedéssel kapcsolatban, addig lesznek, akik elég merészek, hogy rasszista cselekedetekkel próbálkozzanak.”

A videó megnézése során kiderült, hogy az incidens elkövetője egy fekete diáklány

– jelentette a CBS Sacramento, később pedig diák is bevallotta, hogy ő írta az üzenetet. A hír arra késztetett néhány embert az iskolai kerületben, hogy meghátráljanak az igazságszolgáltatás iránti követelésektől. A kerület verseny- és tőkefigyelője, Mark T. Harris például azt mondta:

Nem hiszem, hogy gyűlöletbűnözés vagy gyűlöletbeszéd lett volna a tett. Őszintén szólva, részben azért, mert az elkövető egy fiatal afroamerikai nő.”

 

Accius, az aktivista azonban továbbra is az üzenetnél maradt, mondván, hogy a cselekmény még mindig gyűlöletbűn.

„Nem értek egyet azzal, hogy ez ne lenne gyűlöletbűncselekmény, mert a nap végén az számít, hogy tudjuk, mit jelent ha az egyik vízcsapon színes, egy másik csapon pedig a fehér felirat látható” – mondta Accius a Daily Wire értesülései szerint.

Ő és más aktivisták kétségbe vonták a diák beismerő vallomását, annak ellenére, hogy a térfigyelő felvételek tetten értek a fekete diáklányt.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére