Ugrás a tartalomhoz
Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: iskola

A francia iskolák az összeomlás szélén, mindeközben az oktatási miniszter Ibizán nyaralt

Egy oknyomozó portál hívta fel rá a figyelmet, hogy a francia oktatási miniszter a nyaralók körében rendkívül népszerű üdülőhelyről, videókonferencia keretében jelentette be az iskolákat érintő egészségügyi protokollra vonatkozó változtatásokat. 

Rétvári Bence: „A baloldal a külföldi érdekek, a jobboldal a magyar emberek oldalán áll!”

Az a baloldal kevesli most a közszféra béremeléseit, akik a válságkezelésre hivatkozva csökkentette a béreket. Aki a milliárdosok pénzéből kerül hatalomra, az a milliárdosok érdekeit fogja szolgálni – hangsúlyozta Rétvári Bence az Emmi államtitkára, országgyűlési képviselő portálunknak adott évvégi interjújában. Hozzátette: A baloldal a nemzeti gondolatot el akarja űzni az oktatásból, de a helyére nem tesz semmit. Aláhúzta, a kormány már hetekkel ezelőtt egy nemzetközi orvosi szaklapban nyilvánosságra hozta azokat a járványadatokat, amiket a baloldal hiányol. 888.hu nagyinterjú.

Az emberek többsége elítéli az iskolai LMBTQ-propagandát

Az emberek többsége elítéli az iskolai LMBTQ-propagandát

Ennek ellenére számos iskolai körzetben megkezdték a gyermekek „átnevelését”.

Rasszistának bélyegzett diákokat üldöznek a pedagógusok

A tanulók bűne csupán annyi volt, hogy banánokkal és majmokkal díszítették fel az iskola egyik folyósóját, ami a tanárok szerint rasszista. A díszítést szervező diákok közül többen teljesen összetörtek és elsírták magukat miután rasszistának titulálták őket.

Azon tanakodnak a woke diákok, hogy mivel lehetne helyettesíteni a hálaadás ünnepét

Azon tanakodnak a woke diákok, hogy mivel lehetne helyettesíteni a hálaadás ünnepét

Egy hagyományos, évszázados tradíciókkal teli ünnep sem menekül meg a woke diákok haragjától. Az egyik egyetemen nemrég arról tartottak beszélgetést, hogy milyen alternatívával lehetne helyettesíteni a hálaadást, aminek a történelme a szervezők szerint át van itatva fehérséggel.

Kötelező olvasmányként adták fel a kisiskolásoknak a transznemű fiúról szóló könyvet

Általános iskolás gyermekeket, ötödik osztályos korig a szüleik tudta nélkül oktattak gender-elméletre, transzneműségre, nemi identitásra és a társadalmi igazságosság normáira.

Egy iskola Churchillről egy fekete focistára változtatja nevét a „sokszínűség” érdekében

Winston Churchill győzelemre vezette Nagy-Britanniát Adolf Hitler és a nácik felett, míg Marcus Rashford fontmilliókat kap azért, hogy labdába rúgjon és reklámozza a Coca-Colát.

Kaliforniai tanárok szorgalmazzák a gyerekek LMBT klubokba való felvételét

Kaliforniai tanárok szorgalmazzák a gyerekek LMBT klubokba való felvételét

A kaliforniai tanár találkozón több történet is elhangzott, amiből kiderült hogyan veszik rá a gyerekeket a ‘klubokba’ való belépésre. 

A bíróság felmentette a tanárt, aki szembement az LMBTQ-lobbival

A virginiai bíróság végzést hozott egy Loudoun megyei tanár szólásjogának védelmében, akit tavaly májusban kényszerszabadságra küldtek, miután egy iskolatanácsi ülésen megjegyzést tett az intézmény transzneműekkel kapcsolatos politikájára.

A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Részletes leírás ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére