Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A lányoknak is lehet erekciójuk?

888.hu

2022.04.27. 11:20

Az Amerikai Gyermekgyógyászati Akadémia legújabb, a pubertásról szóló útmutatójának társszerzője szerint nemcsak, hogy igen, de az ilyen esetek teljesen normálisak. 

 

Április 19-én az Amerikai Gyermekgyógyászati Akadémia kiadott egy új útmutatót „You-ology: A Pubertás útmutató minden testnek” című kiadványt, amely a 9 és 13 év közötti gyerekeknek szól. A gyermekorvos, aki segített a könyv megírásában, egy rádióinterjúban elmondta, hogy a hivatásos orvosokból álló csoport szándékosan olyan fejezeteket akart beilleszteni a könyvbe, amelyek a radikális nemi ideológiát magyarázzák el a gyerekeknek.

Ezzel a könyvvel megpróbáljuk megváltoztatni ezt a nyelvezetet, hogy befogadóbb legyen.”

– mondta Dr. Kathryn Lowe a rádióinterjúban.

 

„A hagyományos pubertásneveléssel, akár az iskolákban, akár a könyvekben, arról beszélünk, hogy a lányoknak menstruációjuk lesz, a fiúknak pedig erekciójuk.”– állította.
„De néhány lánynak – például a transznemű lányoknak – lehet, hogy nem jön meg a menstruációjuk. Nekik meg kell érteniük az erekciót és a testükben bekövetkező változásokat. Ezért szerettük volna betölteni ezt az űrt a pubertásnevelésben, hogy a gyerekek, nemtől függetlenül láthassák magukat egy könyvben, és tanulhassanak a testükről.”

A könyv olyan kifejezéseket is elmagyaráz, mint a „hozzárendelt nem”, „cisz” és „transz”.

„Ha egy baba pénisszel születik, a születéskor kijelölt neme férfi. Ha egy baba szeméremtesttel születik, a születéskor kijelölt neme nő.” – állítja a könyv.

„A legtöbb baba, aki pénisszel születik, úgy nő fel, hogy belül is fiúnak érzi magát. Ezt hívják cisgender-nek (cisz- azt jelenti, hogy »ugyanaz«).”
– tette hozzá a könyv.
„De vannak olyan csecsemők, akik pénisszel születnek, és felnőve belül lánynak érzik magukat. Ezt hívják transzneműségnek (a transz- jelentése »kereszt« vagy »ellentétes«).” – írta meg a Daily Wire.

 

Terry Schilling, családpárti lobbista erőteljesen kifejezte ellenvéleményét a transzpárti könyvvel kapcsolatban:

„Ez őrültség!” – mondta Schilling, majd hozzátette:
A gyerekeket arra a hitre nevelni, hogy a biológia nem nem befolyásolja, hogy fiú vagy lány, nem csak helytelen, de veszélyes is.”– figyelmeztetett.

„Ezek a tévhitek tartósan negatív hatással lesznek a gyermekeinkre, és potenciálisan olyan döntések meghozatalára késztetik őket, amelyeket egész életükben megbánnak majd.”

Schilling, aki egyben a Big Family nevű, a családokért lobbizó projektet is vezeti, azt is megjegyezte, hogy a radikális nemi ideológiát távol kell tartani az iskoláktól.

„A szülők nagyrészt elutasítják ezt a torz ideológiát, és legalábbis az ilyen könyveknek – valamint az ilyen könyveket használó tanároknak – nem szabadna az iskoláink közelében lenniük.” – tette hozzá.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére