Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

„A gyerekek többsége nem transzszexuális”

Jog és Szabadság

2022.01.29. 13:40

Németország és az LMBTQ indoktrináció: drag queen workshopok Brandenburg iskoláiban.

A német fővárost közigazgatásilag körülölelő Brandenburg tartomány oktatási hivatalának hivatalos tájékoztatása szerint a szexuális sokszínűség elfogadása külön kurzust, sőt kurzusokat igényel. A Németország keleti részén fekvő tartományban un. Drag Queen-ek járják az iskolákat, hogy érzékenyítsék e téren a fiatalságot. Nézzük meg, hogyan is zajlik egy ilyen program.

A mai menetrend a következő: matek, történelem, drag queen workshop, testnevelés. Várjunk egy kicsit! A CSD Cottbus egyesület drag queen workshopokat kínál folyamatosan iskolai osztályok számára, ahol a diákokat drag queennek sminkelik és öltöztetik be. Az folyamat során a diákok mindent megtanulnak a drag queen létről és a transzszexualitásról.

Egy videóban részletesen bemutatásra kerül, hogy a 7. osztályos Oscar drag queenné változik osztálytársai előtt. „A teljes átalakítás négy-öt órát vesz igénybe.” – áll az egyesület honlapján. Ezen túlmenően azt is elmagyarázzák, „hogyan működnek a nemváltáshoz szükséges kezelések és orvosi beavatkozások”. Az ötletgazdák remélik, hogy ez a projekt „tematizálja a közvéleményt”, hiszen szerintük a drag-lét sokkal több, mint smink, jelmez és magassarkú. Megnyitja a szíveket, vitára hív, és szembesít azzal, amit szabadságnak hívunk.

A drag queenek olyan férfiak, akik gondosan kidolgozott és eltúlzottan nőies sminket viselnek, valamint feltűnően és kihívóan öltözködnek. Legtöbbször ez az átalakítás a szórakoztatásra és a nyilvános szereplésre szolgál. A CSD Cottbus egyesület szerint „megjelenésükkel további aspektusokat adnak a nők és férfiak heteronormatív két nemű rendszeréhez, és irritálják a társadalmi rendet, ezért valójában társadalmi-politikaiak”.

A Cottbus Drag Queen Workshop nem csak az ártalmatlan öltözködésről szól, hanem az LMBT ideológiába való beletanulásról is. Már évek óta kínálja a brandenburgi workshopokat, és aktívan részt vesz az iskolai szexuális nevelésben. Ily módon szélesebb körben elterjedhetne a drag queen-ek iskolai tanórákba való integrálása. Még akkor is, ha a németországi drag queen workshopok eddig csak Brandenburgra korlátozódtak, a szülőknek Németország szerte fel kell tenniük a kérdést, hogy valóban azt akarják-e, hogy gyermekeik ilyen szégyenletes és zavaró tartalommal és módszerekkel szembesüljenek.

Hatalmas növekedés az állítólagos „transznemű gyerekek” számában

Persze a kurzusok sem országosan, sem a kontinensen nem számítanak egyedinek, az egyik leghatásosabb kapcsolódó érzékenyítés például Angliában érhető tetten, ahol óriási mértékben növekszik azoknak a gyerekeknek és fiataloknak az aránya, akik nemet akarnak váltani. Nem utolsósorban a jól ismert drag gyerekek és az efféle extrém „oktatóműhelyek” hatása miatt. A müncheni gyermekpszichiáter dr. Alexander Korte is hasonló tendenciát lát Németországban. A Der Spiegel magazinban megjelent interjúban beszélt a „fiatalok óriási beáramlásáról, akik meg akarják változtatni a nemüket”. Ez azonban nem kizárólag a „megnőtt nyitottságnak” köszönhető, hanem „nyilvánvalóan egy korszellemmel van dolgunk”, „az egész transznemű téma jelenleg nagyon felkapott.” – mondja Korte, és így összegez: „A gyerekek többsége nem transzszexuális.”

Tekintettel ezen fejleményekre, feltehetjük a kérdést, mennyire nevezhető felelősségteljesnek a „transzaktivisták” alkalmazása az iskolákban? A szülőknek valóban nagyon ébernek kell lenniük azokkal a műhelyekkel, projektekkel és külső tanácsadókkal kapcsolatban, amelyek segítségével „szexuális nevelés” folyik az iskolában.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére