Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Sörből is készül fertőtlenítőszer

888.hu

2020.03.23. 21:30

Az Anheuser-Busch InBev, a világ legnagyobb sörgyártója sörből kivont alkoholból készít fertőtlenítőszert. Az új eljárással készült fertőtlenítőkkel a koronavírus-járvány által sújtott európai országok kórházait segíti majd a cég. A fertőtlenítők mellett több mint egymillió adag alkoholmentes sört kínál majd a belga és a holland egészségügyi dolgozók számára.

Szerdán meg is kezdik a kiszállítást, közel 50 ezer liter fertőtlenítőszert szállítanak majd olyan európai országokba, ahol küzdenek a koronavírus-járvánnyal. A belga Jupiler 0.0 márka mellett a német Beck’s Blue sörből származó alkoholból készült fertőtlenítőszer-szállítmányt a német etanolgyártóval, a Kwsttel, és a belga csomagolócéggel, a Jodimával közösen szállítja ki.

A sör alkoholjából kinyert fertőtlenítőszert ötliteres konténerekben szállítják ki, először kórházi használatra, az első országok között Belgium, Franciaország, Olaszország, Hollandia és az Egyesült Királyság kap majd a szállítmányból. A társaság Belgiumban és Hollandiában óriásplakátokkal is hozzájárul a közegészségügyi kampányokhoz.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére