Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Ezért ne vegyél kamu iPhone-t!

Bokor Gábor

2017.03.21. 14:41

Ugyanis tele lehet mérgezõ anyagokkal.

Több szempontból sem érdemes a kéz alatt beszerzett, hamisított termékeket megvásárolni. Egyrészről ezek a telefonok messze nem érik el azt a minőséget, melyet az eredeti telefonok biztosítanak, másrészt gyatra összeszerelésük és az alacsony minőségű alkatrészek miatt ártalmas anyagokat is tartalmazhatnak, amelyek súlyosan veszélyeztetik az egészséget.

A másolatok egészségkárosító hatásait a felhasználók saját bőrükön is megtapasztalhatják, hiszen számos esetben hatalmas egészségügyi rizikót jelentenek a hamisítványokban fellelhető mérgező anyagok, amelyeket több országban már betiltottak”

– mondta Németh Mónika, a Hamisítás Elleni Nemzeti Testület (HENT) titkára, aki szerint a nem megfelelő színvonalú technikai háttér a kiberbűnözés melegágya is, hiszen nincs biztosítva a fogyasztók adatainak megfelelő védelme sem.

A szakértő szerint az okostelefon-hamisítás uniós szinten hatalmas bevételkieséssel is jár,  2015-ben körülbelül 4,2 milliárd eurós (nagyjából 1200 milliárd forint) árkiesést okozott. A románoknál van a legtöbb hamis vacak, az ottani termékek 19,1 százaléka hamisítvány. Az ezüstérmes Bulgária lett 17,2 százalékkal, míg a dobogó harmadik fokára Görögország jutott, ahol a telefonok 16,9 százaléka nem eredeti. 

A legrosszabbul az olaszok jártak, ahol a hamisítás miatt 885 millió eurós bevételkiesést könyveltek el, őket követi az Egyesült Királyság, majd Németország. A legfrissebb jelentés szerint az öt legnagyobb uniós tagállamban 2,9 milliárd euró, közel 900 milliárd forint tűnik el a hamisítás miatt. 

(Hirado.hu

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére