Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Beoltatnád magad koronavírussal másfél milláért?

888.hu

2020.03.09. 17:07

A gyógyszeripari vállalatok önkénteseket keresnek, akik vállalják, hogy koronavírussal fertőzzék meg őket.

Önkénteseket keresnek a nagy gyógyszeripari vállalatok, akiket lényegében „emberi tengerimalacként” használnának annak érdekében, hogy minél hamarabb ki tudják fejleszteni a koronavírus elleni vakcinát.

A brit The Times című lap szerint több mint 20 cég vesz részt a nemzetközi akcióban, és a cél az, hogy jövő télre kifejlesszék a betegség ellenszerét. A lap szerint 24 önkéntes jelentkezését várják a londoni Queen Mary BioEnterprises Innovation Centre nevű szervezetnél.

A kiválasztottak szép kis összeget kereshetnek a kísérlettel, ugyanis 3500 fontot (1,3 millió forint) fizetnének nekik.

Úgy tudni, hogy a jelentkezőket a koronavírus két enyhébb törzsével fertőznék meg és két hétig karanténban tartanák őket, ahol csak az orvosokkal érintkezhetnének. Továbbá egy speciális diétán kellene élniük a betegeknek, valamint a testmozgást is megtiltanák nekik.

Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) szerint jelenleg 20 potenciális vakcinát tesztelnek a világon, és a The Times megjegyzi, hogy az első vállalat, amelyeknek sikerül megtalálnia a gyógymódot, hatalmas profitra tehet szert.

A francia Sanofi, amely a világ egyik legnagyobb vakcinagyártója, tavaly 2,5 milliárd dollárt keresett csak az influenza elleni oltóanyagok kifejlesztéséből.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére