Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Teljes mellszélességgel a konzervatívokat nem fogadó borbély mellé állt a Google

888.hu

2020.07.03. 13:30

Törlik az egycsillagos értékeléseket, pedig ezrek szállták meg az oldalát. A borbély korábban kiírta a Facebookra, hogy „punci” konzervatívokat mostantól nem fogad.

Tegnap a Facebook-falunkon megosztottuk az Identitás Generáció magyar vezetőjének, Bódi Ábelnek a posztját, amiben leírja, hogy fodrásza 3 év után kitiltotta őt is, majd kiírta Facebookjára, hogy mostantól csak haladó szellemű emberek haját hajlandó lenyírni, a poszt szellemisége alapján pedig, amihez egy kutya van mellékelve „rasszistákat harapok” felirattal, a konzervatívok elhúzhatnak más fodrászhoz.

Nagyon sok kommentelő felhívta ugyan a figyelmet arra, hogy minden szolgáltató megválaszthatja a vendégeit – gondoljunk csak például a keresztény cukrászda ominózus esetére a homokos párnak készülő esküvői tortával –, azonban épp a baloldal hirdeti ennek az ellenkezőjét, és ostromolja a Helsinki Bizottságot meg a hasonszőrű szervezeteket ilyesmikkel.

A hír felröppenése után viszont nem volt rest a magyar jobboldali tábor sem: a fodrász oldalát elárasztották a negatív értékelések, olyannyira, hogy az le is került, a Google felületén azonban továbbra is lehet értékelni a szolgáltatásait: és rengeteg egycsillagos értékelést kapott az elmúlt napokban.

A Google viszont egy huszárvágással úgy döntött, hogy akkor ezeket nem kell figyelembe venni, és csak 17 darab ötcsillagos értékelést hagy meg a helynek.

„Igazságot a fehérek elleni rasszizmus áldozatainak – White Lives Matter„

Mivel a francia törvények nagyjából annyit érnek, mint a müzli dobozának oldalán található utasítás – tekintve, hogy a franciák nagyjából három évszázada magasról tesznek a gyülekezési tilalomra -, a francia államtanács szombaton semmissé nyilvánította a tíz főt meghaladó gyülekezések tilalmát. Elméletileg július 10-ig maradt volna érvényben az az egészségügyi rendkívüli állapotra hivatkozva, de mivel eddig [...]

Eddig sem voltak kétségeink azzal kapcsolatban, hogy melyik ideológia szekerét tolja a társaság, de azért egy kis következetesség nem ártana.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére