Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: google

Pert indítottak az iskolák a közösségi média okozta mentális károk miatt

Az oktatási intézmények szerint a cégek felelősek a diákok körében egyre súlyosabb, a mentális egészséget sújtó válságért, ami közvetlenül befolyásolja az intézmények oktatási feladatainak teljesítését.

Az ukrajnai háborúra kerestek rá legtöbben idén a Google-on

Az orosz-ukrán háborúval kapcsolatos keresések formálták legnagyobb mértékben az idei év összesített magyar Google-listáját, a felkapott keresések tízes toplistáját Ukrajna vezeti.

„Szemétkedik” a republikánusokkal a legnagyobb e-mail szolgáltató

Az amerikai Republikánus Országos Bizottság (RNC) – a republikánus párt – szerint a Google szándékosan spamként, azaz levélszemétként kezelte az adományozóiknak kiküldött hírleveleiket a Gmail rendszerében, s ezzel az elmúlt hónapokban jelentősen szabotálta adománygyűjtő kampányaik sikerességét – jelentette az Axios nevű amerikai baloldali hírportál.

Finomít a Google orwelli nyelvellenőrző programján

A tech-óriás a kezdeti felháborodás után letiltotta a woke-szövegellenőrző programot, melyet hétfőn mutatott be. Azonban a cég szóvivője arról beszélt, hogy csak addig szüneteltetik, amíg finomítják a a funkció működését.

A Google új szintre emeli a jóemberkedést. Woke-kompatibilis szavakkal

A Google új szintre emeli a jóemberkedést. Woke-kompatibilis szavakkal

A Telegraph beszámolója szerint a Google dokumentumszerkesztője elkezdi korrigálni az emberek által beírt nyelvezetet, hogy az „befogadóbb” legyen. Ennek fényében a vállalat figyelmeztetéseket fog küldeni a felhasználóknak azt javasolva, hogy tartózkodjanak az olyan kifejezések használatától, mint a „policeman” vagy a „landlord”, mivel ezek nemi megkülönböztetéssel bírnak. Mutatunk mi is pár szót, amit ki lehetne javítani.

Újabb milliárdos per elé néz a Google Európában

A technológiai óriáscég Google újabb trösztellenes perrel néz szembe, ezúttal egy 2,4 milliárd dollár értékű európai perrel, amiért az online vásárlási szolgáltatása tisztességtelenül előnyben részesíti a technológiai óriáscég saját kínálatát, „visszaélve erőfölényével”.

A Facebook és a Google közösen uralják az internetes hirdetéseket

Mark Zuckerberg, a Facebook vezérigazgatója és Sundar Pichai, a Google vezérigazgatója személyesen hagyott jóvá egy titkos megállapodást, amely a közösségi hálózatnak előnyt biztosított a keresőóriás online hirdetési aukcióin – állítják Texas és más államok ügyvédei a nemrég nyilvánosságra hozott bírósági beadványokban.

A francia versenyhatóság 500 millió euróra büntette a Google-t

A francia versenyhatóság 500 millió euróra büntette a Google-t

A francia versenyhatóság 500 millió euróra (177,7 milliárd forint) büntette az amerikai Google-t, mert az nem tett eleget a versenyhivatal korábbi határozatának, amely szerint kárpótolnia kell azokat a hírszolgáltatókat, amelyeknek az anyagait újra publikálta.

Három tucat amerikai állam perelte be a Google-t

Trump pere után újabb 36 állam perével is szembe kell néznie a techóriásnak.

Vissza az oldal tetejére