Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Teljesen tönkretette a lány életét, hogy két leszbikus nõ nevelte fel

Sümeghi Lóránt

2017.09.01. 13:58

Egy nagyon bátor ausztrál nõ fogta magát, és egy õszinte vallomás keretében szót emelt az egynemû családmodell ellen. Elmondása szerint, saját tapasztalatából fakadóan úgy látja, kifejezetten káros, ha egynemû, LMBTQ-s párok gyermeket fogadnak örökbe. Az õ életét ugyanis pontosan ez tette tönkre.

A 24 éves Millie Fontana két leszbikus anya donor által fogantatott gyermekeként szólalt fel az LMBTQ-s családok kártékony hatása kapcsán még 2015-ben, azonban az akkor elmondott beszéde nemrég látott csak napvilágot. A több mint 13 perces vallomásában a lány elképesztő bátorsággal és őszinteséggel szállt szembe a napjainkban immár megkérdőjelezhetetlennek aposztrofált egynemű családmodell ellen, utalva arra, hogy

az ő történetére sokáig senki nem volt kíváncsi, hiszen a szivárványos kultúra kevésbé pozitív oldalát nem szeretik reklámozni.

Fontana kiemeli, már egészen kisgyermekkorától fogva úgy érezte, szüksége lenne egy édesapára, egy apaképre, azonban ezt az igényét csupán akkor tudta magában megfogalmazni, amikor idősebb lett. Kifejtette,

mindkét szülőmet (a két anyát – a szerk.) ugyanúgy szerettem, ugyanakkor mégsem tudtam körülírni, mi az, ami ott legbelül nagyon hiányzik nekem."

A lány felidézi: amikor iskoláskorúvá vált, elkezdte figyelni azokat a gyermekeket a környezetében, akik apával rendelkeztek, és úgy érezte:

valami nagyon fontos dologról maradok le."

Fontana mindezek miatt népszavazásra bocsátaná Ausztráliában azt a kérdést, miszerint házasodhassanak-e egyáltalán a homoszexuális párok. Szerinte hatalmas felelősséggel tartoznak az egynemű párok azokért a gyermekekért, akiket örökbe fogadnak, ennek okán a komoly elszámoltathatóság mellett érvel velük kapcsolatban.

Ausztráliában az ősszel kérdőíves felmérést tart a kormány annak érdekében, hogy felmérje, a lakosság miként fogadná azt a törvényi módosítást, amely lehetővé tenné az egyneműek házasságát. Természetesen az indítvány ellenzőit egyből rasszistának, kirekesztőnek és homofóbnak bélyegezte a homoszexuális lobbi.

Kifejtette, amikor 11 évesen végre megismerhette a donorként szolgáló biológiai apját, elképesztő megkönnyebbülést érzett:

úgy éreztem, végre a helyére került bennem minden."

Visszatekintve úgy látja, ha ismerte volna korábban az apját, és lett volna apaképe, akkor egyes, amúgy mindennapi kihívásokkal is jóval magabiztosabban küzdött volna meg, így például az iskolakezdéssel is. Egészen eddig a pontig viszont úgy érezte,

kétségbeesetten, idegen családokban keresgéltem az apaképem, egyszerűen érdekelt, hogy milyen lehet egy heteroszexuális család."

"Szükségem lett volna egy apára, aki ebből kifolyólag apás dolgokat csinál, legyen szó sportról vagy egy sima kerti sütögetésről" – fejtette ki. Beszédében végül hangsúlyozta, nem lenne szabad engedni, hogy a donor által fogantatott gyermeket nevelő, egynemű családokban eltitkolják a másik, úgynevezett biológiai szülő létét.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére