Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Szabadulása másnapján majdnem embert ölt

888.hu

2018.11.13. 13:11

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Fõügyészség indítványozta a 29 éves férfi letartóztatását emberölés bûntettének kísérlete miatt.

A történet egy kicsit kusza és tekervényes, de röviden így foglalható össze: 2018. november 9-én este a sértett férfi, valamint további két férfi és egy nő közösen szórakoztak Ózdon, majd másnap hajnalban Ózd belterületén az egyik utcában hangoskodtak, ezért az egyik ingatlanból rájuk szólt a gyanúsított. A sértett visszaszólt neki, a gyanúsított pedig kijött az ingatlanból, szóváltás alakult ki közöttük, majd kölcsönösen bántalmazták egymást. Ennek során mindketten a földre kerültek, és a sértett egyik társa választotta szét őket – írja ügyészség. 

A sértett barátaival együtt elhagyta a helyszínt, de rövid idő múlva azt tapasztalták, hogy több férfi szalad utánuk, közöttük a gyanúsított, kezében az 1 méter pengehosszúságú tárggyal. A sértett futva menekült, de megbotlott, így a gyanúsított utolérte, és az éles eszközzel több esetben a fején és a tarkóján megütötte a sértettet, aki zúzódásos, illetve vágott sérülést, valamint a koponyacsont egy darabjának leválásával járó sérülést szenvedett el. A bántalmazásnak azzal lett vége, hogy a gyanúsítottat egyik társa felszólította, hogy hagyja abba a cselekményt.

A gyanúsítás tárgyát képező bűncselekmény büntetési tétele 5 évtől 15 évig terjedő szabadságvesztés.

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére