Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: bûnözés

Még mindig kirívóan magas a bűnözési ráta Biden Amerikájában

Az amerikaiak 68%-a érezte magát nagyobb biztonságban két évvel ezelőtt, Donald Trump elnöklete alatt – derült ki a Convention of States Action/Trafalgar Group csütörtökön közzétett felméréséből.

A migránsok kitoloncolását sürgeti a svéd rendőrség a megnövekedett bűnözés miatt

A kitoloncolás némileg befolyásolhatja a svédországi bűnözés szintjét, különösen a halálos lövöldözések esetében, mivel az ilyen gyilkosságokban érintett gyanúsítottak közül Svédországban tízből közel kilenc valamilyen migrációs háttérrel rendelkezik.

Így gyászolja önmagát Svédország

Így gyászolja önmagát Svédország

Nemrégiben Magdalena Andersson, Svédország miniszterelnöke hivatalosan is beismerte azon nyilvánvaló tényt, hogy a muszlimok integrációjára irányuló politika kudarcot vallott, ami párhuzamos társadalmakhoz és az erőszakos bűncselekmények számának folyamatos növekedéséhez vezetett. A traumatikus események átélése után természetes folyamat a gyász megélése, amit a szakirodalom öt fő szakaszra oszt fel: tagadás, harag, alkudozás, depresszió és elfogadás. Miután a kulturálisan idegen bevándorlók tömeges befogadása felszakította a svéd társadalom kohézióját, és Svédország gyakorlatilag megszűnt nemzetállamnak lenni, az ország vezetői is hosszú éveken át tartó gyászfolyamat részeként ébredtek rá végül a valóságra.

A német belügyminisztert jobban érdekli az LMBTQ-mozgalom, mint a bűnözés visszaszorítása

Az infláció évtizedes rekordot dönt, az illegális migráció ismét elérte Európát, és egyre csak növekszik a migrációs hátterű bűncselekmények száma az országban, a belügyminiszter azonban ezeknél fontosabbnak tartja az LMBTQ-mozgalom törekvéseinek érvényesítését és a jobboldali nézetek visszaszorítását.

Soros és Zuckerberg támogatta szervezetek lobbiznak a bűnözők szabadon engedéséért

Soros Györgyhöz és Mark Zuckerberghez köthető szervezetek lobbiznak azért, hogy a bűnözés növekedését eredményező „reformok” megmaradjanak.

Az ukrán menekült nők félnek a multikulturális Svédországban

Az ukrán menekült nők félnek a multikulturális Svédországban

A Svédország által befogadott ukrán menekült nők félti a biztonságukat, miután legalább két csoport migráns férfi próbált bejutni a lakhelyükre.

A migránsok abba a kézbe is harapnak, amelyik enni ad nekik

A migránsok abba a kézbe is harapnak, amelyik enni ad nekik

Franciaországban 20 év börtönbüntetésre ítélték Rifat Abbast, azt az illegális szudáni migránst, aki 2019 szeptemberében halálra szurkálta migránspárti aktivista ex-barátnőjét. Az elmúlt évek folyamán több, a nyitott határok és a migránsok tömeges befogadása mellett kiálló aktivistát gyilkoltak, vagy erőszakoltak meg Európába érkező bevándorlók.

Nem szállítanak ki csomagot a város „érzékeny területére”

Nem szállítanak ki csomagot a város „érzékeny területére”

A főleg bevándorlók lakta „különösen érzékeny területre” már nem szállítják ki a csomagokat, mert kézbesítés közben több sofőrt megfenyegettek és kiraboltak. 

A brit belügyminisztérium több mint 900 külföldi bűnözőt tévesztett szem elől

Az Egyesült Királyság belügyminisztériuma elismerte, hogy több mint 900 külföldi bűnözőt veszített szem elől, akik közül többekkel szemben a kormány nem hozott kiutasítási határozatot.

Virágkorát éli a bűnözés Biden elnöksége alatt a tengerentúlon

Virágkorát éli a bűnözés Biden elnöksége alatt a tengerentúlon

Az amerikaiak 73 százaléka úgy véli, hogy több a bűncselekmény Joe Biden elnöksége alatt, mint Trump idején volt.

Vissza az oldal tetejére