Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Indul a háború Hosszú Katinka és a férje között

Bokor Gábor

2018.09.27. 09:41

Shane Tusup két ügyvédet is fogadott, hogy minél jobban járjon a válással.

Az év elején adta be Hosszú Katinka és Shane Tusup a válókeresetet. Bár a bírósági folyamatot szüneteltették egy darabig, nyárra kiderült, hogy nem tudják megmenteni a kapcsolatukat. A pár azóta nem is beszél egymással: Tusup visszaköltözött Amerikába, Katinka pedig elköltözött közös lakásukból, valamint még keményebb edzésekkel próbálja elterelni a figyelmét a történtekről.

A Blikk szerint a tárgyalássorozat szeptemberben kezdődött, de még nagyon messze van a vége, hiszen az ügyvédek szerint minimum egy évig elhúzódik majd, de az is előfordulhat, hogy csak három év múlva ér véget a per.

Nincs könnyű dolguk az ügyvédeknek, hiszen közös cégük, az Iron Corporation Kft. – aminek része a Katinka nevére épülő brand –, az Iron Aquatics úszóklub sorsáról és közel kétmilliárd forint közös vagyon elosztásáról dönt majd a bíróság – írja a lap.

Az információik szerint Shane mindent megtesz annak érdekében, hogy minél jobban járjon a válással. Ennek érdekében két ügyvédet is fogadott, hogy képviseljék az érdekeit.

Két ügyvédet is fogadott! Egy amerikai és egy magyar jogász közösen dolgozik azon, hogy kiforgassák a vagyonából Katinkát"

– közölte a portál, majd hozzátették, hogy Shane nem jelenik meg a bíróságon, a tengerentúlról konzultál majd az itteni ügyvéddel, Katinkának viszont muszáj részt vennie a tárgyalásokon, ami lelkileg nyilván nagyon megviseli.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére