Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Angliát már Afrikához sorolják

Bokor Gábor

2018.04.04. 10:28

A Nemzetközösségi Játékok során a brit delegációt Afrikához sorolták és úgy jelölték meg, mintha egy kétmilliós ország lenne. A szervezõk bakija során a szigetországot összekeverték Gambiával, és azt írták, hogy a Nagy-Britannia fõvárosa Banjul.

Szerdán nyitották meg Ausztráliában a 2018-as Nemzetközösségi Játékokat. A megnyitón azonban kiderült, hogy csúnya baki történt, ugyanis a szervezők összekeverték az országokat és Nagy-Britanniát nemes egyszerűséggel Gambiaként jellemezték.

Elég kellemetlen a helyzet, ugyanis a prospektusokban rosszul jellemeztük Nagy-Britanniát. Az idelátogatók haza fogják vinni a magazinokat, mint egy emléket és mindvégig ott lesz benne a hiba"

– mondta az egyik önkéntes, aki szerint amennyiben a szervezők tudtak a hibáról, bizonyára már túl késő volt vagy túl költséges lett volna újranyomtatni a magazinokat.

A szervező GOLDOC szerint a hiba úgy történt, hogy Gambia csak az utolsó pillanatban szerzett akkreditációt a játékokra, emiatt pedig újra kellett nyomni a prospektusokat és a nyomdában dolgozók vétették a nagy botrányt okozó hibát.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Videón, ahogy migránsok támadtak a Linz-ben a melegfelvonulásra

Videón, ahogy migránsok támadtak a Linz-ben a melegfelvonulásra

A migránsok valószínűleg sehol sem a szivárványos értékrendet vallják magukénak.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére