Ugrás a tartalomhoz
" Csatlakozz a lázadókhoz!”
közeleg a tél
 
 
 
 

Vajon az MSZP időben meg tud állapodni Gyurcsánnyal?

2017. november 14. 07:13

Az MSZP lassan halad a DK-val való megállapodás megkötése felé, pedig az idő szorítja a szocikat.

Továbbra sincs végleges megállapodás a 106 egyéni választókerületről az MSZP és a DK között. A Magyar Idők értesülése szerint azonban a kerületek többségét már felosztotta egymás között a két párt, ám egyes biztosan nyerhető választókerületekről folyik még a vita.

Ezen a táblán minden hazugság. A logót kivéve.

A lap úgy tudja, hogy a budapesti XIII. kerületről alkudoznak a felek, ám az MSZP ezt nem akarja átengedni Gyurcsánynak. A szegedi 1-es körzet Gyurcsányé lehet, ám a helyi MSZP-s képviselő, Szabó Sándor akár függetlenként is elindulna itt.

Az MSZP aggodalommal tekint a közelgő, december 9-i program- és jelöltelfogadó kongresszusra, mivel eddig sem közös miniszterelnök-jelöltről, sem a közös listáról nem tudtak megállapodni a DK-val. A tagságnak itt lehetősége lenne megvétózni a megállapodást, azonban azt egyelőre nem tudhatjuk, hogy ennek mekkora az esélye.

A lap arról is ír, hogy öt ellenzéki párt bejelentette: valamennyien támogatják Solymár 6-os választókerületében a december 10-i időközi önkormányzati választáson függetlenként induló Kárpáti Zsuzsannát. A DK, az Együtt, az MSZP és a Párbeszéd mellé csatlakozott az LMP is, aki eddig senkivel sem közösködött. A választást az országgyűlési képviselővé vált KDNP-s Gaal Gergely lemondása miatt kell megtartani.

OLVASTAD MÁR?

közeleg a tél
 
 
 
 

Szabadon lehet kommentelni, a vélemény szabad, viszont a gyűlöletkeltésért, személyi integritás megsértéséért mindenki maga felel.

A Jobbik képtelen elengedni az iszlámot, ismét a muzulmánokkal példálóznak

A Jobbik képtelen elengedni az iszlámot, ismét a muzulmánokkal példálóznak

közeleg a tél

A baloldali értelmiséget kiszolgáló Vona Gábor után most a párt szóvivője "coming outolt". Mirkóczki Ádám arról beszélt, hogy életében egyszer szeretne elmenni egy izraeli zarándokútra.

Soros György EP-képviselője szerint automatikus kényszerbetelepítés kell

Soros György EP-képviselője szerint automatikus kényszerbetelepítés kell

közeleg a tél

A luxemburgi Frank Engel EP-képviselő szerint a migráció ügyében nem az a kérdés, hogy kötelező-e a rendszer, hanem az, hogy automatikus legyen. A politikus az M1 aktuális csatornán sugárzott interjúban arról is beszélt, hogy vannak országok, köztük Magyarország is, amelyek nem akarnak részt venni abban, hogy közös megoldás szülessék a problémára.

Az Indexet ismét megcáfolta az élet

Az Indexet ismét megcáfolta az élet

kinyílott a pitypang

A legnagyobb pofonokat tényleg az élet osztja ki, mondaná az Oravecz Nórába öltött Panyi Szabi, aki a magyarországi Uber körüli cirkuszban természetesen az amerikai hiperkapitalista cég oldalára állt és egy összeesküvéseken nyugvó véleménycikket írt. Mondanom sem kell, hogy minden, amit Panyi előre látott, az bekövetkezett, csak nem éppen úgy, ahogy azt megjövendölte a Jós.

Soros eközben lefizette a fél nemzetközi médiát

Soros eközben lefizette a fél nemzetközi médiát

amerika, london, párizs

Így néz ki a függetlenobjektív tájékoztatás a liberálisoknál.

Reggel 7:59

Reggel 7:59

7:59

Soros György EP-képviselője szerint automatikus kényszerbetelepítés kell; Egy agg demokrata párti képviselő is évtizedeken keresztül zaklatott nőket; Az Uber lefizette a tőle adatokat ellopó hackereket. Ezek a nap legfontosabb hírei!

Kritikus helyzetbe került az eltűnt tengeralattjáró legénysége

Kritikus helyzetbe került az eltűnt tengeralattjáró legénysége

amerika, london, párizs

Kritikus időszak kezdődik a hat napja eltűnt argentin tengeralattjáró legénysége számára, mert ha a vízi jármű lesüllyedt az Atlanti-óceán fenekére, és nem tud a felszínre emelkedni, akkor csak hét napra elég a 44 ember oxigéntartaléka - közölte kedd este az argentin haditengerészet szóvivője.

Lefizette az Uber a tőle adatokat ellopó hackereket

Lefizette az Uber a tőle adatokat ellopó hackereket

amerika, london, párizs

Az Uber globális személyszállító vállalat csak most közölte, hogy tavaly csaknem 57 millió ügyfél adatait lopták el tőle hackerek, akiket sajtóinformációk szerint később lefizettek, hogy megsemmisítsék azokat.

Transzszexuális mesekönyv svéd óvodásoknak

Szerencsére a svéd gyerekek sem maradnak transzszexuálisokról szóló esti mese nélkül Svédországban. A legújabb LMBTQ-mesekönyvben a főszereplő egy transznemű férfi, akinek van egy lova, amelyik kutyának képzeli magát.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére