Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo
amerika, london, párizs
 
 
 
 

Tetőfokára hág az öngyűlölet Merkel Németországában

2018. október 16. 19:00

Új múzeum nyílik Berlinben, ahol a múltban elkövetett bűneikkel szeretnék szembesíteni a németeket, meg mindenkit, aki a németek hibáztatásában lát még ingerenciát. Biztos, ami biztos alapon szó lesz a Német-Római Birodalom, Poroszország és természetesen a Harmadik Birodalom gaztetteiről is.

Amióta beköszöntött a „szépreményű” multikulturalizmus Nyugat-Európában, egyre többször kell „emlékeztetni” az őslakosságot arra, milyen „gaztetteket” is követtek el az elmúlt évszázadok során.

Fotó: AFP

Születnek is szép számmal összemosások, hiszen kit is érdekel a politikai elit felelőssége akkor, mikor egy népre kollektíve rá lehet ragasztani a „náci”, az „antiszemita” és az „idegengyűlölő” jelzőket. A történelem meg amúgy is „idejétmúlt”, a társadalomnak nincs szüksége „emlékezetpolitikára”, „gyökerekre”, mert azokból csak „nacionalizmus” születik.

Így van ezzel Németország is, mely a második világháború óta száműzte a „nemzeti”, a „nacionalista” és a „patrióta” jelzőket az országból, mert azok túl „veszélyesek”. Bár a fal leomlása után előkerültek a szőnyeg alól, az elit akkor is igyekezett ezeket kiirtani. Ma pedig teljesen egyértelmű, hogy olyan gyomlálás zajlik Németországban, amit még a Szovjetunió is megirigyelne. Olyan, hogy német kultúra, például „nem létezik”. Az is „egyértelmű”, hogy az iszlám Németország része.

Most pedig, hogy mindenkinek (az „őslakosoknak” és a bevándorlóknak is) tiszta legyen a kép, itt van a legújabb őrület, ez a berlini múzeum, az úgynevezett Humboldt Forum, melynek egyértelmű üzenete az öngyűlölet sulykolása és a teljes identitásvesztés elérése.

Fotó: AFP

A németek majd 600 millió eurót áldoztak a kulturális létesítmény létrehozására. A helyszín is jelképes: egy, a német és a porosz birodalomban is jelentős szerepet játszott, de a második világháborúban lebombázott, majd az NDK idején lebontott palotát építettek újjá. Az új múzeumnak sugároznia kell a látogatók számára, hogy nyitott a világra és más kultúrákra. Vagyis: ami német, az rossz, hiszen összefügg a birodalmi múlttal, ami viszont nem német, az jó, hiszen a kultúrák sokszínűségét hangsúlyozza.

Míg a múzeum kurátorai tagadják, hogy a migrációs válság, az egyre nagyobb létszámban jelen lévő bevándorlók miatt kellene 180 fokos fordulatot vennie a német kultúrának, a kritikusok azért tudják, hogy „ezek” a dolgok nem csak úgy születnek. Az időzítésről nem is beszélve. A csapból is „toleranciának” kell folynia.

(Figyelő, New York Times)

OLVASTAD MÁR?

amerika, london, párizs
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
A Cseh Katalinoknak mindig könnyű

A Cseh Katalinoknak mindig könnyű

pszicho

Sosem kell betartaniuk a közhelyes ígéreteiket.

Felvételen: gyújtogatott a görögországi migránskaraván egy része

Felvételen: gyújtogatott a görögországi migránskaraván egy része

amerika, london, párizs

Eddig nem ismert felvétel került nyilvánosságra a görögországi migránskaraván egyes tagjairól, akik néhány héttel ezelőtt úgy próbálták utat törni a rendőrök között, hogy felgyújtották körülöttük a kiszáradt füvet, aljnövényzetet.

Bangóné nem akar lemondani a patkányozás miatt, az MSZP pedig hallgatásba menekül

Bangóné nem akar lemondani a patkányozás miatt, az MSZP pedig hallgatásba menekül

kinyílott a pitypang

Bangóné rendesen magára rántotta a teljes bevándorláspárti ellenzéki kártyavárat a Fidesz szavazóit lepatkányozó kijelentésével. Az MSZP és a ballib ellenzéki pártok vezetői bujkálnak, nem nyilatkoznak a vállalhatatlan kijelentésről. Pedig nyilvánvaló, hogy el kell távolítaniuk a közéletből a szélsőséges nézeteket valló Bangónét, aki eleinte felvállalta a nyilatkozatát, majd délutánra már megtagadta azt, mondván: egyesek szándékosan félreértelmezték szavait.

Ismét mentelmi jog mögé bújt a gyurcsányista Czeglédy

Felfüggesztette a bíróság a Czeglédy Csaba ellen indult büntetőeljárást, mivel a politikust európai parlamenti képviselőjelöltként mentelmi jog illeti meg.

Bangóné patkányozására május 26-án adhatunk választ

Ha szeretnénk kemény választ adni Bangónénak, akkor van még egy okunk arra, hogy mindannyian elmenjünk szavazni.

Egyre több Srí Lanka-i követeli a muszlim bevándorlók kitoloncolását

Egyre több Srí Lanka-i követeli a muszlim bevándorlók kitoloncolását

amerika, london, párizs

A húsvétvasárnapi terrorsorozat nemcsak a keresztények, hanem a többségi társadalomhoz tartozó buddhisták körében is kiverte a biztosítékot.

Brüsszel továbbra is titkolja, hogy az EU vezetői miről tárgyaltak Sorossal

Brüsszel továbbra is titkolja, hogy az EU vezetői miről tárgyaltak Sorossal

amerika, london, párizs

A magyar kormányhoz és újságírókhoz hasonlóan a nemzetközi sajtó is hiába próbálja megtudni, hogy Soros György és az Európai Bizottság vezetői vajon miről tárgyaltak, illetve döntöttek a számtalan titkos találkozójukon. Az EUobserver lap a Tony Blair, Soros és Pierre Moscovici közötti davosi tárgyalásokról semmilyen érdemi választ nem kapott az Európai Bizottságtól, miközben több utólag törölt, meghamisított, illetve cenzúrázott uniós dokumentumot is talált a Brexittel kapcsolatos titkos tárgyalásról.

Az ember mindig ledöbben

Az ember mindig ledöbben

piszkostizenkettő

A terrorcselekményeket Európában szinte kivétel nélkül az iszlám nevében hajtják végre. Következtetés: Az iszlám Európában = terrorizmus.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére