Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
century-on
 
 
 
 

Simán lehet krumplit termeszteni a Marson

2017. március 10. 11:38

Úgy tűnik a Matt Damon főszereplésével készült Mentőexpedíció című filmnek – illetve az alapjául szolgáló könyvnek – egy dologban biztos igaza volt: simán lehet krumplit termeszteni a Marson. Legalábbis ez derül ki a Nemzetközi Burgonya Központ (!!!) friss kutatásából.

Jogosan merülhet fel a kérdés: hogyan végezték el a kísérletet? Sajnos nem egy krumplit lőttek fel a vörös bolygóra, hanem egy hermetikusan lezárt CubeSat műholdban helyeztek el olyan földet, amely leginkább hasonlít a Marson megtalálható talajhoz. (Ez egyébként a perui sivatagban található.) Ezután a műholdban marsi körülményeket állítottak be, azaz a hőmérséklet, a légnyomás és a levegő összetétele is leutánozta a vörös bolygóét. És láss csodát: a növény növekedésnek indult. Íme:

Az eddig sem volt titok, hogy a krumpli megterem a marsi földben, az viszont új infó, hogy a palánta jól viseli a Marson található zord légköri viszonyokat. A kutatást vezető tudós azt mondta, hogy a jövőben azzal folytatják a kísérletezést, hogy mely burgonyafajták reagálnak a legjobban a marsi körülményekre.

OLVASTAD MÁR?

century-on
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Sok múlik a Stop Soros törvény elfogadásán

Sok múlik a Stop Soros törvény elfogadásán

kétharmad

A Soros-féle Nyílt Társadalom Alapítvány csak azt követően dönt a távozásról, hogy az Országgyűlés jóváhagyja-e az NGO-kra vonatkozó Stop Soros törvényt.

Beszéljünk a "gyűlöletpropagandáról"!

Beszéljünk a "gyűlöletpropagandáról"!

piszkostizenkettő

Lassan tényleg a végére érünk a "Mi miatt vesztett az ellenzék?" című tragikomédiának.

Minority SafePack: remény az őshonos nemzeti kisebbségeknek

Minority SafePack: remény az őshonos nemzeti kisebbségeknek

kétharmad

A kezdeményezésről tartott pénteki tanácskozáson Kövér László házelnök mondott beszédet.

Feloszlatja magát az ETA baszk terrorszervezet

Elismerte felelősségét és bocsánatot kért az "okozott károkért" a feloszlatására készülő Baszk Haza és Szabadság (ETA) terrorszervezet pénteki közleményében, amelyet baszk újságoknak juttatott el.

Így tiltakoztak Marosvásárhelyen az egyetemegyesítés ellen

Így tiltakoztak Marosvásárhelyen az egyetemegyesítés ellen

kétharmad

Az egyetem hallgatói szerint nem tájékoztatta őket érdemben az intézmény vezetősége a készülő döntésről, ami ellen csendes gyertyagyújtással tiltakoztak. Magyarországi szervezet is megszólalt az ügyben.

Szombaton újabb ellenzékváltó tüntetés lesz

Szombaton újabb ellenzékváltó tüntetés lesz

piszkostizenkettő

Kormányváltónak hirdetik, de valójában ellenzékváltó lesz az a szombati tüntetés, amely civil helyett csak álcivil lesz. A szoci szervezőapparátus által lebonyolított és a Soros-hálózat által finanszírozott tüntikézés sztárja az a függetlennek hazudott Márki-Zay Péter lesz, aki valójában sok minden, csak nem független. Úgy látszik, már Sorosnak is elege van a magyar balliberális ellenzéki pártokból.

A svédek megelégelték, hogy állandóan lövöldöznek az utcákon

Csatatérré váltak a nagyvárosok utcái, ezért szigorítják az illegális fegyvertartásért és a fegyveres visszaélésért kiszabható büntetési tételeket.

Gyárfás Tamás lakhelyelhagyási tilalmat kapott

Gyárfás Tamás lakhelyelhagyási tilalmat kapott

kétharmad

A bíróság ma arról döntött, hogy Gyárfás Tamás maradhat-e a házi őrizetben vagy rács mögé kell vonulnia. A Magyar Úszó Szövetség egykori elnökét azzal gyanúsítják, hogy ő volt a felbujtó Fenyő János médiamogul egykori meggyilkolásának ügyében.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére