Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo
kétharmad
 
 
 
 

Kovács Zoltán kioktatta a Soros miatt antiszemitázó németeket

2018. november 24. 14:28

Kovács Zoltán kormányszóvivő visszautasította Handelsblatt állítását, hogy a kormány Soros elleni támadásai antiszemita jellegűek lennének.

Miután Handelsblatt a "sajtószabadságra" hivatkozva nem volt hajlandó azt közölni, Kovács Zoltán a Miniszterelnöki Kabinetiroda nemzetközi kommunikációs irodájának angol nyelvű honlapján tette közzé levelét, amelyet a lap "Soros védelmében" címmel november 16-án publikált szerkesztőségi cikkére reagálva írt – írja az MTI.

A szóvivő ebben felidézte, Andreas Kluth főszerkesztő a cikkében azt állítja, hogy "a Soros Györgyről szóló összeesküvés-elméleteket Magyarország terjeszti", és "ennek eredetét az európai antiszemitizmus legaljasabb formáira" vezeti vissza.

Fotó: MTVA - Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap

Kovács Zoltán hangsúlyozta, hogy Orbán Viktor és kormánya sohasem hivatkozik Soros zsidó gyökereire, aki maga is keveset beszél erről, és inkább amerikai identitását hangsúlyozza.

Kovács szerint Kluth, valamint Soros liberális védelmezőinek "elkeseredett erőfeszítései a zsidókártya kijátszására" arra irányulnak, hogy "besározzák azokat, akik ellenezni merik Soros bevándorlásbarát, antidemokratikus politikáját", és szándékosan figyelmen kívül hagyják a valódi problémát, a népakarat tiszteletben tartásának kérdését.

Különbség van aközött, ha az ember a kommunista diktatúrák megdöntéséért dolgozik, ahogy azt Soros alapítványai egykor tették, s aközött, ha demokratikusan megválasztott kormányok ellen tevékenykedik, ahogy Soros és hálózata ezt ma teszi"

– hangsúlyozza a kormányszóvivő.

Soros védelmezői szeretnek olyan filantrópként hivatkozni rá, mint aki – ahogy Kluth fogalmaz – "pénzének nagy részét elajándékozza". Ugyanakkor következetesen figyelmen kívül hagyják azt, hogy Soros, amint azt maga is elismeri, egy radikális politikai napirendet követő politikai szereplő, akinek álláspontja egy Wall Street Journalnak adott interjúja szerint "teljesen ellentétben áll a jelenlegi miniszterelnök, Orbán Viktor által hirdetettel".

Neki és a finanszírozásától függő NGO-k hálózatának nincs demokratikus legitimációja arra, hogy ideológiai töltetű tevékenységet folytasson Magyarországon, különösen a bevándorláshoz hasonló, jelentős nemzetbiztonsági kérdésekben – áll a levélben.

Orbán Viktor azért olyan nyílt bírálója és rendíthetetlen ellenfele Soros Györgynek, mert Soros és hálózata agresszíven léptek be a politika színpadára, hogy egy nyitott határokat és bevándorláspárti napirendet erőltessenek, amely nagyrészt szembemegy a magyar állampolgárok akaratával"

– írja Kovács Zoltán.

OLVASTAD MÁR?

kétharmad
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
A haladó emberiség tapsa

A haladó emberiség tapsa

piszkostizenkettő

Ha ma besétálok egy orvosi rendelőbe, és azt mondom, én vagyok Margaret Thacher, akkor az orvos azt mondja, téveszmés vagyok, és felír nekem antipszichotikumot, ha ellenben besétálok egy rendelőbe és azt mondom, helló, én férfi vagyok, akkor azt fogja mondani, gratulálok, transzgender vagy.

Bokros szerint éhezők viadala az ellenzéki politika, ezért megszünteti a pártját

Bokros szerint éhezők viadala az ellenzéki politika, ezért megszünteti a pártját

kinyílott a pitypang

A sikertelenségbe belefásult Bokros Lajos és követői úgy döntöttek, hogy megszüntetik pártjukat, a Modern Magyarországért Mozgalmat (Moma).

A Srí Lanka-i kormány szerint az új-zélandi merénylet megtorlása volt a húsvéti robbantássorozat

A Srí Lanka-i kormány szerint az új-zélandi merénylet megtorlása volt a húsvéti robbantássorozat

amerika, london, párizs

A húsvétvasárnapi Srí Lanka-i összehangolt merényleteket bosszúból követték el a christchurchi mecsetekben elkövetett március 15-i tömegmészárlásért - jelentette ki a Srí Lanka-i védelmi miniszter helyettese a nyomozás eddigi eredményei alapján.

Egy magyar édesanya kér segítséget Párizsból

Ha gyermeke szenegáli származású apján múlik, soha nem térhetnek haza.

Háromszáznál is többen haltak meg a Srí Lanka-i merényletekben

Háromszáznál is többen haltak meg a Srí Lanka-i merényletekben

amerika, london, párizs

A rendőrség eddig negyven embert vett őrizetbe a robbantásokkal kapcsolatban.

Vádemelés jöhet a Magyarországon elkapott terrorista ügyében

Vádemelés jöhet a Magyarországon elkapott terrorista ügyében

kétharmad

Lapinformációk szerint vádemeléssel zárulhat Hasszan F. ügye. Bár a szíriai férfi tagadja, hogy az Iszlám Állam (ISIS) kötelékében részt vett kivégzésekben, szemtanúk vallomásai, titkosszolgálati adatok és egy videó is azt bizonyíthatja, hogy Hasszan F. bűnös.

Reggel 7:59

Reggel 7:59

7:59

Ez várható a mai napon.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére