Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
piszkostizenkettő
 
 
 
 

Konrád György szerint Orbán Ceausescu sorsára fog jutni

Apáti Bence

2018. január 6. 20:26

VÉLEMÉNY!

Rejtelmes mozgások egyszer csak oda vezethetnek, hogy a miniszterelnök, ha nem akar Nicolae Ceausescu sorsára kerülni, akkor önként elmegy valahova. Jóakaratú emberként azt kívánom, hogy Felcsútra menjen.”

Ezt tudta nyilatkozni Konrád György a HVG-nek.

A nyilatkozat a lap print verziójában jelent meg. Az online HVG.hu csak egy rövid zanzát közölt, címlapon büszkélkedtek Konrád György Orbánt szidó, fenyegető, és az Orbán-kormányt a Ceausescu-diktatúrához hasonlító őrültségével.

Aztán történt valami – a Pesti Srácok megírta, ha úgy tetszik, szemlézte a Konrád-anyagot – ami miatt most, amikor ezeket a sorokat írom, már nem található a HVG.hu címlapján hivatkozott interjú, a HVG.hu büszkesége.

Valószínűleg elkezdték szégyellni.

Közben a PS lehozott egy újabb anyagot, amiből több minden kiderül. Egyrészt az, hogy a szocik még mindig szeretik hazánk közéleti eseményeit két teljesen más beosztással ellátott mérőszalaggal megmérni.

Emlékezhetünk, micsoda felháborodott sipákolásba kezdtek, mikor Szarvas Szilveszter elmondott egy kevésbé jól sikerült viccet Botkáról. Molnár Gyula és Hiller István tök komoly arccal arról tartott sajtótájékoztatót, hogy a Pesti Srácok újságírója Botka megöléséről beszélt.

Most viszont nem hajlandóak elítélni Konrád szavait. Klasszikus kettős mérce. (Egyébként egyik ellenzéki párt sem, de ők nem hirdettek bojkottot a Pesti Srácok ellen annak idején a Botkás vicc miatt.)

A másik, ami kiderült az anyagból, hogy a HVG vezetője perrel fenyegette meg a Pesti Srácok szerkesztőségét. Ugyanis szerinte valótlanságokat írtak, illetve adtak Konrád Gyuri szájába.

Szerintem viszont mindössze annyi történt, hogy Jakus Ibolya, a HVG felelős szerkesztője nem figyelt oda történelemórán, mikor Ceausescu diktatúrájáról és a Kárpátok géniuszának kivégzéséről próbáltak némi információt bejuttatni abba a butuska libsi agyába. 

Természetesen megértjük, hogy honi libsijeinket sokkal jobban lekötötte, mikor a gendertudományokra oktatták őket a CEU-n, illetve abban is biztosak vagyunk, hogy sokkal  érdekfeszítőbbnek találták a “Feminizmus a 21. században a transzgender emberek körében” típusú kurzusokat.

Ezek az órák és kurzusok szerintünk is rendkívül izgalmasak, minket is mulattatnak, mindazonáltal mégis úgy gondoljuk, hogy nem ártott volna legalább néha az egyszerű, földhözragadt tudományokban is elmélyülnie Jakus Ibolyának (úgyis mint történelem és földrajz), hisz ezekből olyan csuda dolgokat is megtudhatott volna, hol helyezkedik el Szíria. Nem. Nem Németország és Norvégia mellett. (Így nem is lehetnek az első biztonságos országok.)

És olyan elképesztően bizarr információk birtokába is juthatott volna, hogy ki volt Nicolae Ceausescu. Melyik országban vezette véres diktatúráját? És hogy mikor és hogyan halt meg?

Ez esetben nem kellene perrel fenyegetőznie amiatt, mert a PS megírta, hogy Konrád György ceausescui végzetet szánna Orbán Viktornak.

Kis zárójel Jakus Ibolyának speciálba:

Ceausescu Romániában diktátorkodott meglehetősen hosszú ideig. Számtalan izgalmas történet fűződik a nevéhez. Imádott medvékre vadászni – nem engedte a macikat kilőni, ezért van annyi medve és medvetámadás a mai napig Erdélyben.

Bolondult a fényűzésért, a pompáért.

Hatalmas, aranyozott falú palotájában zabált és ivott napestig, miközben a népe éléskamráit és a parasztok által megtermelt ételt beszolgáltatta. A román nép – köztük az erdélyi magyarok – éheztek, fáztak, nyomorogtak. Nevéhez fűződik a hírhedt falurombolás, a világhírű luxusvonata, a mesterséges dombra építtetett bukaresti elnöki palotája, és a kegyetlen Securitate, melyhez képest a mi ÁVH-nk pillangók után szaladgáló, virágos szoknyás, masnis kislányok gyülekezete volt. Elképesztő személyi kultuszt tartott fenn. Minden iskolában, minden iskolai tankönyvben ott volt az arcképe.

Rengeteg könyvet íratott, majd ezeket saját neve alatt adatta ki. Több könyve kötelező olvasmány volt.

Betiltatta az abortuszt.

Emlékszem, emiatt aztán irgalmatlan mennyiségű gyerek rohangált és koldult az utcákon.

Olyan nyomor tombolt Romániában, hogy azt a mi drága haladókáink el sem tudják képzelni.

Sosem felejtem el, mikor Bukarestben sétáltunk – nem viccelek – két méterenként gusztustalanul megcsonkított gyerekkoldusok hevertek. Pár baniért cserébe levágták a lábukat, a kezüket, és kiparancsolták szerencsétlen gyerekeket koldulni. Valakik. Mert szüleik nem voltak. Árva gyerekek voltak mind.

Irtózatos látvány és bűz uralkodott Románia fővárosának utcáin. 

Borzalmas volt.

Emiatt szoktam időnként összetörni a telefon méregdrága kijelzőjét, mikor azt olvasom Magyarország agyonsztárolt, segghülye, műveletlen, liberális sztárújságíróitól és véleményvezéreitől, hogy Magyarországon személyi kultusz van és tombol a diktatúra.

Anyátok keserve, az van. Nem diktatúra.

Szerencsétlenek. Nektek fogalmatok sincs, mi az a diktatúra.

Ti dolgoztok, írtok, alkottok, szalonokba jártok, aláírogattok, tüntizgettek, haknizgattok, petíciókat fogalmazgattok, kinyomtatjátok a zinternetet (lyaly!), és minden héten beül valami szenilis idióta haverotok valamelyik ellenzéki televízió stúdiójába, vagy interjút ad a 70 ellenzéki újság közül az egyiknek, és arról hazudozik, hogy Magyarországon tombol a diktatúra.

Legutóbb Nagy Bandó, most meg Konrád György diktatúrázik, és utalgat arra, hogy majd a nép kiegyenesíti a kaszát, vagy kivégzi Magyarország miniszterelnökét, ahogyan a román nép tette.

Diktatúrázik szerencsétlen, józan eszét elvesztett Gyurika, és azzal fenyegeti Orbánt, hogy mielőbb vonuljon vissza Felcsútra, amíg még teheti, különben úgy fog járni, mint Ceausescu. Azzal fenyegeti, hogy Ceausescu sorsára fog jutni, hogy agyon fogják lőni, mint egy kutyát. Mint Ceausescut.

Hogy egy jeltelen sírba fogják temetni, mint Románia kegyetlen, véreskezű, tömeggyilkos diktátorát.

Eszem megáll.

Kedves diktatúrázó liberális értelmiség!

Elmondhatatlanul elegem van már a diktatúrázásotokból, a kiegyenesített kaszáitokból, a lámpavasaitokból, az IFA platóitokból, a kivégzéssel fenyegetőzéseitekből.

Belőletek. 

Ne beszéljetek hülyeségeket, kérjetek bocsánatot Gyurcsányért, a 2006-os rendőrterrorért, a lámpavasakért, a kaszákért, a ceausescuzásért, tisztuljatok meg, és akkor lehet, hogy fognak páran szavazni a haverjaitokra!

Ugyanis Magyarországon demokrácia van. Magyarországon szabad választások vannak. Amiken el lehet indulni, és le lehet(ne) váltani a kormányt. 

De amíg ilyen hülyék vagytok, a kutya nem fog rátok szavazni. 

A 888.hu véleményrovatának szerzői: Apáti Bence, Bertha László, Falusi Vajk, Fűrész Gábor, GFG, H.I., Ifj. Lomnici Zoltán, Ketipisz Sztavrosz, Megadja Gábor, Kovács Tibor, Szentesi Zöldi László, Vincze Viktor Attila.

OLVASTAD MÁR?

piszkostizenkettő
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Szijjártó New Yorkban: a migráció nem emberi jog

Szijjártó New Yorkban: a migráció nem emberi jog

kétharmad

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter hétfőn New Yorkban, az ENSZ-közgyűlés ülésszakához kapcsolódóan rendezett Nelson Mandela béke-csúcstalálkozón szólalt fel.

A Párbeszéd szerint a kormány hibája, hogy szopófantom kísértett Kőbányán

A baloldallal és az MSZP-vel kapcsolatban már megszokhattuk a csúsztatások, ferdítések és hazugságok áradatát a párt kommunikációjában. Azért időről időre még mindig sikerül meglepetést okozniuk. Ezúttal Burány Sándor értelmezte sajátosan a valóságot.

Levélben köszönte meg Orbán Viktor a Magyarország melletti kiállást

Levélben köszönte meg Orbán Viktor a Magyarország melletti kiállást

kétharmad

A magyar kormányfő azon képviselőknek küldött levelet, akik leszavazták a Soros-Sargentini-jelentést az Európai Parlamentben.

Olaszország is szigorítja a menekültügyi rendszerét

Olaszország is szigorítja a menekültügyi rendszerét

amerika, london, párizs

Az érkezők azonosítási idejének meghosszabbítását, a humanitárius menedékjog kérelmezésének szigorítását, valamint a bűncselekményt elkövető emberek kiutasítását is tartalmazza az olasz kormány új biztonsági és migrációs törvényerejű rendelete, amelyet Giuseppe Conte miniszterelnök és Matteo Salvini belügyminiszter mutatott be hétfőn Rómában.

Este 7:59

Este 7:59

7:59

A nap legfontosabb hírei egy helyen.

It­ta­san oko­zott bal­ese­tet egy ukrán dip­lo­mata Bu­da­pes­ten

It­ta­san oko­zott bal­ese­tet egy ukrán dip­lo­mata Bu­da­pes­ten

kinyílott a pitypang

Az il­lető bár dip­lo­mata-ko­csi­val köz­le­ke­dett, de nem tudta vagy nem akarta iga­zolni, hogy dip­lo­mata. Szon­dát fújni sem volt haj­landó. A rend­őr­ség a za­var­tan vi­sel­kedő férfit be­vitte a János kór­házba.

Soros alapítványa bíróságon veszi célba a bevándorlás megállításáért felelős törvényt

A strasbourgi Emberi Jogok Európai Bíróságához (EJEB) fordult a "Stop Soros" törvénycsomag miatt a Nyílt Társadalom Alapítvány (Open Society Foundations) - jelentette be honlapján hétfőn a szervezet.

A britek tudják, hogy öngyilkosság kiengedni a terroristákat, mégis erre készülnek

A britek tudják, hogy öngyilkosság kiengedni a terroristákat, mégis erre készülnek

amerika, london, párizs

A túlterhelt titkosszolgálat nem tudja majd nyomon követni azokat az iszlamistákat, akiket a közeljövőben tervez szabadon engedni a szigetország.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére