Ugrás a tartalomhoz
" Csatlakozz a lázadókhoz!”
a kutya ugat
 
 
 
 

Kiskorúak kényszerülnek prostitúcióra élelemért a világ egyik legfejlettebb országában

2016. szeptember 13. 17:28

Bár Amerika az egyik leggazdagabb ország a világon, mégis rengeteg kiskorú kénytelen eladni a testét, lopni, vagy drogokkal üzletelni, hogy élelemhez jusson.

Az Urban Institute felmérése szerint Amerikában a legalacsonyabb bevétellel rendelkező közösségek tinédzsereinek élete a mindennapi küzdelemről szól. A lányok kénytelenek áruba bocsátani a testüket, a fiúk között pedig megszokottnak számít a bolti lopás és a drogbiznisz azért, hogy élelemhez juthassanak.

A gazdasági problémák miatt a megélhetés egyre többe kerül, és lassan olyan mértéket ölt, ami veszélyezteti az élelmiszerbiztonságot.

A kutatásban közel 200 tinédzser vett részt.

A lányok kénytelenek randizni és szexelni az idősebb férfiakkal, akik előtte elviszik őket vacsorázni, így legalább ehetnek valamit.

A lányok így küzdenek meg a nehézségekkel. Ez jobb, mint ha pénzt kérnének, mert ha pénzt kérnek, akkor prostituáltnak tartják őket"

– mondta az egyik fiú

Fotó: AFP

A lányok szerint lopni túl kockázatos, ezért inkább a "randikat" részesítik előnyben.

Olyan, mintha eladnád magad, amikor mindent megteszel azért, hogy pénzhez juss vagy ehess"

– mondta egy portlandi lány.

Az ilyen esetekhez nagyban hozzájárul a családokon belül uralkodó szegénység. A gyerekek sokszor kénytelenek kimaradni az iskolából és korán munkát vállalni.

Susan Popkin, a tanulmány szerzője szerint ahhoz, hogy a gyerekek ne kényszerüljenek prostitúcióra vagy lopásra, elsősorban a szüleiken kellene segíteni, de az csak ront a helyzeten, ha megbüntetik őket.

(Independent)

OLVASTAD MÁR?

a kutya ugat
 
 
 
 

Szabadon lehet kommentelni, a vélemény szabad, viszont a gyűlöletkeltésért, személyi integritás megsértéséért mindenki maga felel.

Kiderült: jobb, ha félünk a mesterséges intelligenciától

Kiderült: jobb, ha félünk a mesterséges intelligenciától

century-on

Amerikai egyetemi kutatók szerint az AI (artificial intelligence) gyors előretörése következtében ugrásszerűen megnőtt annak az esélye, hogy a technológiát rossz célra használják. Ha pedig ez megtörténik, az óriási károkat okozhat.

Próbára tették a dohánylobbit Hollandiában

Nem emelnek vádat emberölés és egyéb bűncselekmények miatt a nagyobb dohánycégek ellen Hollandiában, az ügyészség csütörtöki döntése szerint ugyanis az érintett vállalatok megfelelően tájékoztatták a fogyasztókat az egészségügyi kockázatokról.

Túlterheltek a svájci börtönök az észak-afrikai rabok miatt

Túlterheltek a svájci börtönök az észak-afrikai rabok miatt

amerika, london, párizs

Svájc francia többségű régiójában, Romandyban az elítéltek 80 százaléka külföldi. A statisztikák szerint elsősorban a Magreb országokból származók azok, akik ilyen magasra tornázták fel a számokat.

Hétéves fiúból próbált dzsihadistát faragni egy szíriai orvostanhallgató

Hétéves fiúból próbált dzsihadistát faragni egy szíriai orvostanhallgató

amerika, london, párizs

Bíróság elé került egy 30 éves szíriai orvostanhallgató Németországban, miután radikalizálni próbálta élettársa hétéves gyerekét. A férfi emellett egy berlini zsinagóga ellen tervezett robbantásos merényletet.

A V4-ek mostantól még jobban védelmezik Európát

A visegrádi országok védelmi együttműködésének további erősítéséről írtak alá közös nyilatkozatot Csehország, Szlovákia, Lengyelország és Magyarország képviselői csütörtökön Budapesten az Országházban.

Köves Slomó: attól, hogy valaki kritizálja Sorost, nem lesz antiszemita

Köves Slomó: attól, hogy valaki kritizálja Sorost, nem lesz antiszemita

spring is coming

Köves Slomó, az EMIH vezető rabbija a csütörtökön megjelent interjújában elmondta, hogy fenntartásai vannak a nyílt társadalom koncepciójával kapcsolatban és visszásnak tartja, hogy ha valaki kritizálja Sorost, akkor az már rögtön antiszemita.

Este 7:59

Este 7:59

7:59

Ezek a nap legfontosabb hírei.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére