Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
amerika, london, párizs
 
 
 
 

Horst Seehofer alatt végre bekeményíthetnek a német rendőrök

2018. április 20. 06:30

BERLIN, 06:30

Georg Spöttle biztonságpolitikai szakértő beszélt az utóbbi időben tapasztalt német rendőrségi intézkedésekről.

Georg Spöttle a Kossuth Rádió 180 perc című adásában beszélt arról, hogy az elmúlt hetek német rendőrségi intézkedései összefüggésben állnak Horst Seehofer szövetségi belügyminiszter kinevezésével.

Példaként említette azt, hogy elkezdték a gépjárműlopásokra szakosodott marokkói bűnszervezetek felszámolását és a fiatalkorúakból álló bűnbandák elleni fellépést. A szakértő arra számít, hogy a kiskorú bűnelkövetőket Ausztriához hasonlóan Németországból is kiutasítják a jövőben.

Németország nagyon kesztyűs kézzel bánt olyan emberekkel, akik már tucatnyi alkalommal voltak büntetve.”

Spöttle számos olyan esetet említett, amikor a német rendőrök féltek kényszerítő eszközöket használni bevándorló hátterű elkövetők ellen, még akkor is, amikor ez indokolt lett volna. Az elmúlt napokban történt rendbontásra is kitért, amikor autólopáshoz riasztották a rendőröket, akikre mintegy hetvenen támadtak.

Fotó: AFP

A szakértő beszámolt arról is, hogy német sajtóbeszámolók szerint virágzik a bevándorlóknak kiállított iratok kereskedelme. A vásárlók jellemzően szíriaiak, akik arra használják az iratokat, hogy légi úton eljussanak Nyugat-Európába. A papírok eladása után a német külképviseleten új dokumentumokat igényelnek, hogy visszatérhessenek Németországba.

Az üggyel kapcsolatban a Die Welt című lap a biztonsági szervek belső elemzéseire hivatkozva azt írta, hogy 2017 tavasza óta a kínálat erőteljes növekedése tapasztalható a Görögországból, illetve a Törökországból légi úton Nyugat-Európába irányuló embercsempészet területén, ami együtt jár a hamisított uniós úti okmányok kínálatának növekedésével.

A német rendőrség szakértőket küldött Görögországba, miután kiderültek a visszásságok, és több európai nemzetközi repülőtéren is szigorították az útlevél-ellenőrzéseket.

Arra a kérdésre, hogy az elmúlt napok rendőri intézkedései összefüggésben állnak-e Horst Seehofer szövetségi belügyminiszter kinevezésével, a szakértő határozott igennel válaszolt. A bajor kereszténydemokrata politikus zéró toleranciát hirdetett minden szabálysértéssel és törvényszegéssel szemben. A rendvédelmi dolgozók egyöntetűen üdvözölték Seehofer kinevezését és az új irányvonalat – összegzi a Híradó.

OLVASTAD MÁR?

amerika, london, párizs
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Műmájer vagy, Bono!

Műmájer vagy, Bono!

piszkostizenkettő

Bono nem politizáló zenész, hanem zenélő politikus (persze a gagyi kategóriából). Vagy hogy a politikus kifejezést fajsúlyosabb figuráknak tartogassuk, mondjuk azt, hogy közönséges küldönc, aki történetesen nem papírból olvassa fel a Szabad Nép vezércikkét, hanem merő véletlenségből egy basszusgitáros is álldogál mellette, a háta mögött pediglen egy dobos üldögél.

Románia mégiscsak a Tiszáig terjed?

Románia mégiscsak a Tiszáig terjed?

amerika, london, párizs

Románia egyesülésének századik évfordulója alkalmából a keleti szomszédunk már megint túltolja a biciklit, a románok most egy olyan térképpel házalnak, amelyen az országuk határa Debrecenig és Szolnokig, vagyis a Tisza vonaláig terjed.

Komolyabb büntetésre számíthatnak a szemetelők

Komolyabb büntetésre számíthatnak a szemetelők

kétharmad

Az illegális szemétlerakás már mindenkinek az agyára megy. Annak érdekében, hogy megfékezzék a szemetelőket, a kormány azt tervezi, bűncselekménnyé minősíti az illegális hulladéklerakást.

Csődbe mehet az MSZP: utolsó tartalékaikból vegetálnak

Csődbe mehet az MSZP: utolsó tartalékaikból vegetálnak

kétharmad

A párttagok Puch Lászlót és Gyurcsány Ferencet teszik felelőssé azért, mert teljesen eladósodott a szocialista párt.

Elvették az engedélyét a migránstaxiztató Aquariusnak

Elvették az engedélyét a migránstaxiztató Aquariusnak

amerika, london, párizs

A panamai hajózási hatóság visszavonta az Aquarius nevű civil mentőhajó regisztrációját, a legközelebbi kikötéskor el kell távolítani róla a panamai lobogót, és nem hajózhat ki új regisztráció nélkül - tudatták a hajót bérlő NGO-k.

Szijjártó: az ENSZ-nek jogi és biztonsági garanciákat kellene adnia az üldözött keresztények visszatéréséhez

Szijjártó: az ENSZ-nek jogi és biztonsági garanciákat kellene adnia az üldözött keresztények visszatéréséhez

kétharmad

A külgazdasági és külügyminiszter New Yorkban nyilatkozott a távirati irodának.

Reggel 7:59

Reggel 7:59

7:59

Ez lesz ma.

Az ellenzék rárontott a hazájára

Deák Dániel politológus szerint óriási a tétje a 2019-es EP-választásnak, az Európa jövőjét féltő tömegeknek ez lesz az utolsó lehetőségük arra, hogy változást érjenek el a brüsszeli testületekben.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére