Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo
piszkostizenkettő
 
 
 
 

Holnap tüntetés a nacionalizmus ellen, az egységes Európáért!

Megadja Gábor

2018. október 12. 20:30

Még véletlenül se felejtsük el, hogy holnap milyen fontos eseményre kerül sor székesfővárosunkban: tüntetés lesz „a nacionalizmus ellen, az egységes Európáért“. Alig bírok magammal, türelmetlenül várom.

Mint minden mozgalomnak, az Európa-párti, nacionalizmus-ellenesnek is kéne egy ikon. Még pontosabban egy idol, akit zászlajára emelhet, aki mutatja, merre van az előre életútjával, aki nem tántorodott meg, ha akadályokkal találta magát szembe. Bátor ember kell tehát arra a zászlóra, aki azon Közös Európai Értékekért állt ki, melyekért a holnapi tüntetésen is szót fognak emelni neves értelmiségiek, közírók, közéleti emberek, aktivisták. (Sajnálatos módon a Pa-dö-dö is, így a szokásos műsorral szemben - hogy ti. halálra untatnak minket - most kaphatunk egy másnaposságot idéző fejfájást vasárnap reggelre.)

Gondolkodtam, és csak egy lehetséges választás volt. Hiszen ki volt az, aki csírájában elfojtotta a ma is elviselhetetlen, Európa-ellenes lengyel nacionalizmust - a korridor-soviniszta polákok lázongását? És aztán gyorsan, írmagját is kiirtotta a francia nacionalizmusnak? Aztán harcolt az angol nacionalizmus ellen, igaz, ezen rajtavesztett, de legalább megszórta őket kicsit? És ki volt az, aki az európai sorba beállni nem akaró magyarok harci kedvét letörte 1944-ben - és a hazai, populista vezetés helyére nemzetközileg elismert szakértőt nevezett ki Magyarország élére?

Bizony, egy csak egy volt legény a talpán. A holnapi tüntetés üzenetéhez jobb poszterfiút aligha találunk.

Fotó: AFP

OLVASTAD MÁR?

piszkostizenkettő
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Hollywoodban elgurult a gyógyszer

Hollywoodban elgurult a gyógyszer

amerika, london, párizs

A bevándorláspárti baloldal kedvenc vizsgálatának eredményét nem igazán tudták elviselni Kaliforniában.

Trippon a fűben: az MSZP politikusa fedezékből tüzel a munkásokra

Trippon Norbert, az MSZP budapesti elnökségének tagja a minap Facebook-oldalán kikelt magából amiatt, hogy a kormány munkásszállót hozna létre Újpesten, ahol egyébként Trippon a helyi MSZP elnöke. Ide jutottunk: egy magát szocialistának valló politikus a munkások és azok lakhatása ellen tiltakozik.

889
Az "Allahu akbar" kifejezés használata mellett állt ki egy német szociáldemokrata képviselő

Az "Allahu akbar" kifejezés használata mellett állt ki egy német szociáldemokrata képviselő

amerika, london, párizs

Sawsan Chebli, az SPD képviselője szerdán tweetelt arról, hogy ez egy teljesen hétköznapi kifejezés a muszlimok körében, és nem szabadna démonizálni.

Brüsszelben mi sem természetesebb a korrupciónál

Ezért is kell lecserélni a bevándorláspárti brüsszeli elitet.

Ilyen az igazi haladó sajtószabadság: azon elmélkedik a brit baloldali sajtó, hogy hogyan tiltsák ki a TV-ből Farage pártját

Ilyen az igazi haladó sajtószabadság: azon elmélkedik a brit baloldali sajtó, hogy hogyan tiltsák ki a TV-ből Farage pártját

kinyílott a pitypang

Megint kimutatta foga fehérjét a liberális sajtó: szerintük az a kívánatos, ha a bevándorlásellenes hangokat elhallgattatják, hogy minél kevesebb emberhez jussanak el a migrációt ellenző üzenetek.

Magyarország olyan csatákat tudott megnyerni, amikről sokan álmodni sem mernek

Ifjabb Lomnici Zoltán alkotmányjogász, a Századvég Alapítvány jogi szakértője és a 888.hu publicistája értékelte hazánk teljesítményét a köztévében.

Menczer: Sargentini semmit nem tud Magyarországról

Menczer: Sargentini semmit nem tud Magyarországról

kétharmad

Menczer Tamás tájékoztatásért és Magyarország nemzetközi megjelenítéséért felelős államtitkár egy videóban reagált Judith Sargentini 15 perces videóüzenetére.

Reggel 7:59

Reggel 7:59

7:59

Ez várható ma!

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére