Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo
kétharmad
 
 
 
 

Hét ponttal semmisítette meg a brüsszeli bürokraták érveit a magyar kormány

2019. március 3. 13:47

Az Európai Bizottság 2019. február 28-án egy újabb közleményt hozott nyilvánosságra a kormány tájékoztatási akciójával kapcsolatban. "Ebben valójában megerősítették azon tervek és javaslatok létezését,amelyek fokoznák a bevándorlást Európába" - írja a kormány az Európai Bizottságnak megküldött válaszában.

Rendkívül sokatmondó a brüsszeli állásfoglalásban szereplő egyik kijelentés, amely szerint „biztosítani kell a legális migrációs lehetőségeket”. Nem titkos összeesküvés ez, hanem nyílt együttműködés a bevándorlás fokozásáért.

A magyar kormány állításait nyilvános állásfoglalások, mindenki által elérhető nyilatkozatok és szavazási jegyzőkönyvek bizonyítják.

Az Európai Bizottság álláspontja szerint Soros Györgynek ehhez semmi köze. Ennek ellentmond az a tény, hogy a milliárdos spekuláns korábban közzétett javaslatai egybevágnak a brüsszeli tervekkel.

Nem megkerülhető tény, hogy Soros az elmúlt években több mint 20 alkalommal egyeztetett brüsszeli biztosokkal"

– áll a válaszlevélben.

Brüsszel legalizálni és fokozni akarja a bevándorlást"

– szögezi le a magyar kormány a válaszlevélben.

A magyar kormánynak az Európai Bizottság február 28-i közleményére válaszoló 8 oldalas dokumentuma részletesen bemutatja azokat a terveket és döntéseket, amelyek fokoznák a bevándorlást Európába. Ezeket már csak azért sem lehet letagadni, mert nyilatkozatok, nyilvános állásfoglalások és szavazási jegyzőkönyvek bizonyítják őket – közölte a kormány állásfoglalása kapcsán Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda államtitkára.

A brüsszeli tervek egy jól beazonosítható szándékot tükröznek: legalizálni szeretnék a bevándorlást, nem pedig megállítani.

A betelepítési kvóták, a migránskártyák, és a migránsvízumok egyaránt ezt a célt szolgálják"

– áll az államtitkár által jegyzett közleményben.

Az állásfoglalásról szólva a Kormányzati Tájékoztatási Központ által kiadott közlemény leszögezi, hogy a magyar kormány az őszinte párbeszéd híve, még ha ez vitákkal is jár.

A kormány válaszában felhívja a figyelmet, hogy a kötelező betelepítési kvótát nem vonták vissza. Brüsszel felülírná a tagországok határvédelmi jogait, úgy alakítaná át az Európai Határ- és Partvédelmi Ügynökséget (Frontex), hogy közben csorbítaná a tagállamok szuverenitását. Az Európai Bizottság támogatta a migránsvízum bevezetését és "érthetetlen módon tagadja" az erre vonatkozó terveket. Ugyanakkor nem tagadják, hogy több pénzt adnának a migrációt támogató szervezeteknek. Már most is több tízezer bevándorló kap pénzzel feltöltött bankkártyákat.

Megjegyzik: legutóbbi állásfoglalásában az Európai Bizottság is elismerte, hogy ők is finanszírozzák a migránskártya programot.

A legfrissebb, januári beszámoló szerint közel 64 ezer fő kapott pénzt migránskártyán keresztül.

A kormány válaszában kitér arra is, hogy az Európai Bizottság kísérleti projektekkel legalizálná a migrációt, az uniós tagállamoknak kísérleti programokat javasolnak az afrikai országokkal, amelyek célja, hogy "az irreguláris migrációs áramlásokat biztonságos, rendezett és jól irányított legális migrációs lehetőségekkel lehessen felváltani".

Az Európai Bizottság tehát nem arra törekszik, hogy megállítsa, hanem arra, hogy legalizálja a migrációt"

– emeli ki a magyar kormány honlapján olvasható dokumentum.

A magyar kormány szerint Brüsszel többféle módon is csökkentené a bevándorlást ellenző országok pénzügyi támogatását. Az Európai Bizottság nem mond igazat, amikor azt állítja, hogy "semmilyen összefüggés nincs az uniós pénzügyi támogatás és a migráció támogatása vagy elutasítása között".

A magyar kormány az őszinte párbeszéd útját választja, még akkor is, ha ez vitákkal jár. Elkötelezett európaiak vagyunk, és nemet mondunk az önfeladásra. Olyan Európát szeretnénk, amely tiszteletben tartja a nemzetállamok jogait, épít keresztény értékeire, megvédi közösségeit, és hosszú távon is fenn tudja tartani biztonságát. Ezért emeljük fel szavunkat minden olyan esetben, amikor ezeket veszélyeztetve látjuk"

– olvasható a magyar kormány Európai Bizottságnak szóló válaszában.

A kormány teljes válasza az Európai Bizottság állásfoglalására ITT ELOLVASHATÓ.

OLVASTAD MÁR?

kétharmad
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Este 7:59

Este 7:59

7:59

Ez történt ma.

A rendőrség szerint rövidzárlat okozta a tüzet a Notre-Dame-ban

A francia bűnügyi rendőrség egyik vezetőjének véleménye szerint feltehetően rövidzárlat okozta a párizsi Notre-Dame székesegyházban hétfőn este keletkezett tüzet.

Belgiumban már száz fölé nőtt a veszélyesként nyilvántartott szélsőséges iszlamista csoportok száma

Belgiumban már száz fölé nőtt a veszélyesként nyilvántartott szélsőséges iszlamista csoportok száma

amerika, london, párizs

A Belga Állambiztonsági Szolgálat (VSSE) bejelentése szerint már száz fölé emelkedett az országban azoknak a szélsőségesen radikális iszlamista eszméket valló szalafista csoportoknak a száma, amelyek nemzetbiztonsági szempontból veszélyesnek minősülnek. A radikális iszlamizmus brüsszeli megerősödése Belgium és az EU terrorellenes erőfeszítéseinek a kudarcát jelenti.

Felgyújtottak három AfD-s autót Németországban

Felgyújtottak három AfD-s autót Németországban

amerika, london, párizs

Szerdáról csütörtökre virradó éjjel Essen városában lángoltak az autók, személyi sérülés nem történt.

Nagy pofont kaptak a liberálisok: hivatalos, hogy az oroszok egyáltalán nem befolyásolták a 2016-os amerikai elnökválasztást

Nagy pofont kaptak a liberálisok: hivatalos, hogy az oroszok egyáltalán nem befolyásolták a 2016-os amerikai elnökválasztást

amerika, london, párizs

Végleg kipukkadt a liberálisok álhír-buborékja: William Barr sajtótájékoztatón jelentette be, hogy semmilyen bizonyítékot nem találtak arra, hogy akár Donald Trump, akár más amerikai állampolgár összejátszott volna az oroszokkal az elnökválasztással kapcsolatban.

Egy svéd imám azt akarja, hogy a kormány segítse a visszatérő terroristák integrációját

Kashif Virk imám szerint az Iszlám Állam volt harcosainak csak a megfelelő iszlámra van szükségük az integrációhoz, szerinte ugyanis az egykori terroristák simán élhetnek újra normális életet akár Svédországban is.

Biztos környezetbarát az elektromos autó?

Biztos környezetbarát az elektromos autó?

ökojobb

Egy tanulmány részletesen foglalkozott azzal, hogy vajon az elektromos autók tényleg annyival zöldebbek-e, mint amennyire promózzák azokat. Arra jutottak, hogy nem biztos, és még az is lehet, hogy a sokat szidott dízelek kisebb ökológiai lábnyommal rendelkeznek.

Bajban vannak az európai liberálisok

Bajban vannak az európai liberálisok

amerika, london, párizs

Tovább dagad a pártfinanszírozási botrány Brüsszelben, a bevándorláspárti liberálisok még most sem tudnak elszámolni a multiktól kapott támogatásokkal.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére