Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: válasz

Jobbik-tempó: Szilágyi és Jakab nem engedett rákérdezni a párt náci valóságára | VIDEÓ

Jobbik-tempó: Szilágyi és Jakab nem engedett rákérdezni a párt náci valóságára | VIDEÓ

Szilágyi György és Jakab Péter (plusz biztonsági emberek) vállvetve küzdöttek azért, hogy a senki meg ne tudja az igazságot a Jobbik vezetőinek nyilvánosságra került legfrissebb botrányos videóiról a főváros XVII. kerületének Fő terén megtartott utcafórumokon.

Tordai Bence és a gondolkodási ficam

Tordai Bence és a gondolkodási ficam

Tordai Bence, a láthatatlan mennyiségű támogatóval rendelkező Párbeszéd országgyűlési képviselője demokrácia felfogásáról mutatok egy aranyos történetet.

Orbán Viktor rendre intette az okoskodó ET-főtitkárt

Válaszlevélben reagált Orbán Viktor miniszterelnök az Európa Tanács (ET) főtitkárának bírálataira, melyeket Marija Pejcinovic Buric a koronavírus-veszélyhelyzettel kapcsolatos magyarországi jogalkotási folyamat kapcsán írt keddi levelében fogalmazott meg – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke ma reggel.

Nincsen jobb- vagy baloldali klímaváltozás

Felelõs gondolkodásra van szükség a Föld megmentése érdekében.

Hét ponttal semmisítette meg a brüsszeli bürokraták érveit a magyar kormány

Az Európai Bizottság 2019. február 28-án egy újabb közleményt hozott nyilvánosságra a kormány tájékoztatási akciójával kapcsolatban. "Ebben valójában megerõsítették azon tervek és javaslatok létezését,amelyek fokoznák a bevándorlást Európába" - írja a kormány az Európai Bizottságnak megküldött válaszában.

Este 7:59

Ezek voltak a mai nap legfontosabb hírei.

Orbán feltörölte a padlót az ellenzékkel

Orbán Viktor parlamenti felszólalása után az ellenzéki politikusok sivalkodása következett, persze a várva várt miniszterelnöki reakció sem maradhatott el.

A magyar demokrácia köszöni szépen, jól van

Kovács Zoltán kormányszóvivõ levélben válaszolt a The Economist brit hetilapban nemrég megjelent, a magyar politikáról és az uniós szankcionálási lehetõségekrõl közölt bíráló hangvételû szerkesztõségi cikkre.

Vissza az oldal tetejére