Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo
kétharmad
 
 
 
 

EP-képviselők: Soros szervezeteinek erős a befolyása Brüsszelre

2018. március 27. 09:58

Egyre erősebb a Soros Györgyhöz köthető civil szervezetek befolyása Brüsszelben.

Az uniós testületeknél jelentős mértékben támaszkodnak a civil és nem kormányzati szervezetekkel (NGO) történő egyeztetésekre"

– nyilatkozta a Magyar Időknek Schöpflin György, a Fidesz európai parlamenti képviselője. A politikus azt is kiemelte, hogy ezekről a tárgyalásokról keveset tudni és aggályos, hogy az Európai Bizottság döntéshozói elsősorban baloldali NGO-kat hallgatnak meg.

A Soros-féle Open Society European Policy Institute (OSEPI) és a hozzá hasonló szervezetek nagyon aktívak és komoly befolyással rendelkeznek az Európai Parlamentben és az Európai Bizottságban. A Magyarországgal kapcsolatos határozatok előkészítésekor a brüsszeli honatyákat propagandaanyagokkal bombázzák az említett szervezetek – nyilatkozta a lapnak Gál Kinga, a Fidesz EP-képviselője.

Fotó: MTVA - Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap

Ezeknek az alakulatoknak az álláspontja nyíltan elfogult, sokszor nem fedi a valóságot. Évek óta tapasztalható lobbitevékenységük az utóbbi időben felerősödött"

– mondta a képviselőnő.

Korábban több magyar lap is feltárta, hogy Frans Timmermans, az EB alelnöke háromhavonta egyeztet az OSEPI lobbistáival. Az is kiderült, hogy Soros György Nyílt Társadalom Alapítványa egy év alatt összesen 52-szer egyeztetett az Európai Bizottság embereivel. A megbeszéléseken főként magyarországi témák kerülnek előtérbe, a leggyakrabban a Soros-féle szervezeteket hátrányosan érintő javaslatok – civiltörvény, CEU-t érintő jogszabályok és a migráció.

A találkozók nagy száma nem véletlen. A nemrég nyilvánosságra került hangfelvételeken hallható, hogy az egyik Soros-szervezet, a Civil Liberties Union for Europe vezetője, Dénes Balázs úgy fogalmaz, hogy azért kezdett bele a munkájába, mert nem volt Európában olyan civil szervezet, amely "kézben tudta volna tartani" az Európai Uniót.

Amiért igazából felvettek az OSF-hez öt évvel ezelőtt, az az, hogy felismerték, hogy abban a pillanatban nem volt Európában olyan civil szervezet, amely kézben tudta volna tartani az EU-t"

– mondta.

Soros embere uszította a német kormányt Magyarország ellen

Ugyanebből a felvételből az is kiderült, hogy Dénes Balázs szervezete a saját hazája ellen lobbizott külföldön. Egészen pontosan azt szerette volna elérni, hogy Németország büntesse meg Magyarországot külföldön. Dénes azt a tanácsot adta közvetetten a német kormánynak, hogy a nálunk levő német cégeken keresztül "gyakoroljon nyomást" hazánkra. Ez konkrétan azt jelenti, hogy az Audinál, a Mercedesnél és a Boschnál meglevő magyar munkahelyeket akarta beáldozni.

Egészen megdöbbentő, ahogy a Soros-hálózat civilnek hazudja magát, közben pedig magyar munkahelyeket veszélyeztet, és titkosszolgálati botrányokba keveredik. Valóban ilyennek kellene lennie egy civil szervezetnek?

OLVASTAD MÁR?

kétharmad
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Orbán Viktor stratégiai csatát nyert a bevándorláspárti erőkkel szemben

Orbán Viktor stratégiai csatát nyert a bevándorláspárti erőkkel szemben

piszkostizenkettő

Hiába próbáltak meg mindent a bevándorláspárti globalista erők a nemzetállamok szuverenitásának védelmét és a kötelező migránsbetelepítés elutasítását képviselő Magyarország szankcionálására. A Fideszt és Orbán Viktort lejáratni akaró európai elit egyetlen politikai célja sem valósult meg. Magyarország viszont méltósággal, önálló európai tényezőként jött ki a vitából.

Timmermans Juncker védelmére kelt, Sargentini őrjöngött egy nagyot

Timmermans Juncker védelmére kelt, Sargentini őrjöngött egy nagyot

kinyílott a pitypang

Az Európai Bizottság első alelnöke megvédte Jean-Claude Junckert. Judith Sargentini szerint felháborító, hogy még mindig nem történt előrelépés a hetes cikkely szerinti eljárásban. Erről szólt a legújabb Soros-szeánsz Brüsszelben.

Az év meccse, a személyes "román-magyarom" jön ma este

Az év meccse, a személyes "román-magyarom" jön ma este

hajrá, magyarok!

Marco Rossi szerdai sajtótájékoztatóján arról beszélt, hogy élete meccsére készül. Ezzel nincs egyedül!

Nincsen jobb- vagy baloldali klímaváltozás

Nincsen jobb- vagy baloldali klímaváltozás

ökojobb

Felelős gondolkodásra van szükség a Föld megmentése érdekében.

Az EU vezetői támogatják a Brexit elhalasztását

Az Európai Tanács kétnapos ülésére érkező uniós tagországi vezetők Nagy-Britannia uniós tagságának megszűnése (Brexit) március 29-én esedékes határidejének meghosszabbításának lehetősége mellett foglaltak állást Brüsszelben csütörtökön. Theresa May brit miniszterelnök reményét fejezte ki, hogy Nagy-Britannia rendezett módon, az Európai Unióval kötött kilépési megállapodás elfogadásával hagyja el az EU-t.

A bevándorlásellenes erők sikerét hozta a holland helyhatósági választás

A bevándorlásellenes erők sikerét hozta a holland helyhatósági választás

amerika, london, párizs

Hollandiában szerdán tartották a tartományi választásokat, amin a bevándorlásellenes pártok kifejezetten jól szerepeltek.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére