Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
kétharmad
 
 
 
 

EP-képviselők: Soros szervezeteinek erős a befolyása Brüsszelre

2018. március 27. 09:58

Egyre erősebb a Soros Györgyhöz köthető civil szervezetek befolyása Brüsszelben.

Az uniós testületeknél jelentős mértékben támaszkodnak a civil és nem kormányzati szervezetekkel (NGO) történő egyeztetésekre"

– nyilatkozta a Magyar Időknek Schöpflin György, a Fidesz európai parlamenti képviselője. A politikus azt is kiemelte, hogy ezekről a tárgyalásokról keveset tudni és aggályos, hogy az Európai Bizottság döntéshozói elsősorban baloldali NGO-kat hallgatnak meg.

A Soros-féle Open Society European Policy Institute (OSEPI) és a hozzá hasonló szervezetek nagyon aktívak és komoly befolyással rendelkeznek az Európai Parlamentben és az Európai Bizottságban. A Magyarországgal kapcsolatos határozatok előkészítésekor a brüsszeli honatyákat propagandaanyagokkal bombázzák az említett szervezetek – nyilatkozta a lapnak Gál Kinga, a Fidesz EP-képviselője.

Fotó: MTVA - Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap

Ezeknek az alakulatoknak az álláspontja nyíltan elfogult, sokszor nem fedi a valóságot. Évek óta tapasztalható lobbitevékenységük az utóbbi időben felerősödött"

– mondta a képviselőnő.

Korábban több magyar lap is feltárta, hogy Frans Timmermans, az EB alelnöke háromhavonta egyeztet az OSEPI lobbistáival. Az is kiderült, hogy Soros György Nyílt Társadalom Alapítványa egy év alatt összesen 52-szer egyeztetett az Európai Bizottság embereivel. A megbeszéléseken főként magyarországi témák kerülnek előtérbe, a leggyakrabban a Soros-féle szervezeteket hátrányosan érintő javaslatok – civiltörvény, CEU-t érintő jogszabályok és a migráció.

A találkozók nagy száma nem véletlen. A nemrég nyilvánosságra került hangfelvételeken hallható, hogy az egyik Soros-szervezet, a Civil Liberties Union for Europe vezetője, Dénes Balázs úgy fogalmaz, hogy azért kezdett bele a munkájába, mert nem volt Európában olyan civil szervezet, amely "kézben tudta volna tartani" az Európai Uniót.

Amiért igazából felvettek az OSF-hez öt évvel ezelőtt, az az, hogy felismerték, hogy abban a pillanatban nem volt Európában olyan civil szervezet, amely kézben tudta volna tartani az EU-t"

– mondta.

Soros embere uszította a német kormányt Magyarország ellen

Ugyanebből a felvételből az is kiderült, hogy Dénes Balázs szervezete a saját hazája ellen lobbizott külföldön. Egészen pontosan azt szerette volna elérni, hogy Németország büntesse meg Magyarországot külföldön. Dénes azt a tanácsot adta közvetetten a német kormánynak, hogy a nálunk levő német cégeken keresztül "gyakoroljon nyomást" hazánkra. Ez konkrétan azt jelenti, hogy az Audinál, a Mercedesnél és a Boschnál meglevő magyar munkahelyeket akarta beáldozni.

Egészen megdöbbentő, ahogy a Soros-hálózat civilnek hazudja magát, közben pedig magyar munkahelyeket veszélyeztet, és titkosszolgálati botrányokba keveredik. Valóban ilyennek kellene lennie egy civil szervezetnek?

OLVASTAD MÁR?

kétharmad
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Pengeélen táncol az ország, miután el akarták venni a fehérek földjeit

Pengeélen táncol az ország, miután el akarták venni a fehérek földjeit

amerika, london, párizs

Cyril Ramaphosa, Dél-Afrika elnöke lényegében beismerte, hogy országa komoly bajban van, szavai szerint pengeélen táncol az afrikai állam azután, hogy erőszakkal, kompenzáció nélkül el akarták venni a fehér földművesek földjeit.

Libsi tempó: felelősségteljes egyéni döntés helyett hibáztassuk a kormányt

Libsi tempó: felelősségteljes egyéni döntés helyett hibáztassuk a kormányt

ökojobb

Szeptemberben robbant a hír, hogy a kormány betilthatja a műanyag zacskókat, majd az elmúlt hetekben azon ment a sírás, hogy a kormány visszatáncolt. Tisztázzunk néhány dolgot ezzel kapcsolatban.

Megtiltják a kereszt viselését az alsó-szászországi bíróságokon

Megtiltják a kereszt viselését az alsó-szászországi bíróságokon

amerika, london, párizs

Németország északnyugati tartományában minden bizonnyal ez a legégetőbb probléma.

Már az interneten is kitölthető a nemzeti konzultáció

Már az interneten is kitölthető a nemzeti konzultáció

kétharmad

Szerda reggeltől az interneten is ki lehet tölteni a családok védelméről szóló nemzeti konzultációs kérdőívet - jelentette be Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára a Facebookra feltöltött videójában.

Mindenkit szeretni

Mindenkit szeretni

piszkostizenkettő

Nem lehet mindenkit szeretni, de minek is, mert miféle szeretet az, amit az utolsó gyújtogató és az édesanyám egyformán megkap?

Demeter Márta továbbra is titkolózik

Demeter Márta továbbra is titkolózik

kétharmad

A bevándorláspárti LMP elnökét arról kérdezték, hogy kiket alkalmaz országgyűlési képviselői keretéből.

Szijjártó: erős és sikeres Európa a cél

A külgazdasági és külügyminiszter a Nemzeti Közszolgálati Egyetem rendezvényén fejtette ki gondolatait.

"Magyarországra megbízható szövetségesként tekintenek Washingtonban"

Magyarországra megbízható és partneri viszonyt kínáló szövetségesként tekintenek Washingtonban - hangsúlyozta Magyar Levente, a Külgazdasági és Külügyminisztérium parlamenti államtitkára az amerikai fővárosban.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére