Ugrás a tartalomhoz
" Csatlakozz a lázadókhoz!”
közeleg a tél
 
 
 
 

Elvesztették a fejüket a jobbikos és LMP-s képviselők ma a parlamentben

2017. november 20. 16:39

A mai ülésnap folyamán az LMP-s Szél Bernadett és Hadházy Ákos meg akarta akadályozni a Fidesz alelnökének, Németh Szilárdnak a felszólalását, míg a zsidózásról elhíresült jobbikos Apáti István pedig nyíltan erőszakra buzdított ellene. A szintén jobbikos Gyöngyösi Márton pedig lövetni akart.

A hétfői Országgyűlés ülésén Szél Bernadett és Hadházy Ákos meg akarta akadályozni Németh Szilárd felszólalását, aki arról beszélt a parlamentben, hogy

a baloldal megszavazta a kötelező betelepítési kvótát az Európai Parlamentben." 

A két LMP-s politikus házszabályellenes módon „hazudsz” feliratot tartott a fideszes politikus mögé, így próbálták belefojtani a szót. Szél Bernadett és Hadházy Ákos azonban elfeledkezett arról, hogy

az LMP európai parlamenti képviselője, a Soros-féle Meszerics Tamás is támogatja a kötelező betelepítési kvótát.
Fotó: MTVA - Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap

Erről legutóbb ő maga beszélt a Klubrádióban, miszerint: "kibontakozóban van egy olyan megoldás, amit a magyar közbeszédben le lehet egyszerűsíteni a kvótára. (…) Ez gyakorlatilag nem megy máshogy, minthogy megállapítjuk, hogy mi lenne bármelyik tagállamnak a méltányos részvétel ebben az ügyben. És ez nem megy máshogy, mint kvótával.” 

A Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára, Dömötör Csaba szerint méltatlan az LMP magatartása, mert miközben idehaza sorozatosan letagadják a betelepítést gyorsító terveket, Brüsszelben rendszeresen kiállnak a kvóták mellett.

A Jobbik verekedésre buzdított 

A zsidózásáról elhíresült Apáti István jobbikos politikus a szokásos, vállalhatatlan stílusában fenyegetőzött és fizikai erőszakra buzdított ma, amikor azt kiabálta Németh Szilárdnak, hogy

Mutasd meg, hogy tudsz birkózni!"

Mindeközben a házszabálysértésre az ülést vezető Jakab István többször is felhívta a figyelmet, azonban az LMP-s politikusok erre teljesen fittyet hánytak. Többen azt javasolták, hogy vezessék ki az LMP-s képviselőket. Erre a jobbikos Gyöngyösi Márton – aki korábban listázta volna az izraeli-magyar kettős állampolgárságú képviselőket – rátett egy lapáttal és azt kiabálta be: "Sőt, lelövetni!"

OLVASTAD MÁR?

közeleg a tél
 
 
 
 

Szabadon lehet kommentelni, a vélemény szabad, viszont a gyűlöletkeltésért, személyi integritás megsértéséért mindenki maga felel.

Török lap: az amerikaiak fogva tartják az ISIS vezetőjét

Amerikai csapatok fogták el Abu Bakr al-Bagdadit, az Iszlám Állam terrorszervezet vezetőjét, akit most egyik szíriai bázisukon tartanak fogva - állította vasárnap a Yeni Safak kormányközeli török napilap.

Tüntetés a Majdanon: tovább folytatódik Szaakasvili és Porosenko harca

Tüntetés a Majdanon: tovább folytatódik Szaakasvili és Porosenko harca

amerika, london, párizs

Több ezren tüntettek Miheil Szaakasvili volt odesszai kormányzó, egykori georgiai elnök vezetésével vasárnap Kijevben Petro Porosenko ukrán elnök menesztését követelve.

Mi lesz így az NFL-el?

Mi lesz így az NFL-el?

bulvár

Harmadik hónapja gyalázatos mélységekben az amerikai futball népszerűsége.

Belgium kemény választ adott egy ISIS-harcosnak, aki haza szeretne térni Európába

Belgium kemény választ adott egy ISIS-harcosnak, aki haza szeretne térni Európába

amerika, london, párizs

Semmiféle párbeszéd vagy tárgyalás sem kezdődhet egy terrorszervezet volt tagjaival, háborús bűnösökkel - mondta Charles Michel belga miniszterelnök azt követően, hogy egy Irakban fogva tartott belga állampolgár, egykori dzsihadista harcos felajánlotta, hogy információkkal segítené a belga titkosszolgálatokat.

Német belügyminiszter: a szerencsén is múlt, hogy idén 3 terrortámadást sikerült megakadályozni

Három terrortámadást akadályoztak meg az idén Németországban, 2000 óta pedig 16-ot - mondta Thomas de Maiziere szövetségi belügyminiszter egy vasárnapi lapinterjúban. Ez azt jelenti, hogy míg korábban évente átlagosan egy merényletet akadályoztak meg, idén már hármat kellett. Nagyon észnél kell lennie a német hatóságoknak.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére