Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
spring is coming
 
 
 
 

Elvesztették a fejüket a jobbikos és LMP-s képviselők ma a parlamentben

2017. november 20. 16:39

A mai ülésnap folyamán az LMP-s Szél Bernadett és Hadházy Ákos meg akarta akadályozni a Fidesz alelnökének, Németh Szilárdnak a felszólalását, míg a zsidózásról elhíresült jobbikos Apáti István pedig nyíltan erőszakra buzdított ellene. A szintén jobbikos Gyöngyösi Márton pedig lövetni akart.

A hétfői Országgyűlés ülésén Szél Bernadett és Hadházy Ákos meg akarta akadályozni Németh Szilárd felszólalását, aki arról beszélt a parlamentben, hogy

a baloldal megszavazta a kötelező betelepítési kvótát az Európai Parlamentben." 

A két LMP-s politikus házszabályellenes módon „hazudsz” feliratot tartott a fideszes politikus mögé, így próbálták belefojtani a szót. Szél Bernadett és Hadházy Ákos azonban elfeledkezett arról, hogy

az LMP európai parlamenti képviselője, a Soros-féle Meszerics Tamás is támogatja a kötelező betelepítési kvótát.
Fotó: MTVA - Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap

Erről legutóbb ő maga beszélt a Klubrádióban, miszerint: "kibontakozóban van egy olyan megoldás, amit a magyar közbeszédben le lehet egyszerűsíteni a kvótára. (…) Ez gyakorlatilag nem megy máshogy, minthogy megállapítjuk, hogy mi lenne bármelyik tagállamnak a méltányos részvétel ebben az ügyben. És ez nem megy máshogy, mint kvótával.” 

A Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára, Dömötör Csaba szerint méltatlan az LMP magatartása, mert miközben idehaza sorozatosan letagadják a betelepítést gyorsító terveket, Brüsszelben rendszeresen kiállnak a kvóták mellett.

A Jobbik verekedésre buzdított 

A zsidózásáról elhíresült Apáti István jobbikos politikus a szokásos, vállalhatatlan stílusában fenyegetőzött és fizikai erőszakra buzdított ma, amikor azt kiabálta Németh Szilárdnak, hogy

Mutasd meg, hogy tudsz birkózni!"

Mindeközben a házszabálysértésre az ülést vezető Jakab István többször is felhívta a figyelmet, azonban az LMP-s politikusok erre teljesen fittyet hánytak. Többen azt javasolták, hogy vezessék ki az LMP-s képviselőket. Erre a jobbikos Gyöngyösi Márton – aki korábban listázta volna az izraeli-magyar kettős állampolgárságú képviselőket – rátett egy lapáttal és azt kiabálta be: "Sőt, lelövetni!"

OLVASTAD MÁR?

spring is coming
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Szijjártó: Ukrajna nem bújhat ki a kötelezettségei alól

Szijjártó: Ukrajna nem bújhat ki a kötelezettségei alól

spring is coming

A külgazdasági és külügyminiszter hétfőn Brüsszelben tárgyalt az uniós kollégáival. A tanácskozás szünetében így nyilatkozott: az, hogy egy olyan ország, mint Ukrajna geopolitikailag fontos pozícióban van, nem jelenti azt, hogy mentesülne a nemzetközi jogszabályok betartása alól, sem pedig azon kötelezettsége alól, hogy megvédje az ország területén élő kisebbségeket.

A jobbikos Szávay teljesen alkalmatlan bárkinek a képviseletére

A jobbikos Szávay teljesen alkalmatlan bárkinek a képviseletére

spring is coming

Így reagált a nagyobbik kormánypárt ifjúsági szervezetének elnöke, Böröcz László miután kiderült, a Jobbik országgyűlési képviselője, Szávay István politikai motivációból egy tündérmeséhez hasonló történetet talált ki, melyben megpróbált bemocskolni egy ártatlan, egyetemista lányt.

Este 7:59

Este 7:59

7:59

Az este legfontosabb hírei a 888-on!

Európai szintű cenzúrabirodalmat építenének ki a franciák

Európai szintű cenzúrabirodalmat építenének ki a franciák

amerika, london, párizs

Hétfőn mutatta be a Macron-kormány az antiszemitizmus és rasszizmus elleni új programját. Először a világháló francia szeletében cenzúráznák a tartalmakat, később pedig egész Európára kiterjesztenék a programot.

Összevissza hadoválva próbál Volner János kampányolni

Összevissza hadoválva próbál Volner János kampányolni

spring is coming

Kampánycéljai érdekében ismét valótlanságokat híresztelt a Jobbik Magyarországért Mozgalom frakcióvezetője, Volner János, aki ezúttal az Állami Számvevőszéket rágalmazta meg. A szervezet közleményben reagált a nevetséges és egyben érthetetlen hazugságokra.

Csokorba szedett kormányellenes sajtóhazugságok: fullba tolja a propagandát a liberális sajtó

Unalmas a liberális sajtón való lamentálás, akkora sportértéke van, mint a rácsodálkozás a disznóólra: jé, tényleg szaros már megint.

A nagy ellenzéki összefogás helyett mára már csak ellenzéki cicaharc maradt

A hónapok óta mantrázott nagy ellenzéki választási összefogás teljes tragikomédiába fulladt. Annyira egymásnak estek az MSZP-P-DK, az LMP, az Együtt és a Jobbik vezetői, hogy ez alapján már nemigen lesz érdemi előrelépés a további választási összefogásból az ellenzék pártjai között.

Ellenzéki tinderológia: így gyűlölik egymást az ellenzékiek

Ellenzéki tinderológia: így gyűlölik egymást az ellenzékiek

spring is coming

Tinderesített infografikán magyarázzuk el a nagy ellenzéki összefogás jelenlegi állapotát.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére