Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
amerika, london, párizs
 
 
 
 

Egyre több pedofil férfi vallja magát transzgendernek, hogy női börtönbe kerülhessen

2018. június 3. 13:00

A nyugati liberalizmusnak nevezett szellemi dögvész újabb kihívást termelt ki Nagy-Britanniában: egyre növekszik azon férfiak száma, akik miután megerőszakolták vagy megrontották áldozataikat, hirtelen transzgenderként hivatkoznak magukra. Ennek pedig egy, az LMBTQ-lobbinak behódoló, felelőtlenül előkészített, jövőbeni kormányzati döntés ágyaz meg.

Több ízben is foglalkoztunk már azzal, hogy Theresa May már csak a nyomokban konzervatív miniszterelnök ősszel részt vett egy transz díjátadó ünnepségen, amelyen kifejtette, hogy

készülőben van egy olyan új törvény, amely nem köti orvosi beavatkozáshoz a nemváltást, mindenki maga határozhatja meg, egyszerű közlés formájában a nemét a jövőben."

Ez az új szabályozás az eredeti, 2004-ben elfogadott Gender Recognition Act (GRA) feltételeit szabná át, amely mindenkinek biztosítja a jogot arra, hogy olyan nemű legyen, amilyen csak akar, és ezt megváltoztathatja a születéskor készült papírjaiban is. Ám a GRA rendelkezett néhány feltétellel is, például, hogy az egyénnek a választott nemében kell élnie két évig, valamint orvosi vizsgálat is szükséges. May bejelentése ezen érdemben változtatna, hiszen elmondása szerint a nemet váltani akaróknak elég lenne csupán egy bejelentéssel tudtára adni a környezetének, hogy ő már egy ellenkező neműként él.

Pedofilok, szadisták, erőszaktevők már a múltban is előszeretettel taktikáztak

A háromgyerekes Martin Ponting, aki két ízben is megerőszakolt egy nőt a '90-es években, életfogytiglanig tartó börtönbüntetésének megkezdése után nem sokkal azt állította, nőként tekint magára. A rácsok mögött még egy drága nemváltó műtétet is elvégeztetett, ám a férfi nemi szervét megtartotta. Hosszas panaszok és kérelmek után Ponting végül elérte, hogy átkerüljön egy női börtönbe. Csakhogy tavaly szeptemberben robbant a hír Nagy-Britanniában, hogy 

Pontingot magánzárkába kellett helyezni, mert megpróbált megerőszakolni egy újabb nőt, immár a börtön területén belül."

Egy akkor nyilatkozó, belsős informátor szerint hihetetlen, hogy valaki, aki azért kap életfogytiglant, mert kétszer brutálisan megerőszakolt egy nőt, végül egy női börtönbe kerülhet, csak mert azt állítja, transzgender.

Paul Banfield pedofilt 2015-ben tartóztatták le a hatóságok, mert egy 17 éves lányt molesztált. Az akkor még engedékeny bíróság 18 hét börtönbüntetésre ítélte, további 2 év felfüggesztettel. Emellett távoltartási végzéssel is sújtották. Mindeközben Banfield parókákat kezdett el hordani, és nyilvánosan bejelentette, nőként él tovább. Csakhogy a látványos nővé alakulás cseppet sem orvosolta Banfield pedofil hajlamait, hiszen egy évvel később, 2016-ban ismét megkörnyékezte korábbi áldozatát. A bíróság ezért 3 évnyi szigorúan ellenőrzött közösségi munkára ítélte, továbbá kötelező jellegű alkohol- és drogelvonóra küldte.

Ugyancsak 2016-ban egy David Ayrton nevű pedofil 8 év letöltendő börtönt kapott, miután kiderült, 2004-ben megerőszakolt egy kislányt. A fékezhetetlen ösztönökkel bíró David még a letartóztatása előtt, 2012-ben döntött úgy, hogy Davina lesz a keresztneve, mivel úgy érezte, valójában nőnek született. Beszédes, hogy Ayrton semmilyen kozmetikai vagy hormonális kezelésen nem vett részt, hogy elrejtse a testi jegyeit.

A börtönőrök is tartanak a várható következményektől

A fent említett transzgender bűnelkövetők alapján kirajzolódik, nagyon súlyos következményei lehetnek annak, ha valakinek majd bemondásra is elfogadja az állam, hogy nemet váltott, hiszen az semmilyen formában nem ellenőrizhető. Ahogyan nemváltása után nemcsak Ponting, hanem Banfield is ugyanúgy megpróbált erőszakosan közeledni nőkhöz, úgy Ayrton csak azért nem került be a hírekbe ez ügyben, mert végül férfi börtönbe került. 

Andrea Albutt, a börtönőrök szakszervezetének elnöke szerint hatalmas kockázat, ha mostantól majd minden férfit, aki nőként hivatkozik magára, kérdés nélkül női börtönökben fognak elhelyezni. A statisztikák szerint nagyjából 25 olyan férfi tartózkodik Nagy-Britanniában női börtönökben, aki transzgenderként hivatkozik magára.

OLVASTAD MÁR?

amerika, london, párizs
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Orbán Vik­tor szín­padra lé­pett a Szig­li­geti Szín­ház­ban

Orbán Vik­tor szín­padra lé­pett a Szig­li­geti Szín­ház­ban

bulvár

A miniszterelnök gya­lo­go­san ér­ke­zett Szol­no­kon a Szig­li­geti Szín­ház­hoz, test­ő­rök­ és dísz­kí­sé­ret­ nélkül.

Ilyen, amikor egy demokratává vedlett kommunista aggódik a demokratikus alapelvekért

António Guterres ENSZ-főtitkár arról beszélt a világszervezet Közgyűlésének 73. ülésszakának általános vitáján, hogy ostrom alatt állnak a demokratikus alapelvek.

A CDU és CSU nyíltan felkelt Angela Merkel ellen

A CDU és CSU nyíltan felkelt Angela Merkel ellen

amerika, london, párizs

Meglepetésre elveszítette a német Kereszténydemokrata Unió (CDU) és a testvérpárt bajor Keresztényszociális Unió (CSU) közös szövetségi parlamenti képviselőcsoportjában kedden tartott frakcióvezető-választást Volker Kauder. Az Angela Merkel kancellár bizalmasaként számon tartott politikusnak így 13 év után távoznia kell a tisztségből.

Orbán: Európa kiváló szakemberek képzésével dolgozhatja le a versenyhátrányát

Elkezdődött az EuroSkills 2018, a szakmák Európa-bajnoksága Budapesten.

Trump ismét kiállt a szuverenitás eszméje mellett, elítélve a globális kormányzást

Trump ismét kiállt a szuverenitás eszméje mellett, elítélve a globális kormányzást

amerika, london, párizs

Az Egyesült Államok szuverenitását hangsúlyozta Donald Trump amerikai elnök az ENSZ Közgyűlése 73. ülésszakának kedden kezdődött általános vitájában, és elutasította "a globális kormányzást, ellenőrzést és uralmat".

Este 7:59

Este 7:59

7:59

Ez történt ma.

A Maldív-szigeteken leromboltak egy gyönyörű alkotást az iszlám nevében

A Maldív-szigeteken leromboltak egy gyönyörű alkotást az iszlám nevében

amerika, london, párizs

A világ első ár-apály galériáját a Maldív-szigeteken állították fel, azonban a rendőrség lebontotta, mert az alkotást iszlámellenesnek minősítették.

Az osztrák belügyminiszter arra kötelezné a rendőrséget, hogy írja meg, ha migráns az elkövető

Arra is felkérték őket, hogy ne nyilatkozzanak az elfogult, liberális újságíróknak, riportot és nagyívű beszámolót pedig csak akkor készíthetnek, ha az újságírók garantálják a semlegességet.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére