Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo
amerika, london, párizs
 
 
 
 

Egy dán imám szerint a dzsihád szükségessé teszi Európa muzulmánok általi invázióját és meghódítását

2018. július 31. 14:50

Mundhir Abdallah, a koppenhágai Masjid Al-Faruq mecset imámja szerint elérkezett az idő Európa iszlám általi meghódítására, hogy ezáltal Allah uralma mindenkire kiterjedhessen, és egyúttal beteljesedhessen Mohamed próféciája is Róma elfoglalásáról.

A koppenhágai imám a múlt héten került a dán és a nemzetközi sajtó figyelmének a középpontjába, amikor is a Közel-keleti Médiakutató Intézet (Middle East Media Research Institute, MEMRI) tényfeltáró munkájának köszönhetően kiderült, hogy a hitszónok a mecsetjében a zsidók meggyilkolására szólítja fel rendszeresen a hívőket. A kijelentései ismertté válását követően gyűlölet-bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt eljárás is indult az imám ellen, amely jelenleg is folyamatban van még. 

Azonban a zsidóellenes kijelentések napvilágra kerülése óta egy újabb, eddig ismeretlen videofelvétel is előkerült az imámról, ami ismételten nem a békés hitszónok képét erősíti meg a muszlim egyházi ember esetében. 

Kiderült ugyanis, hogy egy évvel ezelőtt a muszlim hívek számára belső használatra elkészített videóanyagában az imám gyakorlatilag Európa erőszakkal történő megszállására biztatta a híveit. 

A dzsihád megkívánja a muzulmán inváziót és hódítást Európában"

– mondja Abdallah a videón, amelyben kifejti, hogy a mai Szíria és Irak területén lévő Kalifátus (azaz az Iszlám Állam) ismételt létrehozása és Izrael elpusztítása után Európa elfoglalásának kell lennie a következő – a Mohamed próféta akaratának megfelelő – lépésnek az igazhitű muzulmánok számára.

Érdekes módon a más nemzeteket és vallásokat elítélő imám a videójában külön hangsúlyozza, hogy ő nem rasszista. Ezt azzal indokolja, hogy ő nem genetikai alapon ítéli el ezeket, hanem pusztán a viselkedésmódjuk és a cselekedeteik alapján. 

Az iszlám tanait hirdető libanoni származású imám szerint egyébként Európa iszlám általi meghódítása az Allahnak való behódolás mellett azért is vallási szükségszerűség, hogy ezáltal végre beteljesedhessen Mohamed prófétának a Róma elfoglalásával kapcsolatosan tett jövendölése. 

Az imám szerint a lehető leghamarabb vissza kell szerezni az iszlám által egykor uralt európai területeket. Ebben az összefüggésben az imám Spanyolország mellett megemlíti még a Balkánt is, ahol szerinte a törökök feladata lenne a tőlük elszerzett régiók visszafoglalása.

Végül, de nem utolsósorban az imám egy meglehetősen érdekes, fordított logika alapján arról beszél, hogy Európa iszlám általi erőszakos elfoglalása azért is fontos, mert az EU és Európa mostani országainak a demokratikus és kapitalista működése veszélyt jelent az iszlám világra nézve. Az imám szerint az erkölcstelenséggel és korrupcióval való megfertőződés mellett az európai helyi társadalmakba való beolvadás és az integráció is olyan veszélyt jelent a muzulmánokra nézve, amely ellen fel kell lépni. 

OLVASTAD MÁR?

amerika, london, párizs
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
A franciáknak a Notre-Dame leégése kapcsán is a migránsok sorsa jut az eszükbe

A franciáknak a Notre-Dame leégése kapcsán is a migránsok sorsa jut az eszükbe

amerika, london, párizs

Beindultak az érzékenyítő órák Franciaországban, melyeken azt vetették össze, melyik a nagyobb tragédia, hogy a keresztény vallás ikonikus épülete majdnem megsemmisül, vagy hogy illegális bevándorlók a tengerbe fulladnak.

Este 7:59

Este 7:59

7:59

Ezek voltak a húsvéthétfő legfontosabb hírei!

Obama és Clinton nem merték leírni azt, hogy keresztényeket gyilkoltak Srí Lankán

Obama és Clinton nem merték leírni azt, hogy keresztényeket gyilkoltak Srí Lankán

amerika, london, párizs

Az amerikai baloldal meghatározó arcai, a volt elnök és a volt külügyminiszter inkább csak azt írták, hogy "Húsvét-hívők" az áldozatok.

Székelyföld felszámolásával kampányol egy román az EP-választásokon

Bízzunk benne, hogy a románok már túljutottak azon, hogy ezzel sok szavazatot lehessen gyűjteni...

A hét karikatúrája a 888-on

A hét karikatúrája a 888-on

8)8)8

A nyúl, aki megint mellényúl

A bevándorláspárti Juncker minden felelősség alól ki akar bújni

A bevándorláspárti Juncker minden felelősség alól ki akar bújni

amerika, london, párizs

Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság elnöke szerint az európai parlamenti választások és annak kampányidőszakának legforróbb kérdése nem a bevándorlás, a terrorizmus és az iszlamizáció megfékezése, hanem az álhírek terjedésének megakadályozása lesz.

A 24.hu húsvétkor kezdett bele a kereszténygyalázásba

A szélsőségesen bevándorláspárti 24.hu a kereszténység legnagyobb ünnepén, húsvétkor érezte szükségét annak, hogy elkezdje gyalázni a világ legüldözöttebb vallásának követőit.

Iszlamisták követték el a húsvétvasárnapi támadásokat

Iszlamisták követték el a húsvétvasárnapi támadásokat

amerika, london, párizs

Habár a liberális mainstream média folyamatosan arról cikkezett, hogy mélyen húzódó társadalmi konfliktus osztják meg Srí Lankát, és ez állhat a húsvétvasárnap elkövetett terrortámadások hátterében, bebizonyosodott, hogy egy szélsőséges iszlamista csoport felelős a robbantásokért. A merényletben több mint 290 ember vesztette életét és legalább 500-an megsebesültek.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére