Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo
piszkostizenkettő
 
 
 
 

De, az ellenzék beengedné a bevándorlókat

Megadja Gábor

2018. március 29. 16:58

Kedvenc haladóink vért izzadva igyekeznek ismét azt bizonyítani, hogy a bevándorlás, ha nem is álprobléma, úgy kikerül minket, mint a gazdasági válság Bajnai Gordi idejében. A bevándorlás helyett tehát jobb lenne, ha Orbán Viktor és kormánya a valódi problémákról beszélne. Ilyen valódi probléma lehet az, amit a függetlenobjektív média terít, miszerint a kormány Jimmy Hoffa holttestét és a Kennedy-gyilkosság titkos aktáit csempészi az országba, amit Kósa Lajos édesanyja juttat el az arab bankrendszeren keresztül az MNB-be 1300 darabban. Vagy valami ilyesmi.

Az ellenzék és az ellenzék szekerét toló függetlenobjektív média szerint tehát ismét álprobléma a bevándorlás, és dehogy bontanák ők le a kerítést. Hiszen nem akarják. A probléma csak az, hogy ha ez a miskulancia, a „szar-szappan-szalámi” koalíció (© Deutsch Tamás) nyer, akkor nem is kell akarniuk, ugyanis az akaráshoz is kevesek lesznek. Az állítólagosan nem létező globalisták és az állítólagosan nem létező Soros ugyanis semmi másra nem várnak, mint egy gyenge kormányra Budapesten, hogy aztán kedvükre játszhassanak vele. Mégis milyen erőt tudna felmutatni bármilyen külső befolyással szemben Detti, Feri, Geri, Andris és Gaby? A csicskaságból már most válogatott kitüntetéseket szerzett pártok és vezetőik mindenféle ellenkezés nélkül adnának szabad kezet Gyuri bának és kisinasainak, akikről immár minden kétséget kizáróan bebizonyosodott, hogy Magyarország megleckéztetésén munkálkodtak a bácsi megbízásából külföldön (ld. hangfelvételek). Nemhogy a kerítést lebontanák, ha azt kérnék tőlük, de még a bácsi körmeit is levágnák grátisz.

Ez a miskulancia maximum néhány hónapot tudna túlélni, és a túlélés még finom kategóriának számít a valósághoz mérve. A kérdés az: akarjuk-e nézni ezt a Survivorbe oltott Benny Hill Show-t néhány hónapig? Persze, kétségtelenül roppant szórakoztató lenne, meg az is, ahogy Orbán a műsor zárásaként belovagolna, és tetemre hívná a szivárványrongyokba öltözött Budapestet. Ha csak a szórakoztatási faktort nézem, akkor én is ezt szeretném, csakhogy a szórakozás ebben a külpolitikai-geopolitikai helyzetben luxus.

Az éttermiség állandó siráma az, hogy mindig a „legkisebb rosszra” kell szavazni. Jellemző, hogy ez az éttermiség nünükéje, mert aki kinőtt a mesekönyvek és a politikai utópiák világából, az tudja, hogy tökéletlen világokban a dolgok rendje az, hogy a legkisebb rosszra szavazunk, mert a „legfőbb jó” nem földi kategória és így emberi erővel nem is valósítható meg. Az éttermiségi ezzel nem kíván foglalkozni, mert az ő egóját, eszét, szépségét stb. nem korlátozhatja semmi, legfőképp nem egy földöntúli valóság vagy az emberi tökéletlenség.

Más kérdés, hogy mi az aktuális formája a megváltásnak. A függetlenített éttermiség megtalálta magának a taktikai szavazást, ez most az új megváltás, ami megszabadít bennünket a diktatúrától. (Ideális esetben a munkásőr néni tudni fogja, hogy arra a helyes szkinhed gyerekre kell szavazni, mert ő az esélyes.)

A balliberális és az ún. „csalódott fideszes” vagy „kiábrándult jobboldali” éttermiségiek és sleppjük egyként támogatja ezt az aktuális megváltási modellt, ki-ki a maga indokai alapján. Tanulságos ebből a szempontból az e heti Magyar Narancsot átlapozni (figyelem, azt mondtam, átlapozni, nem azt, hogy megvenni, nem tömjük aprópénzzel Gyuri bá zsebét, én sem tettem). A balliberális éttermiség színe-java, krémje, habja, cseresznyéje beszél itt arról, a kisnyilasokra szabad-e szavazni úgy demokratikusan, mint morálisan. Ez egy jó teszt és a többség el is hasal rajta. Az „elvek emberei”, akik nem engednek a huszonegyből soha, akik éhen is halnának, csak hogy szembe szálljanak minden rosszal, azt mondják, hát persze, hogy lehet rájuk szavazni, sőt kell is, hiszen az aktuális megváltási modell ezt kívánja meg. Mindeközben címeres éttermiségiek neonácizzák Orbánt, amin az ember tényleg már csak röhögni tud kínjában. Ahhoz, hogy az embernek semmi kapcsolata ne legyen a létező valósággal, minden bizonnyal éttermiségivé kell válnia.

Tisztelet a kivételnek, például Hajós Andrásnak, aki halálpontosan látja, hogyan és miért mozog úgy a liftügynök a pártjával, ahogy. (Miért van az, hogy a haladó éttermiség berkeiben rendre Hajósnak kell annak lennie, aki látja ezeket, és legalább a saját mércéinek éles helyzetekben megfelel? – lásd, ő volt az egyetlen, aki annak idején a Hír TV-ben lemondásra szólította föl Gyurcsányt.)

Tegyük ezt tisztába: akik ezen a teszten most elhasaltak, azok soha a büdös életben többé nem kérhetnek számon semmiféle „morált” senkin. És nem azért, mert a „mi” mércéinknek nem felelnek meg, hanem mert a sajátjuknak nem felelnek meg. Aki sértettségből, egyéni ambícióktól hajtva, vagy pusztán éttermiségi nárcizmusából fakadóan képes azokra ikszelni, akiket nemrég még „barna veszedelemként” látott, az szépen elásta a saját, még talán megmaradt tekintélyét, és okkal fog belefulladni a jelentéktelenségbe. Ha már itt tartunk, egy kis emlékeztető:

Aztán ott vannak a „kiábrándult jobboldaliak” vagy fideszesek, akik nyilvánvalóan csakis a nemzet és a közösség érdekében akarják rászabadítani a „szar-szappan-szalámi” koalát az országra. Őket sem a hiúság és a becsillogás vágya hajtja, hanem önzetlenül teszik azt, amit. A balliberális párjaikhoz méltó motivációkkal bírnak, ha már nem volt becsillogási lehetőség Orbán árnyékában, hát majd lesz a miskulancia oldalán.

Egy pillanatra se higgyük már el, hogy a végtelenül hiú éttermiségiek önzetlen nemzetszeretetből akarják hatalomba segíteni a Twin Peaks következő évadjának karaktereit. A moralizáló éttermiség valójában csak a saját egója fényében szeret sütkérezni, és azt kéri, ehhez a tevékenységhez csatlakozzanak mások is. És míg azokat az egyszeri szavazókat kár volna hibáztatni, akik ilyen-olyan okokból nem kedvelik Orbánt (bár ez persze teljességgel érthetetlen, de a világ tökéletlen, ugye); addig, akik skriblerként és éttermiségiként ezt a miskulanciát segítik, azokat súlyos felelősség terheli, mert ennél felelőtlenebb projektben aligha lehet részt venni. Akinek a közösség, a nemzet, az ország fontos, az egy működésképtelen, szedett-vedett társaságot nem segít hatalomba. Ez ennyire egyszerű.

OLVASTAD MÁR?

piszkostizenkettő
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Este 7:59

Este 7:59

7:59

Ezek voltak ma a legfontosabb hírek!

Csak a független és büszke nemzetek menthetik meg a nyugati civilizációt

Csak a független és büszke nemzetek menthetik meg a nyugati civilizációt

amerika, london, párizs

A nyugati civilizációt fenyegető legfőbb veszély az önfeladás: a kultúra, a hit, a hagyományok, a mítoszok és a szimbólumok eltűnése.

Totális káosz a Momentum kampányelszámolása

Totális káosz a Momentum kampányelszámolása

kétharmad

Mint kiderült, a Momentum Mozgalom állami támogatása felfüggesztésre került, mivel nem tudtak elszámolni a kampánycélra felhasznált közpénzekkel. Az eset kapcsán nagyító alá vettük a párt honlapján található, az Állami Számvevőszéknek (ÁSZ) megküldött részletes kimutatásokat. Még laikus szemmel is elég nagy káoszt találtunk.

Francia sajtó: öngyilkossági hullám söpör végig az országon

A sárgamellényes tüntetők főként a városban élő franciák problémáival hozakodtak elő. A vidéki Franciaország azonban szintén nincs jó helyzetben. A France24 hírportál riportjából kiderül, hogy átlagosan kétnaponta öngyilkos lesz egy francia gazdálkodó. A híroldal "öngyilkossági járványról" ír.

Őrizetbe vették Macron botrányba keveredett extestőrét

Őrizetbe vették Macron botrányba keveredett extestőrét

amerika, london, párizs

Alexandre Benallát letartóztatták, mert luxuskörülmények között, diplomata-útlevéllel repült a közép-afrikai Csád Köztársaságba karácsony környékén.

A magyar ballibek számára továbbra is hős a terrorizmusért elítélt Ahmed H.

A magyar ballibek számára továbbra is hős a terrorizmusért elítélt Ahmed H.

piszkostizenkettő

A terrorizmus miatt jogerősen elítélt Ahmed H. hamarosan szabadul, de neki és az őt Magyarországon támogató migránssimogató erőknek ez nem elég. Ahmed H. jó hírnevének megsértésére hivatkozva még pénzt követelnek a magyar államtól, miközben mindenáron hőst akarnak csinálni a terrorcselekményért elítélt zavargóból.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére