Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo
kétharmad
 
 
 
 

Brüsszel megkezdte a Soros-terv végrehajtását

2017. szeptember 6. 11:28

Junckerék csak egyféle szolidaritást ismernek: a bevándorlók befogadását.

Brüsszel továbbra sem hajlandó érdemi választ adni a magyar kérésre, miszerint az Európai Bizottság járuljon hozzá a határvédelemre fordított kiadásokhoz.

Ahogyan arról beszámoltunk, Orbán Viktor miniszterelnök nemrég levélben fordult az Európai Bizottság elnökéhez, Jean-Claude Junckerhez, hogy a brüsszeli testület 50 százalékban járuljon hozzá Európa határainak a védelméhez. A határvédelmi költségek eddig mintegy 270 milliárd forintot tettek ki.

Soros György és Jean-Claude Juncker

Jean-Claude Juncker a Politicón közzétett válaszlevelében csak kitérő választ adott, mondván, az Európai Bizottság hajlandó „gyorsan” megvizsgálni a magyar kormány kérését. Mindezt úgy, hogy a bizottság egyik szóvivője már pénteken kijelentette:

Az Európai Unió továbbra sem finanszírozza határkerítések építését.”

Brüsszel láthatóan csak egyfajta szolidaritást ismer: a bevándorlók befogadását.

Szerda délelőtt a kvótaper kapcsán is megszületett az ítéletet, melyben a testület elutasította Magyarország és Szlovákia keresetét. Az Európai Bíróság döntése szerint a kvóták „hatékonyan és arányosan” járulnak hozzá Görögország és Olaszország terheinek csökkentéséhez, ezért alkalmasak a kitűzött célok elérésére.

Ennek ellenére a tények azt mutatják, hogy a kvótarendszer teljes kudarc, hiszen azt Máltán kívül egyetlen uniós ország sem teljesítette maradéktalanul. Ebből is látható: a bíróság nem jogi, hanem politikai döntést hozott.

Brüsszel megkezdte a Soros-terv végrehajtását

Soros György amerikai milliárdos egy korábbi írásában hat pontból álló tervet javasolt Európa számára, melyek között szerepel, hogy az Európai Uniónak évi 1 millió migráns befogadására kell berendezkednie, a terheket pedig „igazságosan kell elosztani” a tagállamok között.

Az évente több mint egymillió migráns letelepítése érdekében Soros úgy foglalt állást, hogy szerinte az EU-nak mozgósítania kell a civil szervezeteket, az egyházakat és a vállalkozásokat is. Soros azóta már Brüsszelbe is ellátogatott, ahol államfőknek kijáró körülmények között fogadták Junckerék.

Így történhetett az is, hogy az Európai Parlament liberális képviselőcsoportjának migrációval kapcsolatos indítványa szinte szó szerinti átfedése lett Soros György korábbi tervének. És persze az sem véletlen, hogy az amerikai spekulánsnak van a legnagyobb frakciója a 751 fős Európai Parlamentben.

Most megduplázhatják a kvótarendszert

Az Európai Bíróság politikai döntése egyelőre még nem kötelezi Magyarországot a bevándorlók befogadására, azonban ezt Brüsszel kötelezettségszegési eljárás útján kényszerítheti ki az ítéletre hivatkozva.

A brüsszeli bürokraták kedvenc lapja, a Politico szerint könnyedén előfordulhat, hogy az Európai Bizottság a számukra pozitív döntés révén javasolni fogja a kötelezően befogadandó migránsok számának megduplázását is.

Brüsszel megadta magát Soros Györgynek. A magyar kormány azonban nem hagyja magát, nyíltan ki fog állni a magyar emberek érdeke mellett. Erre megvan minden lehetőség.

OLVASTAD MÁR?

kétharmad
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE

Egykettőre eljuthatnak a britek oda, hogy már nem csak nők lehetnek anyák

Nem csak Franciaország sziporkázik a maga szülő 1 és szülő 2 megnevezéseivel. A briteknél könnyen lehet, hogy jogi szempontból már nem csak nők válhatnak anyává.

Este 7:59

Este 7:59

7:59

Ezek voltak ma a legfontosabb hírek.

A csoportos nemi erőszakot elkövető 22 éves szíriai migránst kiskorúként kezelik a német bíróságon

A csoportos nemi erőszakot elkövető 22 éves szíriai migránst kiskorúként kezelik a német bíróságon

amerika, london, párizs

A Baden-Württemberg tartománybeli Freiburgban 2018. október 14-re virradó éjjel csoportosan megerőszakoltak egy 18 éves német lányt. Az tettesek közül heten szíriai migránsok voltak. A 22 éves elsőrendű gyanúsítottat kiskorúként fogják kezelni a német bíróságon, mivel a bűntény elkövetésekor még nem számított nagykorúnak.

"Bud Spencer egy jóságos óriás volt, aki szerette a magyarokat"

"Bud Spencer egy jóságos óriás volt, aki szerette a magyarokat"

csak neked, csak most

Nemsokára a mozikba kerül a "Piedone nyomában" című, Bud Spencer életét feldolgozó portréfilm. Ez alkalomból beszélgettünk Király Leventével, a film rendezőjével, hogy rávilágítsunk pár dologra: milyen ember is volt Bud Spencer, azaz Carlo Pedersoli a magánéletében, hogyan viszonyult családjához, a magyarokhoz és a kereszténységhez.

Van egy komoly mulasztása a Magyar Tudományos Akadémiának, amiről mélyen hallgat

Az ellenzéki sajtó tele van az MTA működését átláthatóbbá tenni akaró kormányzati szándék elleni politikai sivalkodással. A ballib megmondóemberek reggeltől estig a tudomány szabadságát féltik a Fidesz képzeletbeli diktatúrájától, miközben viszont arról mélyen hallgatnak, hogy a valóságban az MTA tevékenysége teljesen átláthatatlan, nem utolsósorban azért, mert az Akadémia évtizedek óta nem hajlandó kommunikálni semmit a tevékenységéről a közvélemény felé.

Szijjártó: Sorost a víziója miatt kritizálja a magyar kormány

Szijjártó: Sorost a víziója miatt kritizálja a magyar kormány

kétharmad

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter a Jerusalem Post című izraeli lapnak nyilatkozva elmondta, hogy a magyar kormánynak Soros György nézeteivel van problémája, nem pedig a milliárdos származásával.

Miért fáj az Indexnek, ha muszlim migránsok helyett magyarokon segítünk?

Miért fáj az Indexnek, ha muszlim migránsok helyett magyarokon segítünk?

kinyílott a pitypang

Hatalmas sivalkodásba kezdtek az idegenszívű propagandagyárak amiatt, mert a kormány - a magyar honosítási törvényekkel összhangban - venezuelai magyaroknak nyújtott segítséget.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére