Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: kvótaper

A járvány idején is a migránskvótával van elfoglalva a bíróság, Varga Judit válaszolt

A járvány idején is a migránskvótával van elfoglalva a bíróság, Varga Judit válaszolt

Nem teljesítette az uniós jogból eredő kötelezettségeit Lengyelország, Magyarország és Csehország, amikor megtagadta a nemzetközi védelmet kérelmezők áthelyezésére szolgáló ideiglenes mechanizmusnak való megfelelést – közölte ítéletét az Európai Unió luxembourgi székhelyű bírósága csütörtökön.

Megjöttek a dokumentumok: hivatalosan is indul a kvótaper

Az Igazságügyi Minisztérium tájékoztatása szerint hivatalosan is megérkezett az Európai Bizottság keresetlevele arról, hogy a testület megindítja az eljárást az Európai Bíróság elõtt Magyarország ellen az uniós menekültkvótákról szóló döntés elutasítása miatt.

"Most kiderül, hogy az Európai Unió jogállami elvek szerint mûködik-e"

Völner Pál osztotta meg álláspontját a V4-es országokat sújtó kvótaperrõl.

Prága is beolvasott Brüsszelnek a kvótaper miatt

A cseh kormány mindent megtesz annak érdekében, hogy a kvótapernek ne legyen semmilyen hatása Csehországra - jelentette ki Andrej Babis cseh miniszterelnök a kormány csütörtöki ülése utáni sajtóértekezleten Prágában.

Új szakaszába lépett a Magyarország elleni kvótaper

Hivatalosan is az Európai Bíróság elé került az uniós menekültkvótákról szóló döntés elutasítása miatt indított, hazánkat is érintõ kötelezettségszegési eljárás.

Trócsányi akkora pofont adott a brüsszeli bürokratáknak, hogy a fal adta a másikat

A jognak olyan eszköznek kell maradnia, amely a demokráciát szolgálja, márpedig az emberek nagy része nem ért egyet a kvótaperben született európai bírósági ítélettel és az unió migrációs politikájával - emelte ki Trócsányi László igazságügyi miniszter a L'Agefi címû luxemburgi lapban megjelent írásában.

"Érthetetlen, hogy Soros szava többet ér Brüsszelben, mint egy EP-képviselõé"

Lázár János Miniszterelnökséget vezetõ miniszter interjúban elemezte többek között "az új világelit vircsaftját", azaz a brüsszeli helyzetet.

Magyarország tiszteletben tartja az Európai Bíróság döntését

Ezt az Igazságügyi Minisztérium államtitkára az Országgyûlés európai ügyek bizottsága elõtt jelentette ki hétfõn.

A kvótaper döntésének nincs kivitelezhetõ része

A Figyelõnek adott interjújában többek között az Európai Bíróság döntését is értékelte a Kósa Lajos, a Fidesz frakcióvezetõje.

A kvótaper csupán a kezdet volt

Jean-Claude Juncker a bevándorláspárti Brüsszel hangja, megszokhattuk már, hogy a bizottság újra és újra megtámadja Magyarországot amiatt, hogy ellenzi a migrációt. Brüsszel azt szeretné elérni, hogy elbontsuk a kerítést, beengedjük a migránsokat - nyilatkozta az Igazságügyi Minisztérium államtitkára a Magyar Idõknek.

Vissza az oldal tetejére