Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
amerika, london, párizs
 
 
 
 

Lehülyézték Merkelt a New York Timesban

2016. január 12. 11:58

NEW YORK, 11:15

A szilveszteri német események óta már a világsajtó is másképp értékeli az Európa-szintű migrációs válságot. 

A nem éppen jobboldali New York Times véleményrovatában a cikkíró élesen bírálta a németországi történteket elhallgató kormányzati és rendvédelmi szerveket. A botrány a kölni rendőrfőkapitány állásába került, miután szándékosan hallgattak el információkat azzal kapcsolatban, hogy több mint ezer migráns szexuálisan bántalmazott helyi, német lányokat.

Az erőszakos botrány-hullám – amely nem csak Kölnben, hanem Frankfurtban, Hamburgban, Lipcsében, de még Helsinkiben és Stockholmban is lecsapott – hűen érzékelteti azt, hogy még egy olyan stabilnak mondható ország, mint Németország sem képes a lehetetlenre. Ugyanis a lehetetlennek minősülő kihívás ez esetben a bevándorlók szisztematikus és kitartó integrációja lenne, amellyel az ilyen és ehhez hasonló támadásokat meg lehetne előzni:

Ha ön azt hiszi, hogy egy öregedő, szekuláris, eddig túlnyomórészt homogén társadalom ekkora migráns tömeget és ilyen kulturális különbséget minden bizonnyal képes integrálni, akkor inkább menjen el a német állam szóvivőjének. Ezen felül Ön valószínűleg bolond is.”

Az író szerint nemcsak Németország issza meg az eddigi évtizedek alapján felhalmozódó hibás migráns-politika következményeinek levét, hanem a második legérintettebb ország Svédország lehet. A svéd állam – a némethez hasonlóan – szintén szándékosan hazudott és játszott össze a jelenlegi svéd kormánnyal annak érdekében, hogy politikai motivációik ne csorbuljanak, miután tavaly nyáron kiskorúakat molesztáltak a migránsok.

A svédek adatai szerint a tavalyi évben érkező határsértők 71 százaléka életerős, fiatal férfi volt, amely igencsak torzul reprezentálja a férfi-női eloszlást, amennyiben egy kiegyensúlyozott demográfiai összkép alapján kellene koordinálni az integrációt. Nagy részük ezeknek a férfiaknak a felnőttkor határát súrolja, azonban frusztráltak, hiszen a bevándorlók körében átlagosan 11 férfire csupán egyetlen lány jut. 

Végül a szerző karakánul és határozottan kijelenti, hogy nincs más megoldás:

Angela Merkelnek mihamarabb távoznia kell annak érdekében, hogy Németország még időben megmeneküljön attól, hogy túlságosan is nagy árat fizessen a bukott migrációs-politikája miatt."

(New York Times

OLVASTAD MÁR?

amerika, london, párizs
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Műmájer vagy, Bono!

Műmájer vagy, Bono!

piszkostizenkettő

Bono nem politizáló zenész, hanem zenélő politikus (persze a gagyi kategóriából). Vagy hogy a politikus kifejezést fajsúlyosabb figuráknak tartogassuk, mondjuk azt, hogy közönséges küldönc, aki történetesen nem papírból olvassa fel a Szabad Nép vezércikkét, hanem merő véletlenségből egy basszusgitáros is álldogál mellette, a háta mögött pediglen egy dobos üldögél.

Románia mégiscsak a Tiszáig terjed?

Románia mégiscsak a Tiszáig terjed?

amerika, london, párizs

Románia egyesülésének századik évfordulója alkalmából a keleti szomszédunk már megint túltolja a biciklit, a románok most egy olyan térképpel házalnak, amelyen az országuk határa Debrecenig és Szolnokig, vagyis a Tisza vonaláig terjed.

Komolyabb büntetésre számíthatnak a szemetelők

Komolyabb büntetésre számíthatnak a szemetelők

kétharmad

Az illegális szemétlerakás már mindenkinek az agyára megy. Annak érdekében, hogy megfékezzék a szemetelőket, a kormány azt tervezi, bűncselekménnyé minősíti az illegális hulladéklerakást.

Csődbe mehet az MSZP: utolsó tartalékaikból vegetálnak

Csődbe mehet az MSZP: utolsó tartalékaikból vegetálnak

kétharmad

A párttagok Puch Lászlót és Gyurcsány Ferencet teszik felelőssé azért, mert teljesen eladósodott a szocialista párt.

Elvették az engedélyét a migránstaxiztató Aquariusnak

Elvették az engedélyét a migránstaxiztató Aquariusnak

amerika, london, párizs

A panamai hajózási hatóság visszavonta az Aquarius nevű civil mentőhajó regisztrációját, a legközelebbi kikötéskor el kell távolítani róla a panamai lobogót, és nem hajózhat ki új regisztráció nélkül - tudatták a hajót bérlő NGO-k.

Szijjártó: az ENSZ-nek jogi és biztonsági garanciákat kellene adnia az üldözött keresztények visszatéréséhez

Szijjártó: az ENSZ-nek jogi és biztonsági garanciákat kellene adnia az üldözött keresztények visszatéréséhez

kétharmad

A külgazdasági és külügyminiszter New Yorkban nyilatkozott a távirati irodának.

Reggel 7:59

Reggel 7:59

7:59

Ez lesz ma.

Az ellenzék rárontott a hazájára

Deák Dániel politológus szerint óriási a tétje a 2019-es EP-választásnak, az Európa jövőjét féltő tömegeknek ez lesz az utolsó lehetőségük arra, hogy változást érjenek el a brüsszeli testületekben.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére