Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
amerika, london, párizs
 
 
 
 

Az év interjúját adta a lengyel bevándorlásellenes képviselő

2018. július 3. 15:55

Ahogyan a nemzeti kormányunk tagjait, úgy a lengyel kormánypárti képviselőket sem kell félteni, ha egy-egy nyugati, migránssimogató riporternek kell elmagyarázniuk, hogy a tömegesen érkező, illegális muszlim bevándorlók és a legálisan menekültkérelemhez folyamodó egyének között sohasem szabad egyenlőségjelet tenni.

A lengyel Jog és Igazságosság parlamenti képviselője, Dominik Tarczyñski – megkockáztatom – az év interjúját adta nemrég a Soros György szólamait fújó, bevándorláspárt brit Channel 4 csatorna egyik beszélgetős műsorában. A közismerten újságírást nem, annál inkább kőkemény politikai munkát végző Cathy Newman riportert és a provokatív kérdéseit ugyanis olyan szinten a helyén kezelte, hogy azt öröm volt nézni.

A 888.hu olvasói számára talán nem teljesen ismeretlen a Channel 4 csatornán tevékenykedő Cathy Newman neve, ugyanis ő volt az is, aki Jordan Peterson kanadai pszichológust a feminista érvelésével próbálta két vállra fektetni, aminek olyan csúfos kudarc lett a vége, hogy hónapokig Newmanon nevetett az egész internet.

A beszélgetés csúcspontja, amikor Newman a maga lenéző, kioktató stílusában arról kérdezi Tarczyñskit, hogy Lengyelország hány menekültet fogadott be, mire a képviselőt azt mondja: "nullát". Ez láthatóan olyannyira feldühíti a bevándorláspárti műsorvezetőt, hogy már a pártatlanság látszatára sem adva, afféle kálmánolgásan egyenesen ráförmed a politikusra, és megkérdezi:

és erre ön büszke?"

Tarczyñski higgadtságát megőrizve kifejti: "ha ön engem az illegális muszlim bevándorlásról kérdez, akkor a válaszom az, hogy egyetlenegy migráns sem fog Lengyelországba jönni. Amúgy meg kétmillió ukránt fogadtunk be, akik dolgozni jöttek és békések. Hangsúlyozom,

egyetlen egy muzulmánt sem fogadunk be, mert ezt ígértük [a lengyeleknek]."

A műsorvezetőben itt érezhetően eltört valami, ugyanis elővette a legutolsó és egyben legszánalmasabb fegyverét, a rasszizmus kártyáját: kétségbeesésében előhozakodott egy korábbi Jean-Claude Juncker-idézettel, miszerint a lengyelek rasszisták. Majd újra megpróbálta kellemetlen helyzetbe hozni a lengyel politikust, elismételve azt a kérdését, miszerint "ön úgy tűnik, nagyon büszke arra, hogy egyetlen menekültet sem fogadtak be."

És ekkor érkezett az a jól megszokott, közép-európai, egyenes beszéd, mindenféle kertelés nélkül, ami nagy valószínűséggel teljesen kicsapta a stúdióban a biztosítékot. Ugyanis Tarczyñski a büszkeségét firtató kérdésre úgy reagált:

Természetesen, hiszen a lengyelek ezt várják a kormánytól, ezért szavaztak rá. Továbbá ez az oka annak, hogy biztonságos maradt Lengyelország, itt egyetlen terrortámadás sem történt. Nézzen csak körül a lengyel utcákon! És bárki nevezhet minket populistának, nacionalistának vagy rasszistának – ez mind nem érdekel! Ami viszont igen, az a családom és a nemzetem!"

Emlékezetes, nemrég Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter tette legalább ilyen alaposan helyre a liberális propagandatévé, a BBC elfogultan agresszív és hazug riporterét – szintén bevándorlásügyben.

OLVASTAD MÁR?

amerika, london, párizs
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Macron kultuszminisztere érti az idők szavát: túl sok a férfi a filmekben

Macron kultuszminisztere érti az idők szavát: túl sok a férfi a filmekben

piszkostizenkettő

A genderterror most a francia filmeket támadja. Addig sem kell a migrációval, a terrorizmussal és a munkanélküliséggel foglalkozniuk.

Beépített ukrán határőr készítette a felvételt az állampolgári eskütételről a beregszászi magyar konzulátuson

Beépített ukrán határőr készítette a felvételt az állampolgári eskütételről a beregszászi magyar konzulátuson

amerika, london, párizs

Hennagyij Moszkal, Kárpátalja kormányzója szerint egy beépített ukrán határőr készítette azt a felvételt, amely az elsődleges muníciót szolgáltatta a kárpátaljai magyarok ellen zajló boszorkányüldözéshez.

Októberben szavazhat az Országgyűlés a Soros-Sargentini-jelentésről

Októberben szavazhat az Országgyűlés a Soros-Sargentini-jelentésről

kétharmad

Október második hetében már az Országgyűlés plenáris ülése elé kerülhet a Soros-Sargentini-jelentést elutasító kormánypárti határozati javaslat. Orbán Viktor személyes levélben köszönte meg azoknak az EP-képviselőknek a támogatását, akik kiálltak Magyarország mellett.

Az ENSZ épp nem ér rá, mert a migránsok szétosztásával van elfoglalva

Az ENSZ épp nem ér rá, mert a migránsok szétosztásával van elfoglalva

amerika, london, párizs

Abdel-Fattáh esz-Szíszi egyiptomi elnök felszólította kedden az ENSZ-t, hogy találjon megoldásokat az arab világ konfliktusaira, mert a világszervezet hiányosságai ártanak a belé vetett bizalomnak. Az ENSZ azonban a valódi konfliktusok megoldása helyett a bevándorlás megszervezésével van elfoglalva.

3 hónapnyi börtönt kapott, mert rácsapott egy nő fenekére

Életbe lépett Franciaországban az a törvény, amely főként a nőket védi a szexuális inzultusok ellen. A hatóság börtönbüntetést és pénzbüntetést is kiszabhat.

Zsidó AfD-sek miatt tört ki a tömeghisztéria Németországban

Zsidó AfD-sek miatt tört ki a tömeghisztéria Németországban

amerika, london, párizs

Németország második legerősebb pártját eddig "kényelmesen" lehetett támadni azzal, hogy szélsőjobboldali, antiszemita, s a többi. Most már picit jobban meg kell erőltetniük magukat a liberálisoknak, ha be akarják feketíteni a pártot, ugyanis alakult egy zsidó tagozata.

Reggel 7:59

Reggel 7:59

7:59

Ez várható a nap folyamán.

Az ukrán elnök behívta az ENSZ-csapatokat Ukrajnába

Petro Porosenko ukrán elnök reményének adott hangot kedden az ENSZ Közgyűlése 73. ülésszakán, hogy a világszervezet békefenntartó missziót vezényel a Donyec-medencébe, az - ukrán álláspont szerint - Oroszország által megszállt, szakadár ellenőrzésű területekre.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére