Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo
amerika, london, párizs
 
 
 
 

Az év interjúját adta a lengyel bevándorlásellenes képviselő

2018. július 3. 15:55

Ahogyan a nemzeti kormányunk tagjait, úgy a lengyel kormánypárti képviselőket sem kell félteni, ha egy-egy nyugati, migránssimogató riporternek kell elmagyarázniuk, hogy a tömegesen érkező, illegális muszlim bevándorlók és a legálisan menekültkérelemhez folyamodó egyének között sohasem szabad egyenlőségjelet tenni.

A lengyel Jog és Igazságosság parlamenti képviselője, Dominik Tarczyñski – megkockáztatom – az év interjúját adta nemrég a Soros György szólamait fújó, bevándorláspárt brit Channel 4 csatorna egyik beszélgetős műsorában. A közismerten újságírást nem, annál inkább kőkemény politikai munkát végző Cathy Newman riportert és a provokatív kérdéseit ugyanis olyan szinten a helyén kezelte, hogy azt öröm volt nézni.

A 888.hu olvasói számára talán nem teljesen ismeretlen a Channel 4 csatornán tevékenykedő Cathy Newman neve, ugyanis ő volt az is, aki Jordan Peterson kanadai pszichológust a feminista érvelésével próbálta két vállra fektetni, aminek olyan csúfos kudarc lett a vége, hogy hónapokig Newmanon nevetett az egész internet.

A beszélgetés csúcspontja, amikor Newman a maga lenéző, kioktató stílusában arról kérdezi Tarczyñskit, hogy Lengyelország hány menekültet fogadott be, mire a képviselőt azt mondja: "nullát". Ez láthatóan olyannyira feldühíti a bevándorláspárti műsorvezetőt, hogy már a pártatlanság látszatára sem adva, afféle kálmánolgásan egyenesen ráförmed a politikusra, és megkérdezi:

és erre ön büszke?"

Tarczyñski higgadtságát megőrizve kifejti: "ha ön engem az illegális muszlim bevándorlásról kérdez, akkor a válaszom az, hogy egyetlenegy migráns sem fog Lengyelországba jönni. Amúgy meg kétmillió ukránt fogadtunk be, akik dolgozni jöttek és békések. Hangsúlyozom,

egyetlen egy muzulmánt sem fogadunk be, mert ezt ígértük [a lengyeleknek]."

A műsorvezetőben itt érezhetően eltört valami, ugyanis elővette a legutolsó és egyben legszánalmasabb fegyverét, a rasszizmus kártyáját: kétségbeesésében előhozakodott egy korábbi Jean-Claude Juncker-idézettel, miszerint a lengyelek rasszisták. Majd újra megpróbálta kellemetlen helyzetbe hozni a lengyel politikust, elismételve azt a kérdését, miszerint "ön úgy tűnik, nagyon büszke arra, hogy egyetlen menekültet sem fogadtak be."

És ekkor érkezett az a jól megszokott, közép-európai, egyenes beszéd, mindenféle kertelés nélkül, ami nagy valószínűséggel teljesen kicsapta a stúdióban a biztosítékot. Ugyanis Tarczyñski a büszkeségét firtató kérdésre úgy reagált:

Természetesen, hiszen a lengyelek ezt várják a kormánytól, ezért szavaztak rá. Továbbá ez az oka annak, hogy biztonságos maradt Lengyelország, itt egyetlen terrortámadás sem történt. Nézzen csak körül a lengyel utcákon! És bárki nevezhet minket populistának, nacionalistának vagy rasszistának – ez mind nem érdekel! Ami viszont igen, az a családom és a nemzetem!"

Emlékezetes, nemrég Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter tette legalább ilyen alaposan helyre a liberális propagandatévé, a BBC elfogultan agresszív és hazug riporterét – szintén bevándorlásügyben.

OLVASTAD MÁR?

amerika, london, párizs
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE

Egykettőre eljuthatnak a britek oda, hogy már nem csak nők lehetnek anyák

Nem csak Franciaország sziporkázik a maga szülő 1 és szülő 2 megnevezéseivel. A briteknél könnyen lehet, hogy jogi szempontból már nem csak nők válhatnak anyává.

Este 7:59

Este 7:59

7:59

Ezek voltak ma a legfontosabb hírek.

A csoportos nemi erőszakot elkövető 22 éves szíriai migránst kiskorúként kezelik a német bíróságon

A csoportos nemi erőszakot elkövető 22 éves szíriai migránst kiskorúként kezelik a német bíróságon

amerika, london, párizs

A Baden-Württemberg tartománybeli Freiburgban 2018. október 14-re virradó éjjel csoportosan megerőszakoltak egy 18 éves német lányt. Az tettesek közül heten szíriai migránsok voltak. A 22 éves elsőrendű gyanúsítottat kiskorúként fogják kezelni a német bíróságon, mivel a bűntény elkövetésekor még nem számított nagykorúnak.

"Bud Spencer egy jóságos óriás volt, aki szerette a magyarokat"

"Bud Spencer egy jóságos óriás volt, aki szerette a magyarokat"

csak neked, csak most

Nemsokára a mozikba kerül a "Piedone nyomában" című, Bud Spencer életét feldolgozó portréfilm. Ez alkalomból beszélgettünk Király Leventével, a film rendezőjével, hogy rávilágítsunk pár dologra: milyen ember is volt Bud Spencer, azaz Carlo Pedersoli a magánéletében, hogyan viszonyult családjához, a magyarokhoz és a kereszténységhez.

Van egy komoly mulasztása a Magyar Tudományos Akadémiának, amiről mélyen hallgat

Az ellenzéki sajtó tele van az MTA működését átláthatóbbá tenni akaró kormányzati szándék elleni politikai sivalkodással. A ballib megmondóemberek reggeltől estig a tudomány szabadságát féltik a Fidesz képzeletbeli diktatúrájától, miközben viszont arról mélyen hallgatnak, hogy a valóságban az MTA tevékenysége teljesen átláthatatlan, nem utolsósorban azért, mert az Akadémia évtizedek óta nem hajlandó kommunikálni semmit a tevékenységéről a közvélemény felé.

Szijjártó: Sorost a víziója miatt kritizálja a magyar kormány

Szijjártó: Sorost a víziója miatt kritizálja a magyar kormány

kétharmad

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter a Jerusalem Post című izraeli lapnak nyilatkozva elmondta, hogy a magyar kormánynak Soros György nézeteivel van problémája, nem pedig a milliárdos származásával.

Miért fáj az Indexnek, ha muszlim migránsok helyett magyarokon segítünk?

Miért fáj az Indexnek, ha muszlim migránsok helyett magyarokon segítünk?

kinyílott a pitypang

Hatalmas sivalkodásba kezdtek az idegenszívű propagandagyárak amiatt, mert a kormány - a magyar honosítási törvényekkel összhangban - venezuelai magyaroknak nyújtott segítséget.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére