Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
piszkostizenkettő
 
 
 
 

Alföldi Róbert rabszolgaszakértő

Kovács Tibor

2016. szeptember 22. 13:08

Alföldi Róbertről tudtuk, hogy ismert színész, rendező és a keresztény konzervatív értékrend nagy gyűlölője. Most új oldaláról mutatkozott be. Migráns- és rabszolgaszakértőként. Azt állítva, hogy a muszlim terrorizmust csak a keresztény bérrabszolgatartók elleni lázadásként kell értelmezni. Vagyis kimondhatjuk, a keresztények a hibásak a terrorizmusért.

A melegek nagy része annak ellenére kitart az iszlám bevándorlókkal szembeni toleranciájában a másság iránti tiszteletükhöz való ragaszkodás nevében, hogy a muszlim migránsok jó része halálos bűnnek tekinti a melegséget. A meleg hipertoleranciának Alföldi Róbert adta nemrégiben tanújelét, amikor a terrorizmust, a többségi társadalom elnyomása elleni rabszolgafelkelésnek minősítette. Örök érvényű szavai így hangzottak: „A terrorista az nem migráns, hanem másod-, harmadgenerációs bevándorló, azoknak a gyereke, akiket a keresztény Európa hozott ide bérrabszolgának.” A terrorizmus tehát rabszolgalázadás, vagyis jogosnak nevezhető politikai aktus. Mély értelmű és egyedi gondolatok, amelyeken érdemes kicsit meditálni. Mi európaiak imádjuk magunkat bűnösnek tekinteni a világ bajaiért, de addig még kevesen jutottak el, hogy a terroristák gyilkosságait a keresztény elnyomás elleni, mondhatni jogos lázadásnak tekintsék. Ehhez egy komoly gondolkodó és egy jó adag keresztény gyűlölet szükséges. Úgy látszik Alföldiben mindkettőt meg található.

Alföldi megértése példaértékű. Nem fricskának szánom, de mondhatnánk igazi keresztényi szeretettel közelít a terroristákhoz. Ez még nagyobb érdem, ha tudjuk, ezek a terroristák az ő melegségét, nem értik meg ennyire, amiért a büntetés halál, amit örömmel végre is hajtanak minden melegen, ha alkalmuk adódik rá. Tíz muszlim ország van, ahol halálbüntetés jár a homoszexualitásért, köztük olyan kulturáltnak ismert országok is, mint Irán. Ahol ilyen kivégzésekre van is példa. Az Iszlám Államnak nevezett szervezet nincs a 10 ország között, pedig kimondottan örömét leli a melegek lemészárlásában, távolabbi célja pedig, az összes európai meleg kiirtása. Köztük Alföldi Róbert, habár név szerint nem említették eddig propaganda anyagaikban és valószínűleg darabjait sem látták, amiket azonnal egytől-egyig betiltanák, és valószínűleg ezért is kivégeznék még egyszer.

Ne értetlenkedjünk, a tolerancia szépsége épp ebben van. Hiába akarnak ők téged kivégezni, Te megérted és felmented őket. Dobjál nekik puszit, előveszik az uzit!

Megérted és felmented őket, a bűneiket pedig másra, saját fajtád azon részére ruházod át, akiket amúgy utálsz. A keresztény Európára. Nemes gondolat. A keresztény Európa ugyanis nem befogadta, nem oktatta, nem segélyezte őket, nem munkát ajánlott nekik és szociális lakást, hanem kizárólag bérrabszolgának hozta őket ide. Gondolom erőszakkal, mert a rabszolgákat úgy szokták, kötélre fűzve. Akkor meg ne csodálkozzanak a gőgös keresztények, ha felrobbantják őket. Végül is jogos!

Nem tudom pontosan, hogy a floridai melegklubban a homoszexuálisokat halomra lövöldöző, vagy a vonaton baltával kínai turistákat felszabdaló muszlim radikális tettében hol van elrejtve a rabszolgalázadás, de majd Alföldi megmagyarázza nekünk. Nem akarok élesen ellentmondani egy ismert rabszolgaszakértőnek, de nem értem miért pont a melegek ellen kell rabszolgalázadni. Aztán adódik még egy kérdés, ha el is fogadjuk, hogy a floridai melegbárban jogos rabszolgalázadásból ölt egy muszlim radikális, akkor sem könnyű ugyanezzel magyarázni azoknak a srácoknak az esetét, akinek még nem volt idejük harmadik generációs bérrabszolga család sarjának lenni, mert éppen csak néhány hete jöttek Európába, de azonnal elkezdték öldösni az elnyomó keresztényeket.

Valami sántít a az elméletben, az az érzésem, hogy Alföldinek még dolgozni kellene ezen, habár kétségtelenül tetszetős. De még vannak benne lyukak. Például a New York-i robbantó családi vállalkozásban dolgozott más rendes muszlimok között, ő nem volt senkinek a bérrabszolgája, mégis gyilkolni akart. A 9/11 terroristái is főként külföldről érkeztek az akcióra, de a párizsi merényletek egyes résztvevői sem várták ki, hogy harmadik generációs bérrabszolgák legyenek. Az is érthetetlen, hogy ha itt nálunk keresztény európaiaknál ennyire nagy a rabszolgatartás, akkor miért jönnek önként milliós nagyságrendben évente a potenciális muszlim bérrabszolgák. A rabszolga-kereskedelemről egész más elképzeléseink vannak.

A tolerancia és megértés azonban olyan, mint a keresztényi szeretet, nem kötekedik, nem keres a kákán is csomót, elfogad és befogad. A muszlim terrorista pedig nem lehet bűnös, mert a keresztény társadalom az. Ez a mese vége. Alföldi még a terrorizmus rémségét is arra használja, hogy a kereszténységen üssön egyet, mert munkássága és élete küzdelem az európai konzervativizmus és vallásos értékrend ellen. Soha nem volt neki az európai keresztény konzervatív értékrend elég nyitott befogadó, megértő, annak ellenére, hogy ebben világban lett melegségét vállaló híres és néhol ünnepelt rendező és színész. Itt teljesedett ki karrierje. Az európai kereszténység mégis bűnös Alföldi szemében. Azok, akik legszívesebben megköveznék, betiltanák minden művét egyszer s mindenkorra, kivégeznék a keresztényeket, bárddal vagdosnak fel embereket, felrobbantanak, megerőszakolnak, lelőnek, azok csak áldozatok. A befogadók, a keresztények áldozatai.

Teljesen megőrült a világ, vagy csak Alföldi Róbert, vagy esetleg én? Mert ha ennyit tud magából kipréselni a multikulti Európa válaszként a terrorizmusra, akkor tényleg megértünk a pusztulásra.

OLVASTAD MÁR?

piszkostizenkettő
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Hé, EU! Lógtok egy csomó pénzzel!

Hé, EU! Lógtok egy csomó pénzzel!

kétharmad

Brüsszel "elfelejtette" elküldeni azt a pénzt, amelyet a magyar határvédelemre szántak.

Agyrém: abortuszellenes kiállása miatt akarják megbuktatni a finn külügyminisztert

Agyrém: abortuszellenes kiállása miatt akarják megbuktatni a finn külügyminisztert

amerika, london, párizs

Úgy tűnik, hogy a haladó Finnországban a lelkiismereti és vallásszabadság mindenkit megillet, kivéve azt, aki katolikus meggyőződése alapján elutasítja a magzatgyilkosságokat.

"Radikális ideológia húzódik a Sargentini-jelentés hátterében"

A Sargentini-jelentés hátterében egy olyan radikális ideológia húzódik meg, amelyet uniós politikai nyomásgyakorlással akarnak érvényesíteni, s amelynek célja a régi európai nemzeti identitások felbomlasztása, és helyettük egy új páneurópai identitás kialakítása a migráció révén - írta keddi kommentárjában Pawel Lisicki, a DoRzeczy című lengyel konzervatív hetilap főszerkesztője.

Vége lehet a boros estéknek

Vége lehet a boros estéknek

century-on

A szőlőt megviseli a klímaváltozás. Kevesebb terem és más a minősége.

Este 7:59

Este 7:59

7:59

A nap legfontosabb hírei!

Kavanaugh a MeToo-karaktergyilkolás legújabb áldozata

Kavanaugh a MeToo-karaktergyilkolás legújabb áldozata

kinyílott a pitypang

A #metoo, a politikai lejáratás eszköze ismét felütötte a fejét. Brett Kavanaugh-t, Donald Trump főbírójelöltjét vasárnap szexuális zaklatással vádolta meg egy volt iskolatársnője. Az állítólagos áldozat korábban egy demokrata szenátornak írt levelében számolt be az erőszak részleteiről.

Merkel kirúgta a német titkosszolgálat vezetőjét, mert igazat mondott

Merkel kirúgta a német titkosszolgálat vezetőjét, mert igazat mondott

amerika, london, párizs

A német belügyi hírszerzés vezetője a chemnitzi zavargásokkor több, a liberális és a bevándorláspárti világfelfogásba nem illeszkedő tényadatot is közzétett. Emiatt összebalhézott Merkellel, így most el kell búcsúznia állásától.

Hiába adja a tévé a meccset, ha élőben sokkal jobb buli!

Hiába adja a tévé a meccset, ha élőben sokkal jobb buli!

hajrá, magyarok!

Folytatódik a Pörge szurkol, most egy másodosztályú találkozóval.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére